26 Απ: Αλλάζουμε σπίτι!!τη γνωμη σας! Τρι Δεκ 07, 2010 10:37 am
argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
ikea xoris 2h skepsi
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
μια φιλη μου εβαψε την κουζινα της τον εναν τοιχο κοκκινο και τους αλλους δυο ενα ελαφρυ γκρι.κ εγινε πολυ ωραιο το αποτελεσμα,αν δν θες να το βαψεις κοκκινο τον εναν τοιχο,τοτε βαψε το γκρι ανοικτο πολυ.ειναι μια αποχρωση που ειναι σαν γκριζομπεζ,πολυ ωραια.αλλα κ στους τονους του γκρι να παιξεις θα ταιριαζει,δλδ γκρι σκουρο κ γκκρι,η κ ασπρο με γκρι. ενταξει δν συγκρινετε η κουζινα αλλα σ λεω τι εκανε εκεινη π εχει τους ιδιους χρωματισμους στην κουζινα.katsaridoula έγραψε:Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι βρηκαμε σπιτι,εδω που μενουμε εχει πολυ φασαρια,δεν υπαρχει καθολου μονωση.
Βρηκαμε ενα μεγαλυτερο σπιτι,καινουριο να νοικιασουμε
θα ηθελα τη βοηθεια σας!
το τωρινο μας υπνοδωματιο ειναι κοκκινο και οι κουρτινες μου,τα παπλωματα μου εχουν μεσα πολυ κοκκινο και δε θα ηθελα τωρα να τα αλλαξω.τι χρωμα θα μπορουσα να το βαψω για να ταιριαζουν?
συμφωνώ γκρι ταιριάζει πολύ!!ειναι και μοδα!!!manoula_24xr έγραψε:μια φιλη μου εβαψε την κουζινα της τον εναν τοιχο κοκκινο και τους αλλους δυο ενα ελαφρυ γκρι.κ εγινε πολυ ωραιο το αποτελεσμα,αν δν θες να το βαψεις κοκκινο τον εναν τοιχο,τοτε βαψε το γκρι ανοικτο πολυ.ειναι μια αποχρωση που ειναι σαν γκριζομπεζ,πολυ ωραια.αλλα κ στους τονους του γκρι να παιξεις θα ταιριαζει,δλδ γκρι σκουρο κ γκκρι,η κ ασπρο με γκρι. ενταξει δν συγκρινετε η κουζινα αλλα σ λεω τι εκανε εκεινη π εχει τους ιδιους χρωματισμους στην κουζινα.katsaridoula έγραψε:Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι βρηκαμε σπιτι,εδω που μενουμε εχει πολυ φασαρια,δεν υπαρχει καθολου μονωση.
Βρηκαμε ενα μεγαλυτερο σπιτι,καινουριο να νοικιασουμε
θα ηθελα τη βοηθεια σας!
το τωρινο μας υπνοδωματιο ειναι κοκκινο και οι κουρτινες μου,τα παπλωματα μου εχουν μεσα πολυ κοκκινο και δε θα ηθελα τωρα να τα αλλαξω.τι χρωμα θα μπορουσα να το βαψω για να ταιριαζουν?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης