26 Απ: ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ ΜΑΣ(φωτο δωματιων) Κυρ Οκτ 31, 2010 2:28 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ
ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!! ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!lianikos έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ
ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!
Μήπως είναι καιρός για ένα αδερφάκι;;; (λέω εγώ τώρα... )
ΗΡΩ έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ. https://www.youtube.com/watch?v=kMAff_L8d68
Κι εγω για ΙΚΕΑ σκεφτομουνα επιπλακια μωρου μου,αλλα δεν ημουν σιγουρη.. Αλλα βλεπω οτι πολλες το προτιμησατε....marizakismom έγραψε:ειμαι ..πολυ ομορφο το δωματιακι σας κι εγω δηλωνω τρελλη φαν ικεα(ολα μας τα επιπλα αλλα και η μια κουνια της μικρης ειναι απο εκει)
nena1988 έγραψε:τα csoy corner εχουνε φανταστηκα αυτοκολλητα,την εχω ξαναδει αυτην την σελιδα,να ρωτησω κατι ξερετε αν τα αυτοκολλητα τοιχου για να κολλησουν θελουν σπατουλαριστο τοιχο?Ειδα στα τζαμπο καποια που μαρεσαν αλλα δεν ξερω αν θα κολλησουν?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ ΜΑΣ(φωτο δωματιων)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης