Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
420 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 420 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion έγραψε:20 ημέρες??????Πω πωωωωωωω έχω στ'αλήθεια πρόβλημα ε???Και τι εννοείται"καλύτερα από πριν"????Δεν πάει ΚΑΝ το μυαλό μου! Crying or Very sad

Καλυτερο, όπως το ακούς, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, είναι σαφώς ανώτερο σε αίσθηση, όταν τελικά το καταφέρεις, γιατί τις πρώτες φορές είναι "σαν να έχεις συρματόπλεγμα" (λόγια της μάνας μου, παρακαλώ...) Shocked
Κατα τ'άλλα, θέλει το χρόνο του, την ατμόσφαιρά του, και κανένα ποτηράκι κρασί παραπάνω δεν κάνει κακό...
drunken

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μετα απο 2 μηνες αν θυμαμαι καλα εγινε το μοιραιο,πηγα πρωτα στον γιατρο τσεκαρε οτι ολα απο κατω ειναι οκ γιατι με παιδι 4200 ειχα ραμματα μεχρι την πλατη που λεει ο λογος και μου εγραψε ενα τζελ να το παρω απο το φαρμακειο για να βοηθησει λογω ξηροτητας του κολπου.Εννοειται πως χωρις τζελ δακρυζα απο το τσουξιμο(ουτε παρθενα τετοιο πονο!)μετα απο 4-5 επαφες καπως τα πραγματα τσουλησαν ομαλοτερα.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχεις προβλημα καλε και εγω μετα την πρωτη φορα που ποναγα το πηγαιναμε πολυ λαου λαου τις επομενες δυο ημουνα μαγκωμενη, μετα εστρωσα παλι, οσο το αφηνεις δεν προκειται να φτιαξει απο μονο του Razz τρεις φορες χαλαρα και μετα θα στρωσεις, χριστε μου τι λεμεεεε Razz

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μιλουπακι το ξερεις οτι το αβαταρ σου με εχει βαλει σε σκεψεις??? Sad

thenia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kai thn prwth kai thn deyterh fora stis 40 meres akrivws.H prvth fora meta ti genna itan kapws alla ap thn deyteri kai meta toy dwsame kai katalave!!!

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια εχθες ηρθαμε πρωτη φορα σε επαφη με τον αντρουλη μου μετα την γεννα...!!!28 μερες μετα...το ξερω κανονικα επρεπε να περιμενω μεχρι να 40ησουμε αλλα ηταν μοιραιοοοο....χιχι...παντως ηταν ολα οπως πριν(ευτυχως...!νομιζω σιγα σιγα μετα την γεννα αρχιζουν και μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους....(και μην το πατερε αυτο για σεξουαλικο υποννοουμενο)....λετε να μου φωναξει ο γιατρος...???ηταν πολυ νωρις...???

????????

Επισκέπτης
spapastamou έγραψε:κοριτσια εχθες ηρθαμε πρωτη φορα σε επαφη με τον αντρουλη μου μετα την γεννα...!!!28 μερες μετα...το ξερω κανονικα επρεπε να περιμενω μεχρι να 40ησουμε αλλα ηταν μοιραιοοοο....χιχι...παντως ηταν ολα οπως πριν(ευτυχως...!νομιζω σιγα σιγα μετα την γεννα αρχιζουν και μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους....(και μην το πατερε αυτο για σεξουαλικο υποννοουμενο)....λετε να μου φωναξει ο γιατρος...???ηταν πολυ νωρις...???

Α,ωραια, γιατι εγω νομιζω οτι θα το εχω ξεχασει μεχρι τοτε και θα ψαχνω πληροφοριες στο google για το πως γινεται!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κουραγιο...3 μηνες εμειναν... ελπιζω να μην εχει φυτρωσει παρθενικος υμενας !!! Laughing Laughing Laughing Laughing

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spapastamou έγραψε:κοριτσια εχθες ηρθαμε πρωτη φορα σε επαφη με τον αντρουλη μου μετα την γεννα...!!!28 μερες μετα...το ξερω κανονικα επρεπε να περιμενω μεχρι να 40ησουμε αλλα ηταν μοιραιοοοο....χιχι...παντως ηταν ολα οπως πριν(ευτυχως...!νομιζω σιγα σιγα μετα την γεννα αρχιζουν και μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους....(και μην το πατερε αυτο για σεξουαλικο υποννοουμενο)....λετε να μου φωναξει ο γιατρος...???ηταν πολυ νωρις...???

μπραβο βρε θηριο...!! ουτε ραμματα εχεις ..ουτε αιματακι τιποτα???
συνηθως πριν τις 40 μερες πονας...
και παλι μπραβο.!!χΑΧΑΧΑ..παντα τετοια!!

spapastamou

spapastamou
etoile! έγραψε:

Α,ωραια, γιατι εγω νομιζω οτι θα το εχω ξεχασει μεχρι τοτε και θα ψαχνω πληροφοριες στο google για το πως γινεται!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κουραγιο...3 μηνες εμειναν... ελπιζω να μην εχει φυτρωσει παρθενικος υμενας !!! Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχα....!!!σε θαυμαζω ειλικρινα ομως συγχαρητηρια....εμεις φαντασου ειχαμε να ερθουμε σε επαφη απο 30/8(απ'οτι θυμαμαι)μια μερα πριν μπω για προκληση....και δεν αντεξα να κρατηθω η γαιδουρα μεχρι να 40ησω....γι'αυτο σου λεω σε θαυμαζω....!!!υπομονη αφου αντεξες μεχρι τωρα....καλα το πας....!!! Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επιτελους λιγο φως στην υποθεση!
καλα μεσα στο μυαλο μου εισαι σημερα το σκεφτομουνα, το ολο θεμα
κοντευω να το ξεχασω και γω η αμοιρη
οχι οτι παιζει καποιο προβλημα αλλα νιωθω λες και με εχουν ψεκασει με αντικουκου, πραγμα ανυσηχιτικο για τα δεδομενα μας, διοτι απο ερωτα σφιζουμε!
λες να μεινω ετσι για παντα????? χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ???

Laughing

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="etoile!"]
spapastamou έγραψε:

χιχι οσο για αυτο μην αγχωνεσαι!! στο λεω με σιγουρια μιας και ο γιατρος μου ειχε απαγορευσει σε οοοοοοολη την εγυμοσυνη..και μεχρι να σαραντισω ειχα αιμα...

αλλα μετααα... Embarassed Embarassed χαχα...μια χαρα ηταν ολα!!

κοντευεις και εσυ!!

spapastamou

spapastamou
bou-boukitsa έγραψε:

μπραβο βρε θηριο...!! ουτε ραμματα εχεις ..ουτε αιματακι τιποτα???
συνηθως πριν τις 40 μερες πονας...
και παλι μπραβο.!!χΑΧΑΧΑ..παντα τετοια!!

οχι ημουν τυχερη και δεν σκιστηκα μονο ενα εσωτερικο ειχα απ'οτι ξερω που μου εσπασε ενα αγγειακι....αλλα υποθετω θα εχει απορροφηθει δεν με ενοχλησε κατι παντως ουτε πονεσα....το αιμα μου σταματησε γυρω στην 26 μερα...παντως ξερεις τι μου εκανε εντυπωση....???λενε οτι μετα την γεννα (πως να το πω κοσμια....)υπαρχει μια χμμ ξηρασια εκει κατω....ε,εγω το ακρως αντιθετο...!!!μαλλον και γι'αυτο δεν πονεσα....χα....!!! Wink

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω μετα την γεννηση του Κωνσταντινου στις 20 μερες ηρθα σε επαφη με τον αντρουλη μου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα!!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ στην τριτη επαφη στις 40 μερες εμεινα ξανα εγκυος!!

Μετα την γεννα πιανεις παιδι με την μυρωδια!!! Razz Razz Razz Razz Razz

spapastamou

spapastamou
tattooed_snowhite έγραψε:επιτελους λιγο φως στην υποθεση!
καλα μεσα στο μυαλο μου εισαι σημερα το σκεφτομουνα, το ολο θεμα
κοντευω να το ξεχασω και γω η αμοιρη
οχι οτι παιζει καποιο προβλημα αλλα νιωθω λες και με εχουν ψεκασει με αντικουκου, πραγμα ανυσηχιτικο για τα δεδομενα μας, διοτι απο ερωτα σφιζουμε!
λες να μεινω ετσι για παντα????? χριστε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ???

Laughing

χαχαχαχαχαχα...οχι βρε μην ανησυχεις.....!!!να κανεις οτι νιωθεις μην πιεζεσαι για τιποτα....!!!εγω βρε κοριτσια στην εγκυμοσυνη τι με ειχε πιασει και ειχα πιο τρελες ορεξεις κι απο πριν...??? Very Happy

spapastamou

spapastamou
Vivian έγραψε:Και εγω μετα την γεννηση του Κωνσταντινου στις 20 μερες ηρθα σε επαφη με τον αντρουλη μου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα!!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ στην τριτη επαφη στις 40 μερες εμεινα ξανα εγκυος!!

ωχ,αληθεια...???δεν ξερω βρε κοριτσια εχω αγχωθει και το σκεφτομαι ολη την ωρα...τι αντισυλληψη να χρησιμοποιησω...αντισυλλυπτικα νομιζω δεν μπορω να παρω γιατι θηλαζω,προφυλακτικο δεν παιζει με τιποτα ειμαι λιγο ευαισθητη και με ποναει τρομερα...σκεφτομουν για σπιραλ αλλα δεν εχω ιδεα πως ειναι θελω να το συζητησω και με τον γιατρο μου...εμεις με διακεκομενη συνουσια ηρθαμε σε επαφη αλλα φοβαμαι ετσι βρε κοριτσια και ειδικα με αυτο που ειπε το βιβιαννακι....εχετε να προτεινετε κατι....???

evvi

evvi
και εμενα με απασχολει αυτο το θεμα θελουμε και οι δυο αλλα ενταξει ψιλο φοβαμαι για το αν πονεσω. ο γιατρος που πηγα αυτην την βδομαδα μου ειπε οτι μπορουμε να εχουμε επαφες αλλα φυσικα με προφυλαξεις και μου εδωσε ενα τζελ να βαζω για να μην πονεσω. τωρα λεω καμια μερα κανω ατμοσφαιρα Embarassed για να χαλαρωσω εγω κυριως.αλλα δε το κρυβω πως ο μονος λογος που δε γινετε τοσο καιρο ειναι επειδη φοβαμαι εγω....

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spapastamou έγραψε:
Vivian έγραψε:Και εγω μετα την γεννηση του Κωνσταντινου στις 20 μερες ηρθα σε επαφη με τον αντρουλη μου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα!!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ στην τριτη επαφη στις 40 μερες εμεινα ξανα εγκυος!!

ωχ,αληθεια...???δεν ξερω βρε κοριτσια εχω αγχωθει και το σκεφτομαι ολη την ωρα...τι αντισυλληψη να χρησιμοποιησω...αντισυλλυπτικα νομιζω δεν μπορω να παρω γιατι θηλαζω,προφυλακτικο δεν παιζει με τιποτα ειμαι λιγο ευαισθητη και με ποναει τρομερα...σκεφτομουν για σπιραλ αλλα δεν εχω ιδεα πως ειναι θελω να το συζητησω και με τον γιατρο μου...εμεις με διακεκομενη συνουσια ηρθαμε σε επαφη αλλα φοβαμαι ετσι βρε κοριτσια και ειδικα με αυτο που ειπε το βιβιαννακι....εχετε να προτεινετε κατι....???

Αντισυλλυπτικα οντως δεν κανει να παρεις αφου θηλαζεις.. Για ευνοητους λογους δεν θα πω την αποψη μου για το σπιραλ χιχι θα σου πω οτι και εγω με διακεκομενη επαφη εμεινα εγκυος Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 534787 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 534787 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 534787 !!!

Μιλα με τον γιατρο σου και θα βρειτε λυση!

spapastamou

spapastamou
evvi έγραψε:και εμενα με απασχολει αυτο το θεμα θελουμε και οι δυο αλλα ενταξει ψιλο φοβαμαι για το αν πονεσω. ο γιατρος που πηγα αυτην την βδομαδα μου ειπε οτι μπορουμε να εχουμε επαφες αλλα φυσικα με προφυλαξεις και μου εδωσε ενα τζελ να βαζω για να μην πονεσω. τωρα λεω καμια μερα κανω ατμοσφαιρα Embarassed για να χαλαρωσω εγω κυριως.αλλα δε το κρυβω πως ο μονος λογος που δε γινετε τοσο καιρο ειναι επειδη φοβαμαι εγω....

κουκλιτσα μου αυτο ειναι κυριως δικη μας αποφαση....οποτε νιωσεις εσυ ετοιμη κανε την κινηση σου.... Crying or Very sad μην πιεσεις τον εαυτο σου αν δεν θες κατι σε καμμια περιπτωση....για να το απολαυσετε καλυτερα πρεπει να ειστε ετοιμη και οι 2.... Very Happy κανε την ατμοσφαιρα που λες ισως να σε χαλαρωσει.... Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 587529

spapastamou

spapastamou
Vivian έγραψε:
spapastamou έγραψε:

Αντισυλλυπτικα οντως δεν κανει να παρεις αφου θηλαζεις.. Για ευνοητους λογους δεν θα πω την αποψη μου για το σπιραλ χιχι θα σου πω οτι και εγω με διακεκομενη επαφη εμεινα εγκυος Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 534787 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 534787 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 534787 !!!

το ελπιζω....ειλικρινα πες μου την αποψη σου δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα που δεν εχω ιδεα τι ειναι και πως "λειτουργει"....η ασχετη....γι'αυτο και θελω τις συμβουλες σας....αν θες πες μου σε π.μ. Very Happy

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΑΧ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΕΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 25ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΝΕΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΡΑΨΟΥΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΟΡΕΞΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ κοριτσια εγω μετα το ΦΤ σαν την παρθενα εκανα ενιωθα πως το κανα με τσουγκρανα μετα μου παν πως ο θηλασμος κανει ξηροτητα τελοσπαντων εστρωσε το πραμα μετα απο λιγο καιρο

προσεχτε με την αντισυληψη γιατι ο θηλασμος αμα μειωθει μετα κανεις ωορρηξια κ αντε να δεις ποτε την εκανες

f@ni

f@ni
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Tι ωραιο θεμα ανοιξατε!!!!! Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994

Κι εγω πονεσα πααααααααααααρα πολυ... Ηρθα σε επαφη στους 2 μηνες... ειχα και ζορι με αιμοροιδες.... Sad
Μολις πηγαινε να γινει το.... "τσουτσουν νταχτιρντι" Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 536304 ... Ενιωθα οτι θα πεθανω...
Ουτε ανασα δε μπορουσα να παρω...
Τωρα βεβαια εχουν περασει 2 χρονια.. τα σκεφτομαι και γελαω... αλλα τετοιο πραγμα δεν ενιωσα ουτε την πρωτη φορα...

evvi

evvi
αχ τετοια να λετε και δε θα παρω θαρρος ποτε.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Vivian"][quote="spapastamou"]
Vivian έγραψε:Κ

χιχι...για μένα χτυπάει η καμπάνα!!
βιβιανάκι δεν ξαναμιλαω πια ..οτι ειπα ειπα για το σπυραλ...παει και τελειωσε...

και εγω παντως επειδη θυλαζω διακεκομενη συνουσια ακολουθω.....και πολλες φορες σκεφτομαι...τι ωραια θα ηταν να εχουμε κανα ΄΄ατυχηματακι΄΄!!
Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994 Ερωτική επαφή μετά από φυσιολογικό τοκετό! - Σελίδα 2 215994

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion έγραψε:Κορίτσια,όσες γεννήσατε φυσιολογικά,πότε είχατε ξανά ερωτική επαφή μετά τον τοκετό???Έχουν περάσει 4 μήνες και παρότι θέλω και έχω ερωτική διάθεση και προσπαθούμε δε μπορώ με τίποτα!Λες και ξαναέγινα παρθένα και κάτι παραπάνω θα έλεγα.Είναι φυσιολογικό???Μήπως είναι ψυχολογικό???Τι να κάνω??????? Embarassed

σε καταλαβαινω απολυτα.εγω ειχα παντα θεμα γιατι ημουν στενη(ακομα απορω πως γεννησα τοσο ευκολα κ γρηγορα)κ μετα την γεννα ηταν σαν να μου εκαναν παρθενοραφη!!! με λιγη προσπαθεια κ υπομονη τα καταφεραμε.δοκιμασε διαφορα λυπαντικα κ πιο πολλα προκαταρτικα για περισσοτερη υγρασια στην περιοχη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις