1 ΤΙΜΩΡΙΑ... Παρ Μάης 28, 2010 11:55 pm
Pavlina
Σιωπηλή δύναμη
Είστε υπέρ της τιμωρίας, τύπου "Νταντά πρώτων βοηθειών"?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σαφεστατα πρεπει εμεις πρωτα να ειμαστε σωστοι σαν γονεις. Εγω εχω μαλωσει καποιες φορες με τον αντρα μου γιατι οταν εγω τις εβαζα τιμωρια αυτος επειδη τις λυποταν που εκλαιγαν πηγαινε και τις ελεγε οτι η μαμα ειναι κακια και οτι δεν πειραζει πατε να παιξεται .Αφου σκοτωθηκαμε γι αυτο το θεμα 3-4 φορες μετα το σταματησε αλλα τι να το κανεις η ζημια ειχε ηδη γινει και φτου ξαναμανα απο την αρχη.Lena έγραψε:Σιγουρα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο αλλα ειναι ενας πολυ καλος τροπος. Αρκει να εφαρμοζεται σωστα και απο εμας, τους γονεις
ειναι οπως ειπες αναλογα με το χαρακτηρα του καθε παιδιου . εγω αν κανω αυτο που κανεις εσυ με τα παιχνιδια ( γιατι το εχω δοκιμασει και αυτο ) εχουμε κλαματα και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μουSTAUROSZOO έγραψε:εγω παλι μολις ειπα να το εφαρμοσω ο μικρος αρχισε να γελαει και δεν κρατηθηκα αρχισα να γελαω και εγω.αυτο ηταν. μετα κανα δυο φορες που προσπαθησα το επερνε για αστειο και την παρατησα την μεθοδο.οταν θελω να τον τιμωρησω του περνω κανα παιχνιδι για λιγη ωρα ιδιως το αγαπημενο του και βαζει μυαλο....νομιζω οτι η καθε μαμα πρεπει να βρει το σωστο τροπο τιμωριας αναλογα με το χαρακτηρα του παιδιου της και οχι να βαζουμε ολα τα παιδακια σε ενα "τσουβαλι".και αυτο το κατσε εκει 5 λεπτα πολυ "φυκακη"μου κανει.και μετα συγνωμη....σαν στρατιωτακι
πολυ σωστα.και ασε που τις θεωριες τισ βγαζουν συνηθως αυτοι που δεν εχουν παιδια.αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.και νομιζω οτι εχω ακουσει πολλα αρνητικα σχολια για την συγκεκριμενη εκπομπη με τις ντανταδες που αμφιβαλω αν εχουν παιδακια ολες αυτες οι κυριες "χιτλερ".σορι αλλα ετσι νιωθω.αυτο που κανω εγω τουλαχιστον ειναι να του μιλαω συνεχεια και να του εξηγω πιο ειναι το σωστο και πιο οχι και καθε φορα καταλαβαινει και περισσοτερα.αυτο πρεπει να κανουμε να μιλαμε στα παιδια μας.η τιμωρια ειναι η ευκολη λυση...manoula3 έγραψε:προπερσι που ημουν εγκυος στο 2ο,ηρθε για μια βδομαδα σπιτι φιλοξενουμενη μια ξαδερφη του αντρα μου κ καλη μου φιλη....αυτη λοιπον εβλεπε μανιακα την νταντα αμεσου δρασεως....εγω παλι δεν την ειχα δει ουτε μια φορα...δεν μ'αρεσε....
μια μερα λοιπον ο μεγαλος μου 1 χρονου κ κατι,ηταν πολυ ατακτος κ δεν ακουγε...τον παιρνει λοιπον αυτη,τον βαζει στην κουνια του κ κλεινει την πορτα...μετρωντας 5 λεπτα....το παιδακι μου μεσα σπαραζε.....τα θυμαμαι κ συγχυζομαι.....
ανοιγω την πορτα κ της λεω αντε με τις βλακειες....θα ταλαιπωρω εγω το παιδι μου...!
κ μου λεει ειναι δοκιμασμενες οι τακτικες της νταντας κ μαθαινουν τροπους τα παιδακια....
τα νευρα μουυυυυυυ...
της λεω λοιπον οτι καμια νταντα κ κανενας αλλος δεν ξερει το παιδι μου οπως εγω...ολο αυτο το σκηνικο δεν χρειαζοταν καν...ειχα απο μονη μου τροπο να τον ησυχασω....γιατι τον ξερω απ'εξω κ ανακατωτα...
μετα απο καποιο καιρο αρχισα να βλεπω την εκπομπη ετσι για πλακα....ενδιαφερουσα..αλλα δεν ακολουθω τιποτα...
πιστευω δεν υπαρχουν δεδομενοι τροποι να κανεις σωστη τη συμπεριφορα ενος παιδιου...ο καθε γονιος εχει τον τροπο του....κ φυσικαειναι ο καλυτερος αποοποιασδηποτε νταντας,φιλης,γειτονισσας......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης