176 Απ: Μανούλες αγοριών!!!! Σαβ Νοε 27, 2010 3:46 am
pipika
Σιωπηλή δύναμη
με το καλοσου ευχομαι!κι εγω 2 εχω 2.5 κ 17 μηνων
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Και εγω το πρωτο μου παντα ηθελα να ειναι αγορι και τον εχω στην κοιλια μου αυτην την στιγμη...Το επομενο μακαρι να ειναι κοριτσακι γιατι θελω και τα δυο φυλα..Νομιζω οτι θα του εχω τρελλη αδυναμια...Πως ειναι τα αγορακια βρε κοριτσια εσεις που εχετε ηδη?mama_george έγραψε:ηθελα το πρωτο μου αγορι και τελικα βγηκε η ευχη μου. ο γιωργης μου ειναι ολη μου η ζωη.
τωρα βεβαια θα ερθει η κορη και τι θα κανω.
Rena_T έγραψε:α ρε αγορομανες!!!!τι τραβαμε κ εμεις!!!
Ego to tsoutsounaki tou to katharizo kathe mera, tou to pleno, to filao , kai otan blepo oti antapokrinete .... to ftino kai tou leo panta orthio xixixixixiixipopi. έγραψε:Εγώ όταν έμεινα έγκυος ήξερα ότι θα κάνω αγόρι. Ήμουν πεπεισμένη από πολύ μικρή ότι θα κάνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι... το πρώτο το πέτυχα! Στο δεύτερο βλέπουμε...αν έρθει με το καλό.
Εμείς είμαστε 8,5 μηνών και δεν το πειράζουμε το πουλάκι μας. Μόνο λίγο στο μπάνιο του το κάνω και το κάνει και η παιδίατρος κάθε φορά που πάμε. Φυσικά σαν άντρας που είναι χαίρεται όταν του το πειράζουμε και γελάει!!!!!
Ontos , i stigmi pou to bazei i maia pano mas otan bgei to moraki mas einai aksexasti, den thimame tis fones mou,den katalabena ti ginotan.Tin stigmi pou to aggaliasa gia proti fora mesa sto xeirourgio tha tin thimame gia oli mou tin zoi. Den eniotha katholou pono, den akouga tipota apo'sa mou elegan , apla kathomoun k to xazeua k elega auto to plasmataki einai arage diko mou? Itan apisteuto.gigantas έγραψε:Να μαι και γω αγορομάνα με τον γίγαντά μου!Αύριο κλείνουμε τον 8ο και δεν το χω συνειδητοποιήσει καθόλου!Πως πέρασε ο καιρός?Πότε ήταν στη κοιλιά μου..πότε ήταν σκατό..πότε σε λίγο θα κάνει τα πρώτα του βηματάκια?Είναι απίστευτο συναίσθημα να μεγαλώνεις εναν αντρα!!Όταν μου κοψαν τον ομφαλιο λώρο και μου τον έβαλαν στο θώρακα για να ηρεμήσει..και τον πρωτοείδα..άκουσα την καρδούλα του..έπιασα το τοσοδούλικο χεράκι του..ανατρίχιασα!Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης