Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
230 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 230 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και οι 3 εγκυμοσύνες έπεφταν καλοκαίρι ποτέ δεν έβαλα φαρδιά, τα μόνα ρούχα εγκυμοσύνης που αγόρασα ηταν τζιν, εγώ δεν άκουσα κάτι αρνητικό, μόνο σχόλια του τύπου θα κρυώσει η κοιλιά σου, θα ματιάξουν την κοιλίτσα σου, θα ματιάξουν το μωρό ναι ναι ματιάζετε το μωρό και μέσα στην κοιλιά χαχα...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουυ αν ειναι λεει,εγω οταν εμεινα εγκυος κ μπηκε το καλοκαιρι ημουνα 4-5 μηνων κ ειχε αρχισει ηδη κ φουσκωνε η κοιλια κ εγω ειχα κανει μεγαλη κοιλια και στην παραλια εβαζα το κλασικο καυτο μικροσκοπικο βραζιλιανικο μπικινι που ειχα απο προηγουμενο καλοκαιρι,και ειχα 2 φορεματακια για την παραλια εξισου κοντα κ κολλητα,και ενα σορτσακι αρκετα κοντο το οποιο τις μερες του αυγουστου που εκανε ανυποφορη ζεστη δν εβαζα καν μπλουζακι κ στη παραλια με εβλεπαν αλλες μελλουσες μανουλες με μισο ματι,εκεινες ειχαν προμηθευτει τα μπικινι για εγκυες μ το πανω κομματι σαν μπλουζακι.θεωρω οτι ειναι μια περιοδος της ζωης μας τοσο ομορφη γτ να πρεπει να την κρυβουμε,οκ,οταν ηρθαν στην μοδα τα φορεματα τα μακρια τα αερινα ναι να το βαλεις,αλλα οχι επιτηδες για να κρυβεται η κοιλια.αυτα ειναι οπισθοδρομικα πραγματα σε μια χωρα που επρεπε να ειναι πολυ μπροστα.

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Laughing Laughing

selini-giorgos εσυ εισαι ρασταφαριαν, μια κατηγορια μονη σου δλδ Smile μου θες και αποδοχη απο το συνολο...που πας μανιτσα? this is sparta- βγαλε τα ραστα.[/q

ΧΑΧΑΧΑ!Το οτι ειμαι ρασταφαριαν δεν νομιζω να λεει κατι και δεν ζητησα αποδοχη απο το συνολο,δεν με αφορα κατι τετοιο...αλλα οχι και να σχολιαζουν για το αν μια εγγυος γυναικα βγαζει την κοιλιτσα της εξω...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ???Προσβαλονται?Αυτα θα ηθελα να αλλαξουν τα παιδια μας,αυτα τα χαζα κατ'εμενα κομπλεξ και τυπου σαν αυτα...RASTA REVOLUTION Razz Laughing

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
ελα, σε ξερουμε και σενα,ευκαιρια ψαχνεις να τα πεταξεις ολα! απο κατω θα φοραμε μια πιο στενη μπουργκα, κατι σε ζερσευ για να μην ζεσταινομαστε,απλα θα ανοιγουμε το παραθυρακι στη μουρη για να μιλαμε καλυτερα.Το make up ειναι προαιρετικο,οκ?

Τι να κάνω που είμαι hot girl κι έχω ορμές????? Wink
Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 604962 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 604962 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 604962

Εντάξει ρε κορίτσια, δε λέω να βάλουμε και τα μινια που φορούσαμε στα 18 (εγώ και να'θελα δεν μου μπαίνει ούτε μέχρι το γόνατο...) αλλά γιατί πρέπει να ντυνόμαστε σαν θείτσες? Μάνες γίναμε, δεν του βάλαμε και φερμουάρ... Shocked

κουγκακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lianikos έγραψε:Με αφορμή μια συζήτηση στο σχολείο όπου δουλεύω ήθελα να σας αναφέρω κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Δυο δασκάλες στον Αγιασμό είδαν μια έγκυο μαμά με εφαρμοστή μπλουζίτσα και μόλις τελείωσε ο Αγιασμός σχολίασαν: Τι πράγματα είναι αυτά; Εμείς όταν ήμασταν έγκυες φροντίζαμε να βάλουμε κάτι πιο ρηχτό, να καλύπει την κοιλιά. Τώρα όλες έξω την πετάνε.
Πήρα λοιπόν μέρος κι εγώ στη συζήτηση και είπα ότι πόσες φορές θα περάσει μια γυναίκα από αυτή τη φάση; 2; 3; Είναι χαρά, τιμή και καμάρι το μωράκι που βρίσκεται μέσα μας. Εγώ πολύ θα ήθελα να είμαι στο μήνα μου καλοκαίρι για να τη δείχνω παντού!!
Με στραβοκοίταξαν και άλλαξαν συζήτηση. Και αναρωτιέμαι: τελικά υπάρχει dress code για τις εγκύους; Εσείς αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο στην εγκυμοσύνη σας ή γενικά ήρθατε αντιμέτωπες με τέτοιες αντιλήψεις;

εννοειται οτι την δειχνουμε την κοιλιτσα μας γιατι ειναι η πιο ωραια ..μεγαλη κοιλια που μπορουμε να εχουμε και να καμαρωνουμε!!!!
ετσι δεν ειναι ρε κοριτσια;;; .....αφου γεννησουμε εχουμε ολο τον καιρο να φορεσουμε αυτα τα φαρδια που θα κρυβουν αυτη τη χαλαρωμενη πλεον κοιλια!!!(χιχιχιιχιχιχιχιχι) εγω γεννησα σεπτεμβριο οποτε ολο το καλοκαιρι καμαρωνα για την κοιλιτσα μου και βεβαια πηγαινα στη θαλασσα ε το μπικινακι μου!!!!

http://[url=http://www.etickr.com]

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έλα παιδιά, μην κολλάμε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει (εφόσον δεν περιορίζει την ελευθερία του άλλου). Κακιές γλώσσες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ημουν 8 μηνων και πηγαμε Αιγινα για 3 μερες με τον καλο μου και οταν πηγαιναμε για μπανιο με κοιταγαν λες και κατεβηκα απο τον Αρη! Shocked Shocked Shocked
Το σοκ ηταν για τους αλλους! Laughing Laughing Laughing
Βεβαια ημουν σαν μικρη φαλαινα (πηρα και 27 κιλα!) αλλα πολυ το ευχαριστιομουν!
Τα ρουχα μου συνηθως ηταν ανετα και οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα, ειχε εναν καυσωνα τοτε αλλο πραγμα!
Με 42 βαθμους κελσιου, εγκυος με την κοιλια τουρλα και να κουκουλωνομαι μονο και μονο για να μην λενε οι αλλοι????
Βρε δε πα να ...λενε! Οχι θα κατσω να σκασω!

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελεος ρε κοριτσια βγαινεις το καλοκαιρι εξω και βλεπεις γυναικες 150 κιλα(δεν εχω κατι με τις γεματες...) να φορανε μπουστακια και σορτσακια καυτα και θα πρεπει να ντρεπεται μια εγκυος να φοραει εφαρμοστα?????Αν ειναι δυνατον...Απο το πρωτο μηνα που εμεινα εγκυος περιμενα να φουσκωσει η κοιλια μου και τωρα θα τη κρυψω???Οποιος ενοχλειται ας μην κοιταει...

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γενικά επειδή είμαι γεμάτη ντύνομαι λίγο πιο σεμνά από ότι παλιά αλλά το μπικίνι μου στην παραλία το φόρεσα κ ο άντρας μου οπότε βρει ευκαιρία σηκώνει την μπλούζα μου κ δείχνει στους φίλους μας την κοιλιά μου κ λέει η κοίλαρα μας δεν είναι θεόστρογγύλη εγώ το παιδί μου το εχω σε πεντάρί διαμέρισμα κ καμαρώνει βέβαια λέει ότι το πεντάρί ελπίζει να εξαφανιστεί μετά την γεννά κ να ξανάγίνει δυάρι χαχαχαχα

http://www.gatospito.com

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
selini-giorgos έγραψε:
Laughing Laughing

selini-giorgos εσυ εισαι ρασταφαριαν, μια κατηγορια μονη σου δλδ Smile μου θες και αποδοχη απο το συνολο...που πας μανιτσα? this is sparta- βγαλε τα ραστα.[/q

ΧΑΧΑΧΑ!Το οτι ειμαι ρασταφαριαν δεν νομιζω να λεει κατι και δεν ζητησα αποδοχη απο το συνολο,δεν με αφορα κατι τετοιο...αλλα οχι και να σχολιαζουν για το αν μια εγγυος γυναικα βγαζει την κοιλιτσα της εξω...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ???Προσβαλονται?Αυτα θα ηθελα να αλλαξουν τα παιδια μας,αυτα τα χαζα κατ'εμενα κομπλεξ και τυπου σαν αυτα...RASTA REVOLUTION Razz Laughing

χεχε! afro (δεν εχει κατι σε ραστα γμτ!)

Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:
ελα, σε ξερουμε και σενα,ευκαιρια ψαχνεις να τα πεταξεις ολα! απο κατω θα φοραμε μια πιο στενη μπουργκα, κατι σε ζερσευ για να μην ζεσταινομαστε,απλα θα ανοιγουμε το παραθυρακι στη μουρη για να μιλαμε καλυτερα.Το make up ειναι προαιρετικο,οκ?

Τι να κάνω που είμαι hot girl κι έχω ορμές????? Wink
Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 604962 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 604962 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 604962

Εντάξει ρε κορίτσια, δε λέω να βάλουμε και τα μινια που φορούσαμε στα 18 (εγώ και να'θελα δεν μου μπαίνει ούτε μέχρι το γόνατο...) αλλά γιατί πρέπει να ντυνόμαστε σαν θείτσες? Μάνες γίναμε, δεν του βάλαμε και φερμουάρ... Shocked

το μινι προσωπικα μονο σαν γκετα μπορω να το φορεσω, μεχρι εκει μπαινει πια... Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:το μινι προσωπικα μονο σαν γκετα μπορω να το φορεσω, μεχρι εκει μπαινει πια... Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787

Και η πλάκα είναι ότι Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου λεπτό! Ακόμα και τότε που τα φορούσα με νόμιζα γεματούλα!! Δηλαδη τώρα πρέπει να με θεωρώ τουλαχιστον ντουλάπα... Τετράφυλλη...
Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 585182 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:το μινι προσωπικα μονο σαν γκετα μπορω να το φορεσω, μεχρι εκει μπαινει πια... Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787

Και η πλάκα είναι ότι Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου λεπτό! Ακόμα και τότε που τα φορούσα με νόμιζα γεματούλα!! Δηλαδη τώρα πρέπει να με θεωρώ τουλαχιστον ντουλάπα... Τετράφυλλη...
Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 585182 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 534787
den νομιζω καμια σας δεν με φτανει στα κοιλα τωρα με την εγκυμοσυνη εχω φτασει τα 120 κιλα μην μου στενοχωριεστε κοριτσια μετα θα κανουμε ολοι μαζι διαιτα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.gatospito.com

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οι εγκυες χαρειτε οσο πιο πολυ μπορειτε την κοιλια σας!!!
Εμενα με κοιταγαν στον 8ο και με ρωταγαν αν εχω δυδιμα!!! Laughing

Δε πα να λενε οτι θελουν, εφαγα οσο ποτε αλλοτε στην ζωη μου και δεν μετανιωσα στιγμη, εκτος απο τις ρημαδες τις καουρες!!!Πω πω τι ηταν αυτο!

Εβγαλα ομως εναν παιδαρο 3.570 και 52 ποντους δεν εβγαλα ποντικι για παιδι!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω μια γνωστή η οποία φαγώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της πριν σαραντήσει... Και μετά μου κλαιγόταν ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το θηλασμό επειδή δεν είχε γάλα...
Και βέβαια όλο και μου έριχνε τις σπόντες της όταν ήμουν έγκυος
"Δεν έχεις αναγούλες κι εμετούς, ε? Ναι, φαίνεται"
"Α, ναι, μου είπαν ότι είσαι εγκυος, γι'αυτό πάχυνες"
"Εμένα ο γιατρός μου είπε να σταματήσω να τρώω γιατι πήρα πολλά κιλά (σ.σ. στον 7ο είχε πάρει 8 κιλά συνολικά), εσένα δε σου είπε τίποτα???"

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.......
Mad Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 311356 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 679259 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 654655 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 186566 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 966307

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:Έχω μια γνωστή η οποία φαγώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της πριν σαραντήσει... Και μετά μου κλαιγόταν ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το θηλασμό επειδή δεν είχε γάλα...
Και βέβαια όλο και μου έριχνε τις σπόντες της όταν ήμουν έγκυος
"Δεν έχεις αναγούλες κι εμετούς, ε? Ναι, φαίνεται"
"Α, ναι, μου είπαν ότι είσαι εγκυος, γι'αυτό πάχυνες"
"Εμένα ο γιατρός μου είπε να σταματήσω να τρώω γιατι πήρα πολλά κιλά (σ.σ. στον 7ο είχε πάρει 8 κιλά συνολικά), εσένα δε σου είπε τίποτα???"

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.......
Mad Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 311356 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 679259 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 654655 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 186566 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 966307

Ωραις φιλες βρε μπραβο!!! Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 215994 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 215994 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 215994 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 215994 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 215994
Πω πω κομπλεξ!!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι, έτσι, από την κακία της αδυνάτισε κι έρεψε ενώ εγώ που είμαι γλυκεια και καλή είδες, αφράτεψα... Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ela xrisdte mou......mipws na vazame kanena tsouvali????tote ekruvan tin egumosuni pes tous giati polles fores itan ...."paranomh"toutestin prin to gamo k ta loipa......h one night stand...twra den ntrepomaste gia to ....SEX POU KANOUME KAI TA APOTELESMATA TOU!!!

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:Έτσι, έτσι, από την κακία της αδυνάτισε κι έρεψε ενώ εγώ που είμαι γλυκεια και καλή είδες, αφράτεψα... Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872 Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 4872

Laughing Laughing Laughing Laughing
αν και ειμαι σιγουρη οτι υπερβαλλεις για την αφρατοσυνη σου!!!

afro84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κι από μένα! Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ με τι ασχολείται ο κόσμος...
Δουλεύω σε αεροδρόμιο και όλο το καλοκαίρι έβλεπα τις έγκυες τουρίστριες με κολλητά μπλουζάκια, με καυτά σορτσάκια και φουστίτσες (οι περισσότερες διατηρούνται άριστα ως προς τα κιλά) και τις χάζευα με το στόμα ανοιχτό. Τώρα που είμαι στον 6ο κ εγώ κολλητές φοράω και όποτε περνάω από καθρέφτη ή τζάμι καμαρώνω όσο ποτέ άλλοτε για το σώμα μου Οι έγκυες που "πετάνε έξω την κοιλιά τους" - Σελίδα 2 328109

Έχει επεξεργασθεί από τον/την afro84 στις Κυρ Οκτ 24, 2010 11:20 am, 1 φορά

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα καλα το κομπλεξ στο μεγαλειο του!!!κοιτα τι τις πειραξε!!ελεοοοοςςς!!!!!! Rolling Eyes
εγω στις εγκυμοσυνες μου φορουσα στενα μπλουζακια,εφαρμοστα για να φαινεται ακομα πιο εντονα η κοιλιτσα μου!!!το χαιρομουν απιστευτα να την πεταω ετσι μπροστα!!! Very Happy Very Happy καμαρωνα!
αλλα φοραγα κ λιγο πολυ λιγο πιο ριχτες κ φαρδουτσικες,αλλα....αλλα ηταν λιγουλακι διαφανεις στο μερος της κοιλιας!!! Razz οπως κ να χει μ'αρεσε πολυ να φαινεται!!!!μα γινεται το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη σου να το κρυψεις??να ντρεπεσαι γι'αυτο δηλαδη????μα τι κομπλεξαρες...γκρρρρ!!! No

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απαπα που να φανε την γλωσσα τους και ειναι και μορφωμενες γυναικες. Τετοια κομπλεξ θα περασουν στα παιδια; Ντροπη τους να κακολογουν εγκυο γυναικα!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειμαι στον 8ο μηνα ξερετε ποσο καμαρωνω για την κοιλιτσα μου?Ενταξει την προστατευω τωρα που ειναι λιγο χειμωνακι αλλα οι μπλουζες που φοραω ειναι στενες...ΘΑ την δειξω και θα καμαρωσω δε καταλαβα....Ειμαι υπερηφανη για το θαυματακι που κουβαλαω μεσα μου....Οποιος εχει θεμα δε με νοιαζει μα καθολου ομως....

Eri Flower

Eri Flower
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ ένα έχω να πώ.....Γέννησα πριν από τέσσερις μήνες και ήδη μου λείπει τρελλά η κοιλίτσα μου!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Ειμαι στον 8ο μηνα ξερετε ποσο καμαρωνω για την κοιλιτσα μου?Ενταξει την προστατευω τωρα που ειναι λιγο χειμωνακι αλλα οι μπλουζες που φοραω ειναι στενες...ΘΑ την δειξω και θα καμαρωσω δε καταλαβα....Ειμαι υπερηφανη για το θαυματακι που κουβαλαω μεσα μου....Οποιος εχει θεμα δε με νοιαζει μα καθολου ομως....

ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!!!!!!!!! ΕΞΑΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Κ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!!(AVATAR) ΔΕ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Wink Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΗΤΑΝΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΔΕΙΧΝΑ ΚΙ ΕΓΩ Very Happy ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ I love you
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΡΟΥΜΗΤΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις