26 Απ: ΖΩΔΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ Σαβ Μάης 29, 2010 8:24 am
mitsi
Πανταχού παρούσα!
και εμενα ζυγος ειναι με ωροσκοπο ζυγο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Εμένα είναι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω, καλό είναι αυτό??Elena K. έγραψε:Η κορούλα μου είναι Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη! Αχ τι θα τραβήξω η άμοιρη μάνα!!!
faye έγραψε:σε ευχαριστω πολυ καλη μου εμενα τελικα εχουν ωροσκοπο παρθενο . Οσο για τους αλλους πλανητες ειναι αλλου για αλλου . χαχαχαχαχαiaggelop έγραψε:faye μπες στο astrofree.gr
να βρεις τα ωροσκοπια και ολους τους πλανητες.
εμενα ο μπεμπακος ειναι ψαρι με ωροσκοπο ψαρι...και αλλους 4 πλανητες ψαρι...
θα πεσει πολυ κλαμα αμα τον παρατησει καμια γκομενιτσα στο μελλον...χαχα
Α καλα να σαι ταυρινες ονομα και πραγμα. Αμα δεν γινει το δικος τους ειναι ικανες να κανουν το σπιτι θερινο. ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ xaxaxaxaxaxaxaBachiemama έγραψε:faye έγραψε:σε ευχαριστω πολυ καλη μου εμενα τελικα εχουν ωροσκοπο παρθενο . Οσο για τους αλλους πλανητες ειναι αλλου για αλλου . χαχαχαχαχαiaggelop έγραψε:faye μπες στο astrofree.gr
Ταυρίνες με παρθένο ε? καλά θα περάσεις κι εσύ!!
Δεν ξέρω αν μοιάζουμε πάντως η δικιά μου είναι νευρικό παιδί. Θέλει να γίνεται το δικό της αλλιώς χτυπάει το πόδι στο πάτωμα, ισιώνει όλο το σώμα και κοιτάζοντάς σε αρχίζει τα "νταμπανταντουτου" (ακόμα δεν μιλάει αλλά καταλαβαίνεις πως σε μαλώνει!). Αν δεν θέλει κάτι το πετάει και είναι και φοβερά ναζιάρα!!
faye έγραψε:Α καλα να σαι ταυρινες ονομα και πραγμα. Αμα δεν γινει το δικος τους ειναι ικανες να κανουν το σπιτι θερινο. ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ xaxaxaxaxaxaxaBachiemama έγραψε:faye έγραψε:σε ευχαριστω πολυ καλη μου εμενα τελικα εχουν ωροσκοπο παρθενο . Οσο για τους αλλους πλανητες ειναι αλλου για αλλου . χαχαχαχαχαiaggelop έγραψε:faye μπες στο astrofree.gr
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ η Άννα είναι 12 μηνών και όταν φεύγει από το σαλόνι είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο!! Δηλαδή όταν μεγαλώσει τι περισσότερο θα κάνει????
Ταυρίνες με παρθένο ε? καλά θα περάσεις κι εσύ!!
Δεν ξέρω αν μοιάζουμε πάντως η δικιά μου είναι νευρικό παιδί. Θέλει να γίνεται το δικό της αλλιώς χτυπάει το πόδι στο πάτωμα, ισιώνει όλο το σώμα και κοιτάζοντάς σε αρχίζει τα "νταμπανταντουτου" (ακόμα δεν μιλάει αλλά καταλαβαίνεις πως σε μαλώνει!). Αν δεν θέλει κάτι το πετάει και είναι και φοβερά ναζιάρα!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης