Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
731 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 731 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Κυρ Οκτ 17, 2010 10:52 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου εκει ειναι το θεμα !! στον γιατρο και στην μαια ..... οταν επαθα μαστητηδα  πηρα τον γιατρο μου και τον ρωτησα ποια αντιβιωση πρεπει να παρω μου ειπε ο ανθρωπος και οταν τον ρωτησα αν επιτρεπεται να θηλαζω μου ειπε να ρωτησω την παιδιατρο και οτι μου πει εκεινη !! καταλαβατε ;;; δε μπηκε στα χωραφια της  που θα μπορουσε να μου πει οτι του κατεβαινε στο κεφαλι εκεινη την ωρα για να μην τον περασω για ασχετο !! οσο για την συμβουλο που επε μια κοπελια ξερω οτι δεν μιλανε ασχημα ποτε και δεν επιβαλουν να σταματησει το καπνισμα ουτε ! ειμαι μελος του συνδεσμου και ξερω οτι  δεν απαγορευεται ασχετα απο το αν καπνιζα θα το εκοβα για δικους μου λογους !! 

27για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Κυρ Οκτ 17, 2010 10:56 pm

zoi24

zoi24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
an einai dynaton ayta den ta kanan oute stis manades mas.oso gia to fagito tin 1 tipota tin 2 fide tin 3 kanonika k me to nomo se sxesi me tin nyfi moy poy apo tin 1 mera to vrady eixe kseligothei k tis feran fide afoy eixe ksesikosei olo to maieytirio peinao peinao

28για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 12:56 am

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το απαράδεκτο είναι που της επέβαλαν με το έτσι θέλω τον θηλασμό....όχι ότι της έδεσαν το στήθος....
Χίλιες φορές να δέσεις το στήθος για να σου κοπεί το γάλα από το να πάρεις τα χαπάκια που προτείνουν οι γιατροί χωρίς κανέναν ενδοιασμό..
Το δέσιμο είναι "φυσική μέθοδος" διακοπής του γάλατκος...

Οπότε φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι αυτοί που μκε το έτσι θέλω της έκοψαν το γάλα...
Έχετε σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο να λέει ψέματα η κοπέλα και να μη θέλει να θηλάσει γιατί δεν μπορεί χωρίς τσιγάρο;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

29για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:22 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannaki έγραψε:Το απαράδεκτο είναι που της επέβαλαν με το έτσι θέλω τον θηλασμό....όχι ότι της έδεσαν το στήθος....
Χίλιες φορές να δέσεις το στήθος για να σου κοπεί το γάλα από το να πάρεις τα χαπάκια που προτείνουν οι γιατροί χωρίς κανέναν ενδοιασμό..
Το δέσιμο είναι "φυσική μέθοδος" διακοπής του γάλατκος...

Οπότε φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι αυτοί που μκε το έτσι θέλω της έκοψαν το γάλα...
Έχετε σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο να λέει ψέματα η κοπέλα και να μη θέλει να θηλάσει γιατί δεν μπορεί χωρίς τσιγάρο;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

πιθανο να την βολεψε η κατασταση αλλα σε πρωτομαμα και λεχωνα εγω δινω ελαφρυντικα,εχουμε περασει απο εκει ολες και ξερουμε πως ειναι.
και χαπι να παρεις παλι δενεις το στηθος.

30για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:28 am

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασικά εμένα ο γιατρός μου αρνήθηκε να μου δώσει χάπι για τη διακοπή του γάλακτος και μου είπε να μειώσω τις αντλήσεις (το έβγαζα με θήλαστρο) και αν χρειαστεί να δέσω το στήθος....
Το αποτέλεσμα είναι ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του, μου κόπηκε το γάλα χωρίς να χρειαστεί καν να δέσω το στήθος..Και τονίζω ότι είχα πολύ γάλα, έβγαζα πάνω από ένα λίτρο την ημέρα....
Απλώς μέχρι και 3 μήνες μετά έβγαζε σταγόνες το στήθος μου....

Κι εγώ καταλαβαίνω την ψυχολογία της λαιχώνας...Όμως ελιναι μερικές που δε θέλουν ούτε καν να θηλάσουν...
Εμένα η ξαδέρφη μου έλεγε ότι δε θέλει να θηλάσει και όσο κι αν προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη κι εγώ και η μαμά της κλπ, με το που γέννησε πήρε το χάπι...
Και ούτε καπνίζει ούτε τίποτα...
Γι'αυτό λέω :Μπορεί να μη φταίνε οι γιατροι, αλλά το αγύριστο κεφάλι ορισμένων ανθρώπων....

31για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:29 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="valerakievelinaki"] οσο για την συμβουλο που επε μια κοπελια ξερω οτι δεν μιλανε ασχημα ποτε και δεν επιβαλουν να σταματησει το καπνισμα ουτε ! ειμαι μελος του συνδεσμου και ξερω οτι  δεν απαγορευεται ασχετα απο το αν καπνιζα θα το εκοβα για δικους μου λογους !! [/quote]

δεν την εβρισε,ουτε απαιτησε να κοψει το καπνισμα-την συμβουλεψε να το κοψει..απλα ο τονος της ηταν καπως..δεν ανεφερα κατι διαφορετικο απο αυτο που γραφω.. Wink

32για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:32 am

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης, ξέρω φίλη φίλης μου, εθισμένη με το τσιγάρο που έκανε 1-2 πακέτα την ημέρα στην εγκυμοσύνη, να γεννάει, να της λένε οι γιατροί ότι το μωρό σου έχει αναπνευστικά προβλήματα και πρέπει να μπει εντατική, γιατί είναι σοβαρά και αυτή αντί να βάλει τα κλάματα και να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο (τρόπος του λέγειν!), ψυχραιμότατη βγήκε έξω να κάνει τσιγάρο......Ελεος!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

33για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:44 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τραγικη..
για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 966307

34για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:46 am

Gwgw81

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια μην ξεχνατε οτι το τσιγαρο ειναι εθισμος,ειναι αρρωστεια.εγω καπνιζω πολλα χρονια.το εκοψα στις 2 μου εγκυμοσυνες και οσο εβγαζα το γαλα μου (περιπου 2 μηνες ηπιαν και τα δυο το δικο μου γιατι δεν επιαναν το στηθος) αλλα περιμενα πως και πως να το ξαναρχισω... και σαν καπνιστρια καταλαβαινω κ τις κοπελες που δεν θηλαζουν γιατι δεν μπορουν να κοψουν το τσιγαρο.καλυτερα να μην θηλαζεις καθολου παρα να θηλαζεις και να καπνιζεις...αλλα τουλαχιστον το πρωτογαλα που λενε οτι εχει τα αντισωματα και ειναι το πιο σημαντικο πρεπει ολες να προσπαθουν να το δωσουν!!!

35για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:50 am

mamadimi

mamadimi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valerakievelinaki έγραψε:λοιπον εγινε χτες στο γαια !! το οποιο νοσοκομειο ειναι μες στην χλιδα!!και ναι της επεβαλαν να μην θηλασει και αυτη τους ακουσε γιατι ειναι το πρωτο της παιδι και εκανε οτι της ειπαν !!! και καλα τωρα με τον θηλασμο ανακατεθτηκε ο γιατρος της και της εκοψε τον θηλασμο οταν ηταν εγκυος ;;; γιατι δεν της εκοψε το τσιγαρο ;;;τελος παντων ............... ειπα να μην βρισω και να συγκρατηθω και θα το κανω γιατι ειμαι μια κυρια ! για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 837218

όχι αυτή έπρεπε να βρίσει γιατί γι'αυτό κάνουν όλοι ότι θέλουν, γιατί το βουλώνουμε

36για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 4:56 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καπνιζα 12 χρονια...ημουν αρρωστη με το τσιγαρο..το τελευταιο μου το αναψα την ωρα που περιμενα το τεστ να δειξει..κι αυτο δεν το ευχαριστηθηκα γιατι ενιωθα ηδη τυψεις,χωρις να εχω μαθει το αποτελεσμα..ξερω ποσο εθιστικο ειναι το τσιγαρο..αλλα ξερω και οτι οταν εχεις μια ζωη μεσα σου ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τη σεβαστεις..το να καπνιζεις ειναι επιλογη σου,το να "καπνιζεις" το παιδι σου ομως δεν ειναι δικη του επιλογη..

37για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 5:00 am

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ οταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου τους τρεις πρώτους μήνες δεν κάπνιζα καθόλου...Μετά από τον 3ο-5ο το ήθελα και έκανα 1-2 τσιγάρα την ημέρα, μετά το έκοψα πάλι και από τον 7ο-9ο έκανα πάλι 1-2 τσιγάρα...Είχα τρομερές τύψεις...Όλο σκεφτόμουν πόσο κακή μάνα είμαι κλπ....
Όταν γέννησα, ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό να ανάψω τσιγάρο....Για 2 μήνες που έβγαζα το γάλα μου με θήλαστρο ούτε 1 τσιγάρο δεν άναψα..Μετά έκοψα το θηλασμό, έμαθα ότι ο μπαμπάς μου είναι άρρωστος και το ξανάρχισα...
Τώρα που είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου, με το που το έμαθα, το έκοψα μαχαίρι...Πλέον δεν ανέχομαι ούτε να το μυρίζω....Μου προκαλεί αηδία...Στην αρχή έκανα και εμετούς...
Είμαι αποφασισμένη να μην το ξαναρχίσω ποτέ, γιατί εκτός από καλό στην υγεία μου, ήταν και μια υπόσχεση που είχα δώσει στον μπαμπά μου που δυστυχώς "έφυγε"... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

38για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 5:18 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα συλληπητηρια μου..καλα κανεις κι απεχεις..ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για τα μπουμπουκακια σου..κι εγω το ζηταω αλλα αρνουμαι να το αναψω,ουτε για μια τζουρα..

39για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 6:07 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marizakismom έγραψε:τα συλληπητηρια μου..καλα κανεις κι απεχεις..ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για τα μπουμπουκακια σου..κι εγω το ζηταω αλλα αρνουμαι να το αναψω,ουτε για μια τζουρα..

και εγω...ψοφαω για τσιγαρο!2 χρονια και δεν μπορω να ξεκολλησω,σταματησα στις εγκυμοσυνες και στον θηλασμο τωρα με τη μικρη,κ τωρα που τρωει και στερεες και αργει στους θηλασμους εκανα καποιες φορες 2 τσιγαρα,αλλα δεν τα κανω ολοκληρα,καπνο κανω. μεγας εθισμος!το μονο συν ειναι οτι με τις αποχες αυτα τα 2 χρονια δεν εχω επιθυμια για κανονικο καπνισμα,που κ που θελω 1 τσιγαρο,αλλα το θελω τρελλα Rolling Eyes

ασχετο με το θεμα μας...

40για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 6:25 am

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αδελφες ψυχες!!κι αγω ακριβως τα ιδια..λαχταραω να στριψω ενα γαλαζιο drum!!!

41για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Δευ Οκτ 18, 2010 6:59 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marizakismom έγραψε:αδελφες ψυχες!!κι αγω ακριβως τα ιδια..λαχταραω να στριψω ενα γαλαζιο drum!!!

oldholborn κιτρινο εδω...
ωχχχ ατιμη στερηση!

42για δεσιμο ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: για δεσιμο ..... Τρι Οκτ 19, 2010 11:49 pm

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.Θηλασα και τα 2 παιδια μου,την κορη μου για 17 μηνες και τον μικρο ακομα θηλαζω 5 μηνες τωρα.Ημουν και δηλωνω ακομα καπνιστρια κι ας κανω ενα τσιγαρο-δυο τσιγαρα μονο οταν πεφτουν για υπνο τα παιδια.Αυτο που ξερω καλα ειναι οτι μεχρι και 5 τσιγαρα την ημερα δεν ανιχνευεται καν στο μητρικο γαλα η νικοτινη,αλλα ακομα κι αν μια μητερα ειναι φανατικη καπνιστρια ειναι προτιμοτερο να καπνιζει και να θηλαζει απο το να καπνιζει και να μην θηλαζει.Δεν τα λεω εγω αλλα πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου.Οι γιατροι που επεβαλαν στην κοπελα να μην θηλασει ειναι για καταγγελια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις