26 Απ: Ασχετο αλλα ηθελα να ακουσω γνωμες......... Πεμ Οκτ 28, 2010 11:05 pm
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:αχ αυτο το σεναριο δεν το ακουσα!μαλλον εδω προσ τα κατω τα νεα φτανουν αργοτερα!μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλέ πάνω δεν είστε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
sktv έγραψε:αχ αυτο το σεναριο δεν το ακουσα!μαλλον εδω προσ τα κατω τα νεα φτανουν αργοτερα!μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
sktv έγραψε:γυρω στη μεση!μπορει κ στο ιδιο υψος βασικα!χαχα καλα λες φλωρα αλλα συνιθησμενη απο την αλεξανδρεια κ κοζανη που ημουνα το ελεγα "κατω"!
stefy έγραψε:Κοίταξε έχω ακούσει τώρα τελευταία τόόόόόσα σενάρια για πολέμους και για την καταστροφή του κόσμου που είναι να τρελαθείς αν δώσεις σημασία. Αν γλιτωσούμε από τον πολέμο θα μας έρθει από τα καιρικά φαινόμενα και την αλλαγή του κλίματος, ή από ξηρασία ή θα πνιγούμε απο τις καταιγίδες ή θα μας έρθει καμιά κοτρώνα πάγος στο κεφάλι, ή θα γίνει κανένας τεράστιος σεισμός , ή θα σκάσει κανένα ηφαίστειο και μετα θα δημιουργηθεί τσουνάμι όποτε πάμε στην επιλογή του πνιξίματος ξανά ή τελοσπάντων αν λεω αν την γλιτώσουμε και από όόόόόλα αυτάάά στο τέλος θα μας χτυπησει ένα μετεωρίτης και δεν θα μείνει τίποτα !!! Όπως καταλαβαίνεις αν πιστεύεις σε όλα αυτα τότε όχι απλά δεν πρέπει να μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε παιδιά αλλά ουτε να δουλεύουμε ούτε τίποτα... Πρέπει να κλειστούμε μέσα στο σπίτι μας και να περιμένουμε από που θα μας έρθει... Για πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν συμβούν δεν πρέπει να ανησυχείς. Θυμάμαι μικρή είχε βγεί η διαφήμιση στην τηλεόραση " Νερό!!! Δεν Υπάρχει αρκετό"! Και έδειχνε παιδάκια που δεν είχαν να πιούν νερό , τεράστιες ξερές εκτάσεις και διάφορα άλλα.. Για πάάάάάρα πολλές νύχτες σκεφτόμουν εμένα και τους γονείς μου να πεθαίνουμε από τη δίψα. Όλα αυτά που ακούγοντε είναι μια πιθανότητα αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν τα ΜΜΕ να τρομοκρατούν τον κόσμο να ζεί σκεπτόμενος αυτήν την πιθανότητα. Πιστεύω Ηρια δεν φταίς εσύ που φοβάσαι... με τόσα που ακούμε είναι λογικό και ειδικά όταν το μητρικό μας ένστικτό μας λέει να προστατεύσουμε τα μωρά μας...
katholou......otan tha einai na ginei tha ginei kanenas mas omos den gnorizei to pos kai to poteΉρια έγραψε:Ξερετε κοριτσια ?!! οταν μου λενε αυτα τα τρομερα περναει απο μπροστα μου η μικρουλα μου (στα ματια μου) εχω παθει σοκ απο τοτε που ημουν μικρη με το τελος του κοσμου το 2000 που λεγανε αλλη βλακεια και αυτη αλλα οταν τα ακους συνεχεια εεε λιγο δεν σε επηρεαζει?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης