1 πειναωωωωωωωωωωωωω Παρ Οκτ 08, 2010 1:06 pm
ΗΡΩ
Πανταχού παρούσα!
θα ηθελα να ειχα μια σοκολατα με παστουρμα οχι οχι δεν ειμαι εγκυος αλλα οταν περιμενω τους ρωσους κανω τρελους συνδιασμους φαγητων
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πιτογυρο ε? και κανα κοματακι δεν εστειλες. μπραβοNena έγραψε:Καλά εγω δε χρειάζεται να περιμένω περίοδο για να σαβουριάσω, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ανα πάσα στιγμή...
Χτύπησα ενα πιτογυρο πριν κανένα δίωρο, χάρμα ήταν!
Αλλά όταν περιμένω περίοδο, τρώω όλες τις σοκολάτες του κόσμου
ΗΡΩ έγραψε:πιτογυρο ε? και κανα κοματακι δεν εστειλες. μπραβοNena έγραψε:Καλά εγω δε χρειάζεται να περιμένω περίοδο για να σαβουριάσω, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ανα πάσα στιγμή...
να σου πω κατι δεν εκανα και την τρελη διαιτα ουτε γυμναστιριο πηγα το βραδυ ετρωγα σαλατες και οχι ψωμι παξιμαδι αντε και κανενα ντακο και χορτεναjojo_mama έγραψε:ΗΡΩ έγραψε:πιτογυρο ε? και κανα κοματακι δεν εστειλες. μπραβοNena έγραψε:Καλά εγω δε χρειάζεται να περιμένω περίοδο για να σαβουριάσω, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ανα πάσα στιγμή...
Συγνώμη..καθενας με τον πονο του θα μου πειτε..αλλα..βλέπω καλά ή με γελούν τα ωραία μπιρμπιλωτά μου μάτια;;;
έχασες 24 κιλά;;;;;;; Λοιπόν σταματήστε να τα χάνετε εσείς γιατί μου φαίνεται πως κάπου μπερδεύονται τα σκασμένα στο δρόμο και έρχονται στη δική μου πόρτα!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης