Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
512 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 512 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 17]

176Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 3:46 am

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
με το καλοσου ευχομαι!κι εγω 2 εχω 2.5 κ 17 μηνων

http://distortedwonderland.blogspot.com

177Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 4:07 am

mama_george

mama_george
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ηθελα το πρωτο μου αγορι και τελικα βγηκε η ευχη μου. ο γιωργης μου ειναι ολη μου η ζωη.

τωρα βεβαια θα ερθει η κορη και τι θα κανω.

178Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 4:22 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama_george έγραψε:ηθελα το πρωτο μου αγορι και τελικα βγηκε η ευχη μου. ο γιωργης μου ειναι ολη μου η ζωη.

τωρα βεβαια θα ερθει η κορη και τι θα κανω.
Και εγω το πρωτο μου παντα ηθελα να ειναι αγορι και τον εχω στην κοιλια μου αυτην την στιγμη...Το επομενο μακαρι να ειναι κοριτσακι γιατι θελω και τα δυο φυλα..Νομιζω οτι θα του εχω τρελλη αδυναμια...Πως ειναι τα αγορακια βρε κοριτσια εσεις που εχετε ηδη?

179Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 4:39 am

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλα ειναι ολα τα παιδακια! τα αγορακια δεν εχει τοσο να τα ντυνεις οπως τα κοριτσακια απο οτι βλεπω στις κουνιες κτλ γιατι ολες μου οι φιλες αγορια εχουν και μονο 1 εχει κοριτσι που αυτο ειναι αγοροκοριτσοθα σου πω...ειναι ζωηρουλια, αγαπησιαρικα, χαδιαρηδες(οταν ειναι μικρουλια μετα στην εφηβεια φανταζομαι δε θα θελουν καν να περπαταω διπλα τους), και γενικα ειναι σουπερ! σουπερ ομως ειναι ολα τα παιδακια με τα αθωα ματακια, με τις γκρινιες τους, τα καμωματα τους ολα τους ειναι υπεροχα....θα δεις τωρα που θα γινεις μανουλα πως θα αλλαξει ο κοσμος σου και αυτο δεν το καθοριζει το φυλο αλλα το θαυμα να φερνεις στον κοσμο ενα παιδακι, να το θηλαζεις, να το βοηθας να σταθει στα ποδαρακια του ολο λοιπον το πακετο!!με ενα πονο σου ευχομαι να υποδεχτεις τον πριγκηπα σου!

180Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 5:27 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rena_T έγραψε:α ρε αγορομανες!!!!τι τραβαμε κ εμεις!!!

αυτο ξαναπεστο! αγριοκατσικα μεγαλωνουμε Laughing Laughing πηδαει απο καναπεδες,τραπεζια οπου βρει, κ...ο δε βαζει κατω ο τυπος! Laughing Laughing

181Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 5:40 am

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
α καλα εισαι!εμενα κανει οτι φανταστεις ο μεγαλος και απο πισω σαν παπακι και ο μικρος. Τωρα που γραφω σερνει τη μπασκετα κι ο αλλος τον ακολουθει νομιζω ηρθε η ωρα να τα βγαλω εξω! Α επισης εμεις σπιτι ειμαστε μονο για φαι+υπνο

182Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 5:52 am

zoi24

zoi24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
k ego sto club!! ta logia einai perita nomizo gia toys gioys mas Very Happy Very Happy Very Happy ayto poy thelo na sas rotiso agoromanes to poylaki toy pote to anoiksate k poso kairo meta ponoyse??? ego exo ton nikola moy poy einai 17 minon k mou eipe o giatros na pao siga siga na moy tin anoiksei.(apo 20 imeron k kathe mina poy pame ston paidiatro gia emvolio toy to anoigei.)

183Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 8:49 am

pipika

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
στο μεγαλο μου χαν πει να το κανω λιγο μετα το μπανιο απο νεογεννητο μετα απο τις 40 μερες ειπε η παιδιατρος τοτε να μην το πειραξω παλι.Δεν ειχε θεμα τωρα στο μικρο που μας ειπαν να μη το πειραζουμε κ ειχε πει πως θα του το ανοιγε με αναισθητικη κρεμα κτλ κτλ τωρα που ρθε στην επισκεψη ειπε πως ειναι κυριλε και ανοιξε βεβαια καθε που ρχεται τα βλεπει εκει και τα ψιλοκατεβαζει πως να σας το εξηγησω!!

184Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 11:40 am

papaki mou!

papaki mou!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
και εγω και εγω στο club!!!Και ηθελα τοσο πολυ να ειναι αγορακι!Το νιωθα απο την αρχη!Οταν μου το επιβεβαιωσε ο γιατρος περπατουσα στο δρομο και χαζογελαγα σκεφτομενη"θα εχω γιο σε λιγο καιρο"!!!Οσο για τη τσουτσουνα Embarassed εμας αναγκαστηκαν να την ανοιξουν λιγο οι γιατροι στους 6 μηνες γιατι περασαμε μια ουρολοιμοξαρα και επρεπε να κανει καποιες εξετασεις με καθετηρα. Crying or Very sad

185Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 12:12 pm

lineal

lineal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
το χω γραψει και σε αλλο ποστ,
ηθελα κοριτσακι.
οταν εμαθα οτι ειναι αγορακι το επεξεργαστηκα λιγακι στο μυαλο μου και αποφασισα οτι μια χαρα ειναι και τα αγορακια.
οταν τον γεννησα και τον ειδα...τον ερωτευτηκα!!!
( χαζομαναSmile )
σημερα να με λεγαν οτι
"θυμασαι που ήθελες κοριτσι;"
θα κανω οτι δε θυμαμαιVery Happy

186Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 12:18 pm

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδώ ειμαι και εγώ!!!
Εχω εναν αγόραρο 2 χρονών! Very Happy

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

187Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 12:28 pm

mairoulita

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kai ego eimai 6 minon kai perimeno to proto antra kai blepoume...

188Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 1:56 pm

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
me to kalo na deis ton antrakla sou se ligous mines!

189Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Κυρ Νοε 28, 2010 12:17 am

stella.s

stella.s
οταν εμεινα εγκυος ειχα πιστεψει οτι θα εκανα κοριτσακι.οταν εκανα την αυχενικη κ μου ειπαν αγορι,θα πω την αμαρτια μου,απογοητευτικα γιατι ειχα καποια προβληματα υγειας κ μου ειχαν πει οτι τα κοριτσια ειναι πιο ανθεκτικα.τωρα εχω εναν παιδαρο 3 εβδομαδων κ δεν τον αλλαζω με τιποτα

190Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Κυρ Νοε 28, 2010 4:00 pm

popi.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ όταν έμεινα έγκυος ήξερα ότι θα κάνω αγόρι. Ήμουν πεπεισμένη από πολύ μικρή ότι θα κάνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι... το πρώτο το πέτυχα! Στο δεύτερο βλέπουμε...αν έρθει με το καλό.
Εμείς είμαστε 8,5 μηνών και δεν το πειράζουμε το πουλάκι μας. Μόνο λίγο στο μπάνιο του το κάνω και το κάνει και η παιδίατρος κάθε φορά που πάμε. Φυσικά σαν άντρας που είναι χαίρεται όταν του το πειράζουμε και γελάει!!!!!

191Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Κυρ Νοε 28, 2010 4:04 pm

erwtoulis

erwtoulis
popi. έγραψε:Εγώ όταν έμεινα έγκυος ήξερα ότι θα κάνω αγόρι. Ήμουν πεπεισμένη από πολύ μικρή ότι θα κάνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι... το πρώτο το πέτυχα! Στο δεύτερο βλέπουμε...αν έρθει με το καλό.
Εμείς είμαστε 8,5 μηνών και δεν το πειράζουμε το πουλάκι μας. Μόνο λίγο στο μπάνιο του το κάνω και το κάνει και η παιδίατρος κάθε φορά που πάμε. Φυσικά σαν άντρας που είναι χαίρεται όταν του το πειράζουμε και γελάει!!!!!
Ego to tsoutsounaki tou to katharizo kathe mera, tou to pleno, to filao , kai otan blepo oti antapokrinete Razz.... to ftino kai tou leo panta orthio xixixixixiixi

192Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 6:25 am

Tour_baby

Tour_baby
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="tatijanaΚαλε???Τι βλεμμα τρελλο και παλαβο ειναι αυτο στην φωτο??Τρελλα ειναι ο μικρος σου,να σου ζησει!!!Εγω τον περιμενω με το καλο αρχες Φεβρουαριου..[/quote]

Να σου ζήσε, με ένα πόνο και σε ευχαρηστώ για τα καλά σου λόγια... Very Happy
Η αλήθεια είναι οτι όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη περίμενα όπως όλος ο κόσμος οτι θα είναι κορίτσι αλλά για μια ακόμα φορά ο μπαμπάς μας το πέτυχε... "Μόνο εγώ ξέρω τι έσπειρα, αγόρι θα είναι" Βέβαια δεν έχω κανένα παράπονο, πάντα ήθελα ένα αγορί για να δικαιολογώ τον εαυτό μου ώς αγοροκόριτσο που είμαι...εύχομαι μόνο να έχω την αντοχή να τον κυνηγάω γιατί απο τώρα είμαι σε μόνιμη κίνηση Laughing Laughing

http://nickolasepilepsystory.blogspot.com/

193Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 6:54 am

2sC

2sC
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ήθελα τόοοσο πολύ να κάνω αγόρι... που όταν μου το επιβεβαίωσε ο γιατρός τινάχτηκα μέχρι το ταβάνι και φυσικά από τότε έχω ένα τεράστιο χαμόγελο!!! Ο γίος μου λοιπόν, ήρθε στον κόσμο πρίν από 8,5 μήνες και άλλαξε την ζωή μου!!! Ναι, το παραδέχομαι τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... εξάλλου μοιάζει τόοσο στον όμορφο μπαμπά του!!! Όσο για το πουλάκι του... μια οικογενειάκη φίλη γιατρός που σύστησε να το ανοίγω κάθε μέρα μετά το μπάνιο!!!

194Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 8:15 am

efi ditsa

efi ditsa
γειά σας και απο μένα!!!!κα γώ είμαι μια χαζομαμά αγοριού!!!ούτε εμείς το πειράζουμε..μόνο του θα γίνει..μόνο το καθαρίζουμε στο μπανάκι του!

195Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 10:03 am

Depy23

Depy23
Γειά σας αγορομάνες!Είμαι και εγώ μαμά ενός κούκλου 6 μηνών!Να σας πω την αμαρτία μου ήθελα κοριτσάκι και απογοητεύτηκα λίγο στην αρχή αλλά τώρα δεν τον αλλάζω με τίποτα τον μικρούλι μου!

196Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 10:44 am

newmama

newmama
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλώς σας βρήκαμε! Κι εγώ έχω ένα ζουζούνι 20 ημερών αύριο. Κι όπως πολλές, είδα, νόμιζα κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Στην αυχενική δε φάνηκε κάτι, οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρη, αλλά τελικά μας προέκυψε γιος! Και χαίρομαι πολύ γι'αυτό! Να σας ζήσουν τα μπουμπουκάκια σας!

197Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 1:32 pm

gigantas

gigantas
Να μαι και γω αγορομάνα με τον γίγαντά μου!Αύριο κλείνουμε τον 8ο και δεν το χω συνειδητοποιήσει καθόλου!Πως πέρασε ο καιρός?Πότε ήταν στη κοιλιά μου..πότε ήταν σκατό..πότε σε λίγο θα κάνει τα πρώτα του βηματάκια?Είναι απίστευτο συναίσθημα να μεγαλώνεις εναν αντρα!!Όταν μου κοψαν τον ομφαλιο λώρο και μου τον έβαλαν στο θώρακα για να ηρεμήσει..και τον πρωτοείδα..άκουσα την καρδούλα του..έπιασα το τοσοδούλικο χεράκι του..ανατρίχιασα!Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή..

198Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 2:13 pm

erwtoulis

erwtoulis
gigantas έγραψε:Να μαι και γω αγορομάνα με τον γίγαντά μου!Αύριο κλείνουμε τον 8ο και δεν το χω συνειδητοποιήσει καθόλου!Πως πέρασε ο καιρός?Πότε ήταν στη κοιλιά μου..πότε ήταν σκατό..πότε σε λίγο θα κάνει τα πρώτα του βηματάκια?Είναι απίστευτο συναίσθημα να μεγαλώνεις εναν αντρα!!Όταν μου κοψαν τον ομφαλιο λώρο και μου τον έβαλαν στο θώρακα για να ηρεμήσει..και τον πρωτοείδα..άκουσα την καρδούλα του..έπιασα το τοσοδούλικο χεράκι του..ανατρίχιασα!Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή..
Ontos , i stigmi pou to bazei i maia pano mas otan bgei to moraki mas einai aksexasti, den thimame tis fones mou,den katalabena ti ginotan.Tin stigmi pou to aggaliasa gia proti fora mesa sto xeirourgio tha tin thimame gia oli mou tin zoi. Den eniotha katholou pono, den akouga tipota apo'sa mou elegan , apla kathomoun k to xazeua k elega auto to plasmataki einai arage diko mou? Itan apisteuto.

199Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 2:29 pm

lineal

lineal
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ τι ωραια που τα λετε...
μακαρι να τη ζουσα κι εγω ετσι τη στιγμη,εμενα μου τον πηραν αμεσως,αφου τον φιλησα και τον αγκαλιασα μετα απο μια εβδομαδα,αφου εμεινε θερμοκοιτιδα.
εμεινα με το παραπονο κι ακομα το σκεφτομαι και με πειραζει που δε τον αγκαλιασα απο τη στιγμη που γεννηθηκε.
τωρα δε τον αφηνω απο την αγκαλια μου,προσπαθω να αναπληρωσω Smile

200Σημαντικό! Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Δευ Νοε 29, 2010 2:38 pm

erwtoulis

erwtoulis
esena pali kala pou itan mia ebdomada, edo to kratisa 3 meres pou eimoun stin kliniki, meta mpike sto paidon gia genikes eksetaseis 20 meres k tin ebgaza ekso apo to nosokomio mexri na erthi i ora tou episkeptiriou gia na mpo na to thilaso k na to do misi ora.Afou sto telos den anteksa k ton ebgala, ton pira spiti paramoni xristougenon k den ton afina apo tin agkalia mou. koimotan k imoun apo pano tou k to xazeua.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις