26 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! Δευ Νοε 01, 2010 1:17 am
zoi24
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera k kalo mina!!! ti kala poy doyleyete k ksefeygete ligo!!!tha to thela k ego (apo tin mia )
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
jojoma έγραψε:Ευάκι περαστικά στο μικρούλη σου.Θα πονάει ο καημενούλης αλλά θα περάσει.
Καλό μήνα!!!
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!τι κανετε??????εγω μολις μπηκα στο μαγαζι!!!!!!!!!!τα αρρωστουλια τι κανουν?????????πως περασατε το ΣΚ?τζιζ πως πανε οι ετοιμασιες??????
marizakismom έγραψε:βαλτε αντ1 τωρα
marizakismom έγραψε:ειχε ενα πολυ ωραιο θεμα για τον θηλασμο..
Ευάκι έγραψε:jojoma έγραψε:Ευάκι περαστικά στο μικρούλη σου.Θα πονάει ο καημενούλης αλλά θα περάσει.
Καλό μήνα!!!
ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!τι εγινε με τον διαγωνισμο καλε?ομανος που ψηφιζαμε ο μικρος σου ειναι ή κανω λαθος?
jojoma έγραψε:Ευάκι έγραψε:jojoma έγραψε:Ευάκι περαστικά στο μικρούλη σου.Θα πονάει ο καημενούλης αλλά θα περάσει.
Καλό μήνα!!!
ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!τι εγινε με τον διαγωνισμο καλε?ομανος που ψηφιζαμε ο μικρος σου ειναι ή κανω λαθος?
Δεν κάνεις λάθος. Βγήκαν τρία άλλα παιδάκια. Μάλλον δεν είχα κάνει μεγάλο αγώνα για ψήφους! Είχε πολλές συμμετοχές. Πάντως είναι ο πιο γλύκας στην καρδιά μου! Κι εγώ κουκουβάγια!
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!τι κανετε??????εγω μολις μπηκα στο μαγαζι!!!!!!!!!!τα αρρωστουλια τι κανουν?????????πως περασατε το ΣΚ?τζιζ πως πανε οι ετοιμασιες??????
maria.tst έγραψε:Καλημέρα Κοριτσια!!!
Καλη εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!!!
Αγγελική τι κάνεις; Πως πανε οι ετοιμασίες???
marizakismom έγραψε:καλημερα!καλο μηνα και καλη εβδομαδα!!!τζιζ!!πως παμε?τελειωσες τη φασινα η ακομη τρεχεις?? ευακι μου,ειναι μαρτυριο να τα βλεπεις αρρωστουλια η να πονανε αλλα θα περασει..να ειναισιδερενιο!!
tziz moy se katalavaino apolyta etsi imoyn k ego den ithela kanenan sta podia moy,ela omos poy oles tis ateleies toy spitioy tis vlepeis tote poy den mporeis na ta kaneis!!!Tziz έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!τι κανετε??????εγω μολις μπηκα στο μαγαζι!!!!!!!!!!τα αρρωστουλια τι κανουν?????????πως περασατε το ΣΚ?τζιζ πως πανε οι ετοιμασιες??????maria.tst έγραψε:Καλημέρα Κοριτσια!!!
Καλη εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!!!
Αγγελική τι κάνεις; Πως πανε οι ετοιμασίες???marizakismom έγραψε:καλημερα!καλο μηνα και καλη εβδομαδα!!!τζιζ!!πως παμε?τελειωσες τη φασινα η ακομη τρεχεις?? ευακι μου,ειναι μαρτυριο να τα βλεπεις αρρωστουλια η να πονανε αλλα θα περασει..να ειναισιδερενιο!!
Καλό μήνα!!! ξέχασα να ευχηθώ...
Οι ετοιμασίες έχουν τελειώσει και η φασίνα επίσης.
Βρήκα το παλιοκάλυμμα της παλιοκαρέκλας επιτέλους στα παλιοΙΚΕΑ μετά από δύο βδομάδες! Τώρα μου μένει μόνο να καθαρίσω και να στρώσω χαλιά (το αφήνω για αργότερα κοντά στα γεννητούρια για να είναι καθαρά).
Το δωμάτιο είναι έτοιμο. Χθες κολλήσαμε και τα αυτοκόλλητα στους τοίχους με τη βοήθεια του μαρτυριάρη/κουμπάρου μας.
Λίγο καρναβάλι το κάναμε αλλά δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς ο τοίχος δεν έχει χρώμα, είναι πολύ άτονος, οπότε ζωντανεύει λίγο ο χώρος.
Δεν έχω "στρώσει" ακόμα τα προικιά (θα το κάνω μόλις γεννηθεί) έβαλα μόνο την κουνουπιέρα για να δω πως φαίνεται το κρεβατάκι και φυσικά για να δω και πώς θα κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα στους τοίχους (μην τα κρύβει το τούλι).
Κορίτσια ερώτηση σοσ:
Έχετε "κατεβάσει" τα χειμωνιάτικα?
Σκέφτομαι να το κάνω μία από αυτές τις μέρες για να μην το έχω για μετά...
Το κακό είναι ότι θέλω βοήθεια (δε μπορώ να κάνω τον Ταρζάν στη σκάλα με την κοιλιά τούρλα) αλλά ποιος?
Με τσαντίζει αυτή η κατάσταση του να εξαρτώμαι από τους άλλους και να περιμένω πότε θα φιλοτιμηθούν να κουνήσουν να χέρια και τα πόδια τους!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης