401 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! Τετ Νοε 10, 2010 2:05 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!! Τι μου κάνετε;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
manoula_24xr έγραψε:ξεκινησα να φτιαξω παστιτισιο,εβαλα την σαλτσα να βραζει,και ειδα οτι δν εχω αυγα να κανω την μπεσαμελ κ να δεσω τα μακαρονια,καθε φορα που θελω να κανω ενα φαγητο φουρνου ολο κατι μ λειπει ρε γμτηηη
Athin@ έγραψε:manoula_24xr έγραψε:ξεκινησα να φτιαξω παστιτισιο,εβαλα την σαλτσα να βραζει,και ειδα οτι δν εχω αυγα να κανω την μπεσαμελ κ να δεσω τα μακαρονια,καθε φορα που θελω να κανω ενα φαγητο φουρνου ολο κατι μ λειπει ρε γμτηηη
Γιατί βάζεις αβγά στη μπεσαμέλ;Γάλα,αλεύρι και βούτυρο βάζω εγώ.(και αλατοπίπερο)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την manoula_24xr στις Τετ Νοε 10, 2010 2:13 am, 1 φορά
Athin@ έγραψε:manoula_24xr έγραψε:ξεκινησα να φτιαξω παστιτισιο,εβαλα την σαλτσα να βραζει,και ειδα οτι δν εχω αυγα να κανω την μπεσαμελ κ να δεσω τα μακαρονια,καθε φορα που θελω να κανω ενα φαγητο φουρνου ολο κατι μ λειπει ρε γμτηηη
Γιατί βάζεις αβγά στη μπεσαμέλ;Γάλα,αλεύρι και βούτυρο βάζω εγώ.(και αλατοπίπερο)
Vivian έγραψε:Καλημέρα!!!! Τι μου κάνετε;;;
Chrisi έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημέρα!!!! Τι μου κάνετε;;;
Βίβιαν τέλεια η φωτογραφία σας..... Αχ τι γλυκούλικα που είναι Να τα χαίρεσαι
Ευάκι έγραψε:εγω θα κανω τη διαφορα και παλι!!!ριχνω 2 αυγα!!!!!!!!!!!!
Vivian έγραψε:Chrisi έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημέρα!!!! Τι μου κάνετε;;;
Σ' ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου γλυκό!!! Και εσυ να χαιρεσαι την Μοδεστινα και το μπεμπακι που καταφτανει!!!!!
Chrisi έγραψε:Vivian έγραψε:Chrisi έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημέρα!!!! Τι μου κάνετε;;;
Σ' ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου γλυκό!!! Και εσυ να χαιρεσαι την Μοδεστινα και το μπεμπακι που καταφτανει!!!!!
Σ΄ ευχαριστώ ανυπομονών να δω την αντίδραση της Μοδεστίνας.............
manoula_24xr έγραψε:οχι καλε δ γινεται,γιαυτο εγω βαζω ενα μονο κ το ανακατευω πολυυυυυυ καλα κ βεβαια παντα εκτος φωτιας,απλα εμενα η μπεσαμελ που τραβαει ενα λιτρο γαλα.εσεις ποσο βαζετε?
βιβιαν τελεια η φωτο,εσυ δν ειχες παει στο μεγκα?????
Athin@ έγραψε:Δεν γίνεται στόκος η μπεσαμέλ με τα αβγά;Μου φαίνεται οτι θα σφίγγει πολύ.
Βιβιανάκι όντως πολύ ωραία η φωτογραφία.Περήφανη μανούλα!
Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:Δεν γίνεται στόκος η μπεσαμέλ με τα αβγά;Μου φαίνεται οτι θα σφίγγει πολύ.
Βιβιανάκι όντως πολύ ωραία η φωτογραφία.Περήφανη μανούλα!
Ναο Αθηνουλα μου περηφανη και εξουθενωμένη χαχαχαχαχαχα!!!
manoula_24xr έγραψε:
εμενα η μπεσαμελ που τραβαει ενα λιτρο γαλα.εσεις ποσο βαζετε?
Vivian έγραψε:Ναο Αθηνουλα μου περηφανη και εξουθενωμένη χαχαχαχαχαχα!!!
Ευάκι έγραψε:manoula_24xr έγραψε:
εμενα η μπεσαμελ που τραβαει ενα λιτρο γαλα.εσεις ποσο βαζετε?
1,3 φλυτσανι λαδι,1 φλυτσανι αλευρι, 1 λιτρο γαλα,2 αυγα,αλατι, πιπερι
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:Ναο Αθηνουλα μου περηφανη και εξουθενωμένη χαχαχαχαχαχα!!!
Πω πω σκέφτομαι εμένα στα 22.Εσύ είσαι πλέον ένας πολύ υπεύθυνος άνθρωπος με δύο παιδιά.Εγώ ήμουνα τελείως παιδί κατα κάποιο τρόπο.Εντάξει έμενα μόνη μου σε άλλη πόλη και δούλευα για όλα μου τα έξοδα,αλλά ήμουνα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.Σχολή,δουλειά και όλο το βράδυ έξω.
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:Ναο Αθηνουλα μου περηφανη και εξουθενωμένη χαχαχαχαχαχα!!!
Πω πω σκέφτομαι εμένα στα 22Εγώ ήμουνα τελείως παιδί κατα κάποιο τρόπο.Εντάξει έμενα μόνη μου σε άλλη πόλη και δούλευα για όλα μου τα έξοδα,αλλά ήμουνα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.Σχολή,δουλειά και όλο το βράδυ έξω.
Athin@ έγραψε:Καλά,ειδικά στα 20 τι να σου λέω.Τελείως τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι.Γι'αυτό και στα 21 το έφαγα το κεφάλι.Αλλά μετά στα 22 συνέχισα ακάθεκτη (κατα κάποιον τρόπο)Γύρω στα 25 άρχισε να μου χτυπάει το ρολόι.
υπεροχοι κ οι τρεις οπως παντα βιαβιαν μου!!!!!!!Vivian έγραψε:Καλημέρα!!!! Τι μου κάνετε;;;
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης