1 σταματησε να κοιμαται Δευ Οκτ 11, 2010 9:53 pm
pana
Η ψυχή της παρέας!
τα εχουμε δει ολα και εγω και ο αντρας μου η αννα μαρια σταματησε να κοιμαται
ενω ειχαμε μπει σε προγραμμα(παντα ηταν σε προγραμμα απλα χαλαγε ενιοτε)κοιμοτανε το βραδυ στις 9 εως τις 7 μονη της απο 7 μηνων κοιμοτανε μονη της
και το μεσημερι 1 εως τις 5 το απογευμα
ξαφνικα την προηγουμενη εβδομαδα την βαλανε να κοιμαται στο παιδικο το πρωι για 1 ωρα ,απο τοτε δεν ξανακοιμηθηκε ουτε μεσημερια ,αρνειται την κουνια εαν τυχον μπει στην κουνια με θελει διπλα και 1ωρα να την χαιδευω
στην αρχη σκεφτηκα αγχος λογω του παιδικου που κοιμηθηκε αλλα με τιποτα
γιατι χτες ξανακοιμηθηκε πολυ ανετα εκει και η αννα μαρια ειναι ενα παιδι που αμα δεν της αρεει κατι θα τσιριζε
το δ βραδυ μαρτυριοοο ξυπναει και 8 φορες και κλαει και λεει κατω κατω και 9 και βαλε
τωρα ξυπνησε στις 6 το πρωι και τσιριζε και νυσταζε παρα πολυ
τωρα στις 9 την ακουμπησα στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε
η παιδιατρος μου λεει η κρισεις τρομου η τα δοντια βγαζει τους κυνοδοντες
η ανασφαλειες απο τον μπεμπη μα τωρα ανασφαλειες απο τον μπεμπη εχουν περασει 3 μηνες
εχω απελπιστει
ενω ειχαμε μπει σε προγραμμα(παντα ηταν σε προγραμμα απλα χαλαγε ενιοτε)κοιμοτανε το βραδυ στις 9 εως τις 7 μονη της απο 7 μηνων κοιμοτανε μονη της
και το μεσημερι 1 εως τις 5 το απογευμα
ξαφνικα την προηγουμενη εβδομαδα την βαλανε να κοιμαται στο παιδικο το πρωι για 1 ωρα ,απο τοτε δεν ξανακοιμηθηκε ουτε μεσημερια ,αρνειται την κουνια εαν τυχον μπει στην κουνια με θελει διπλα και 1ωρα να την χαιδευω
στην αρχη σκεφτηκα αγχος λογω του παιδικου που κοιμηθηκε αλλα με τιποτα
γιατι χτες ξανακοιμηθηκε πολυ ανετα εκει και η αννα μαρια ειναι ενα παιδι που αμα δεν της αρεει κατι θα τσιριζε
το δ βραδυ μαρτυριοοο ξυπναει και 8 φορες και κλαει και λεει κατω κατω και 9 και βαλε
τωρα ξυπνησε στις 6 το πρωι και τσιριζε και νυσταζε παρα πολυ
τωρα στις 9 την ακουμπησα στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε
η παιδιατρος μου λεει η κρισεις τρομου η τα δοντια βγαζει τους κυνοδοντες
η ανασφαλειες απο τον μπεμπη μα τωρα ανασφαλειες απο τον μπεμπη εχουν περασει 3 μηνες
εχω απελπιστει