Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
450 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 450 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 39]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και αγαπάει την μανούλα και τον πείραζαν κάτι παιδιά, ένα συγκεκριμένα περισσότερο, ένα σκατόπαιδο που την έχει δει αρχηγός και πειράζει τους πάντες! και το δικό μου που είναι καλούλη και μικρούλη και δεν μιλάει καθόταν και τις έτρωγε μία μέρα, τον είχαν βάλει κάτω και τον πάταγαν από ότι έμαθα! άστα σου λέω! συν ότι είναι σαν μπουντρούμι, ούτε προαύλιο ούτε τίποτα!

αχ μακάρι να πείσω τον ανήρ μέχρι τότε και να έρθω! Laughing και να σε δω από κοντά και να να σου ευχηθώ από κοντά και να πάω και στο Ιασώ σαν επισκέπτης βρε παιδί μου τώρα πια! γιατί μόνο σαν έγκυος το έχω επισκεφθεί! χαχαχαχα!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο γιος σου προνήπιο δεν είναι? Ή νήπιο?
Καλά τον πάταγαν και κανένας δεν έκανε τίποτα ή τα σταμάτησαν?

Όσο για την επίσκεψη, να την κάνεις άσχετα με το που και πότε θα γεννήσω εγώ.
Να έρθεις να σε γνωρίσουμε.
Όχι ότι από τη συνάντηση του Σεπτεμβρίου γνώρισα και καμιά άλλη...
Μόνο το Μιλουπάκι, την purple και τη noni η οποία παρεπιπτόντως θα έχει γεννήσει τώρα.
Όλες τις άλλες πάνε μήνες που μιλάμε και τίποτα ακόμα.

Άντε κοριτσάκια! Πότε θα είναι η επόμενη συνάντηση? Όταν θα γεννήσω και θα είμαι στο νοσοκομείο και δε θα μπορώ να έρθω ε?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε μαρακι ελα σε μια συναντηση να σε γνωρισω που θελω και εγω επιτελους, αχ αγγελικουλα γεννα σε δυο εβδομαδες που θα γεννησει και μια φιλη μου ιασω να σας συνδιασω μαζι χαχαχαχαχα, ο αντρας μου αμα ξανακουσει οτι θελω να με παει μαιευτηριο νομιζω οτι θα με βρισει Rolling Eyes Razz Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μωρέ και να φανταστείς ότι δεν είμαι και τόσο μακριά και πάλι δεν μπορώ να έρθω! για να μην θυμηθώ την γκαντεμιά όταν ανεβήκαμε ΙΚΕΑ για κρεβάτι του μικρού που τελικά καταλήξαμε χωρίς να το έχπυμε προγραμματίσει στον Πειραιά να πίνουμε καφέ και δεν είχα καμίας το τηλέφωνο να ρίξω "σύρμα" βρε παιδί μου!

όσο για τον γιο μου, πάει προνήπιο, αλλά είναι μαζί με τα νήπια σε μία αίθουσα φυσικά και όταν τον ρώτησα για΄τι δεν το είπε στην δασκάλα μου απάντησε ότι ήταν έξω είχε δουλίτσα και εκείνος δεν μπορούσε να ξεφύγει! κατάλαβες εκεί! δεν παίρνει τίποτα χαμπάρι αυτή ρε συ! τα περισσότερα παιδιά παρακαλάνε να αρρωστήσει εκείνο το σκατόπαιδο για να μην πάει σχολειό και τα πειράζει και τους πίνεις τους χυμούς! το διανοείσαι αυτό από μικρά παιδιά? Shocked

Μιλουπάκι μου καλησπέρα! και εγώ θέλω τόσο να σε γνωρίσω και εσένα και πολλά άλλα κορίτσια! που θα πάει! θα κάτσει κάποια φορά!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπάκι την άλλη Πέμπτη θα σας πω με μεγαλύτερη σιγουριά πότε θα είναι αυτή η ευλογημένη ώρα! Δεν οδηγείς?

Μαρία να πιάσετε οι μαμάδες, τη μαμά του σκατόπαιδου να της τα ψάλετε ένα χεράκι.
Όλα μέσα από το σπίτι ξεκινάνε.
Κι αυτά τα προνήπια τι τραβάνε...
Κι εμείς έτσι ήμασταν, Νήπια και προνήπια μαζί σε μία αίθουσα. Αλλά το ότι είχαμε μικρότερα παιδάκια στην τάξη δε σήμαινε ότι μπορούμε και να τα πειράζουμε/βαράμε/κοροϊδεύουμε...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οδηγω εντος του δημου που μενω Razz Razz Razz Razz για παραεξω εχω τον αντρα μου, και δεν ξερω και καθολου τους δρομους!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ έτσι όπως τα λες είναι Αγγελική μου! και εμείς είπαμε να τον στείλουμε προνήπιο για να βγει λίγο από το σπίτι, όχι για να τον κάνουμε να το σιχαθεί στο τέλος!

πώς πάει η κοιλίτσα? έχει φουσκώσει υπερβολικά ή αντέχει και άλλο?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:οδηγω εντος του δημου που μενω Razz Razz Razz Razz για παραεξω εχω τον αντρα μου, και δεν ξερω και καθολου τους δρομους!

Κι εγώ δεν ξέρω τους δρόμους!
Πάλι καλά έχω το Νίκο για αυτή τη δουλειά (έχει κάνει και ταρίφας στο παρελθόν)

Μαρία έγραψε:πώς πάει η κοιλίτσα? έχει φουσκώσει υπερβολικά ή αντέχει και άλλο?

Πήγαινε στο θέμα Ρυθμικά χτυπήματα στην πρώτη σελίδα. Έχω ένα λινκ με φωτό.
Μια αντέχει και μια όχι... Με τις μέρες μου κι εγώ... Φταίει ο καιρός, φταίει η διάθεση, φταίει τι έχω φάει, αν έχω πάει τουαλέτα, αν κοιμήθηκα καλά...δεν ξέρω. Κι η μικρή τα ίδια. Μια μουρλαίνεται και μια είναι ήσυχη μέχρι αηδίας, μέχρι που ξεχνάω ότι είμαι έγκυος...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ την ειδαααα, φτου φτου!! τελεια κοιλιτσα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φτου φτου Αγγελική μου! τι όμορφη μικρή στρογγυλή κοιλίτσα είναι αυτή! flower

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι είμαι καθιστή και φοράω και σκούρα ρούχα.

Θα βρω καμιά πιο καλή να βάλω.
Πάντως κάποιες μέρες η κοιλιά μου, μου φαίνεται τεράστια και κάποιες άλλες όχι και τόοοοσο μεγάλη.
Τι φταίει?

Είναι η ιδέα μου ή όντως αυτό συμβαίνει?
Μήπως φταίνε τα ρούχα?

Το είχα προσέξει και στην Ολίβια αυτό, σε εκείνο το "τρέιλερ" που έχει φτιάξει με τις φωτό που περνάνε από τη 18η μέχρι την 38η που γέννησε. Μπορεί πχ στην 35η βδομάδα να φαίνεται μεγαλύτερη η κοιλιά της από ότι στην 38η.
Και δεν εννοώ τη γωνία λήψης ούτε το φωτισμό. Γιατί στη δική μου περίπτωση δε μιλάω για φωτογραφίες αλλά για την πραγματικότητα...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να σου πω βρε Αγγελικούλα! μπορεί όντως να νομίζεις ότι είναι περισσότερο πρησμένη κάποιες φορές! μπορεί και να είναι στα αλήθεια! εμένα πάντα τεράστια ήταν από όποια οπτική γωνία και να την έβλεπα! ή μάλλον για να ακριβολογώ στις γωνίες πρώτα έστριβε η κοιλιά και μετά από κανά πεντάλεπτο και εγώ! Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:ή μάλλον για να ακριβολογώ στις γωνίες πρώτα έστριβε η κοιλιά και μετά από κανά πεντάλεπτο και εγώ! Razz

Το ίδιο μου είπε και ο πεθερός μου την προηγούμενη βδομάδα που ήρθαν!
Είχα ανοίξει λίγο την πόρτα και περίμενα να ανέβουν με το ασανσέρ, οπότε καθώς στεκόμουν από πίσω, φαινόταν μόνο η κοιλιά! χιχιχιχι! Βγαίνοντας λοιπόν από το ασανσέρ είδαν πρώτα την κοιλιά μου και μετά εμένα που τράβηξα την πόρτα!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Μαρία έγραψε:ή μάλλον για να ακριβολογώ στις γωνίες πρώτα έστριβε η κοιλιά και μετά από κανά πεντάλεπτο και εγώ! Razz

Το ίδιο μου είπε και ο πεθερός μου την προηγούμενη βδομάδα που ήρθαν!
Είχα ανοίξει λίγο την πόρτα και περίμενα να ανέβουν με το ασανσέρ, οπότε καθώς στεκόμουν από πίσω, φαινόταν μόνο η κοιλιά! χιχιχιχι! Βγαίνοντας λοιπόν από το ασανσέρ είδαν πρώτα την κοιλιά μου και μετά εμένα που τράβηξα την πόρτα!

Razz Razz Razz τέλειο! όχι μωρέ είναι πολύ ωραία η κοιλίτσα σου!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τις ραγάδες δε βλέπω να τις γλιτώνω όμως...
Ήδη έχουν εμφανιστεί μερικές γύρω από τον αφαλό ο οποίος φυσικά έχει τσιτώσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
Στο στήθος πάει καιρός που έχουν εμφανιστεί οπότε το έχω χωνέψει...

Δεν τη μπορώ την κρέμα ρε κορίτσια με τίποτα όμως!
Αυτή η λίγδα που αισθάνομαι να μου αφήνει με αηδιάζει. Κι έχω δοκιμάσει αρκετές...
Το καλοκαίρι που δε φορούσα ρούχα μέσα στο σπίτι κάτι γινόταν. Τώρα όμως κολλάνε και τα μπλουζάκια στην κοιλιά και αυτή η μυρωδιά... όσο ωραία κι αν είναι, άμα τη μυρίζω συνέχεια ανακατεύομαι...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο που με εκνευριζει αφανταστα σε μερικες γυναικες ειναι οτι ξερουν κατι σωστο σχετικα με την ανατροφη των παιδιων και δε το λενε στους αλλους λες και μετα δε θα "πιανει" στο δικο τους παιδι...ε μα ειναι δυνατον ρε συ αγγελικη να ξερεις οτι τα μωρα που κλαινε θελουν το βαφτισμα και να μη μας το λες?!?!?!?!και δε σε ειχα για τετοιο ατομο....εχω χασει πασα ιδεα!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Shocked

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tziz έγραψε:
Κι όποια άλλη θέλει. Κάποια Γεωργία θυμάμαι να το λέει...χμ...
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ!!!!ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε?εμενα ποναει η κοιλια μουSadμου ηρθαν οι επισκεψεις σημερα και εχω κατσει στον καναπε κ δν κουνιεμαιSad ολη μερα τεμπελιαζω

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέεεερα!!!
Άχτι το είχα να το πω μια φορά πρώτη!

Μαρία έγραψε:τελικά καταλήξαμε χωρίς να το έχπυμε προγραμματίσει στον Πειραιά να πίνουμε καφέ και δεν είχα καμίας το τηλέφωνο να ρίξω "σύρμα" βρε παιδί μου!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ!Και δεν εννοώ να μην αβασκαθείς.Razz

Αγγελική είδα τη φωτογραφία και νομίζω οτι είσαι πιο όμορφη απο ποτέ! (απο όσο έχουμε δει τέλος πάντων)Λάμπεις!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

GEODATOU

GEODATOU
Athin@ έγραψε:
Αγγελική είδα τη φωτογραφία και νομίζω οτι είσαι πιο όμορφη απο ποτέ! (απο όσο έχουμε δει τέλος πάντων)Λάμπεις!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!ΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΛΕ????ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΛΕ????

Καλημέρα!
Έχει βάλει μία στο "ΡΥΘΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" στην 1η σελίδα. Cool

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?αθηνα πως πανε οι δουλειες?εγω εχω αδεια μεχρι και σημερα,αυριο δουλεια!!!ναι ειναι πολυ ωραια εγκυουλα η αγγελικη μας!!!ε αλιμονο τι θα ηταν στην παρεα!!!(να παινεψουμε και το σπιτι μας) Razz Razz Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αθηνα πως πανε οι δουλειες?

Καλημέρα!Οι δουλειές καλά.Εγώ θα δείξει.Πάω για κολονοσκόπηση το απόγευμα γιατί πονάει το έντερό μου και έχω και κάτι άλλα εδώ και καιρό και έχω αγχωθεί λιγάκι.Επίσης μέχρι πριν λίγο είχα τρελαθεί στην πείνα αλλά τώρα ανακατεύομαι απο τα υγρά που πίνω.Ξύπνησε και η μικρή και δεν τα πολυκαταφέρνω.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αθηνα πως πανε οι δουλειες?

Καλημέρα!Οι δουλειές καλά.Εγώ θα δείξει.Πάω για κολονοσκόπηση το απόγευμα γιατί πονάει το έντερό μου και έχω και κάτι άλλα εδώ και καιρό και έχω αγχωθεί λιγάκι.Επίσης μέχρι πριν λίγο είχα τρελαθεί στην πείνα αλλά τώρα ανακατεύομαι απο τα υγρά που πίνω.Ξύπνησε και η μικρή και δεν τα πολυκαταφέρνω.

γιατι ρε αθηνα πεινα?ειπαμε αγχος ναι αλλα οχι κι ετσι!!!φυσικο ειναι να σε ανακατευουν τα υγρα!!!τι σου δωσαν να πιεις?ποιο απο ολα τα πεντανοστιμα καθαρτικα που εχουμε σε κερασαν?το βραδακι θα περιμενω νεα σου!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τι σου δωσαν να πιεις?ποιο απο ολα τα πεντανοστιμα καθαρτικα που εχουμε σε κερασαν?

Ένα phosphates μου δώσανε.
Είναι 9:30 και ήδη νοιώθω ζαλάδα και αδυναμία,μέχρι τις 5 που θα πάω δεν θα την έχω βγάλει καθαρή μου φαίνεται.Ελπίζω να μην αργήσει πολύ η πεθερά μου.
Η μικρή ήρθε και μου άφησε πάνω στο γραφείο το μπιμπερό που μόλις άδειασε.Να το εκλάβω ως "μαμά θέλω κι άλλο" ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις