51 Απ: ΧΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟ Κυρ Νοε 07, 2010 11:47 am
ΜΠΟΥΜΠΟΥ69
Σιωπηλή δύναμη
ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΓΙΟ 58 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕ 4100 ΄΄΄[ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΜΕ 48ΜΙΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Σε εμάς όχι, ο μπαμπάς είναι γεννημενος Μάρτιο (3ος) και η συλληψη έγινε Ιούλιο (7ος) αλλά το μωρό είναι κορίτσι.stefy έγραψε:Εγω ξέρω και το άλλο ...
Έστω οτι ο μπαμπάς γεννήθηκε ζυγό μήνα αν και η σύλληψη έγινε ζυγό μήνα τότε το παιδί θα βγεί αγόρι ενώ αν η σύλληψη έγινε μονό μήνα θα βγεί κορίτσι.
Και το αντίθετο. Αν ο μπαμπάς γεννήθηκε μονό μήνα και η σύλληψη έγινε επίσης μονό μήνα είναι αγοράκι ενώ αν έγινε ζυγό είναι κοριτσάκι!!
Σε 2 φιλικά μου ζευγάρια το έχω επαληθεύσει αλλά μέχρι εκεί... Απο περιέργεια για κάντε κι εσείς τους υπολογισμούς σας και πείτε μου αν αληθεύει!!!
Rinoula έγραψε:Σε εμάς όχι, ο μπαμπάς είναι γεννημενος Μάρτιο (3ος) και η συλληψη έγινε Ιούλιο (7ος) αλλά το μωρό είναι κορίτσι.stefy έγραψε:Εγω ξέρω και το άλλο ...
Έστω οτι ο μπαμπάς γεννήθηκε ζυγό μήνα αν και η σύλληψη έγινε ζυγό μήνα τότε το παιδί θα βγεί αγόρι ενώ αν η σύλληψη έγινε μονό μήνα θα βγεί κορίτσι.
Και το αντίθετο. Αν ο μπαμπάς γεννήθηκε μονό μήνα και η σύλληψη έγινε επίσης μονό μήνα είναι αγοράκι ενώ αν έγινε ζυγό είναι κοριτσάκι!!
Σε 2 φιλικά μου ζευγάρια το έχω επαληθεύσει αλλά μέχρι εκεί... Απο περιέργεια για κάντε κι εσείς τους υπολογισμούς σας και πείτε μου αν αληθεύει!!!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Είναι νωρίς ακόμη και το επόμενο ραντεβού μου είναι στις 16 εβδομάδες(τώρα είμαι 13).Μια πολύ καλή μου φίλη είναι σοτν 5ο τώρα έμαθε το φύλο απο τις 16 εβδομάδες,έχουμε την ίδια γιατρό και αναμένω με αγωνία την ερχόμενη επίσκεψη.Ο άντρας μου ισχυρίζεται οτι είναι αγοράκι διότι και τα 3 αδέρφια του κάνανε στην πρώτη εγκυμοσύνη αγόρια!Λετε????mama katerina έγραψε:οτι ειναι θα το μαθουμε συντομα απλα φανταστειτε οτι εχω αλλες 6 κοπελες γνωστες που ειμαστε κοντα στην εγκυμοσυνη και ολες εχουνε μαθει τι εχουνε εκτος απο μενα !!!!!!!
αυτη η ατιμη η περιεργεια θελω να δω τι παιδι θα ναι αυτο που δεν εχω σταματησει τους εμετους !!!! χαχα
ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160!koukida έγραψε:mitsi αν εσυ νιωθεις οτι εχεις αγορι τοτε αγορι θα ειναι
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης