826 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!! Παρ Νοε 26, 2010 3:27 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Τι κάνεις καλέ;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:καλημερα μπουμπου το σκυλι τα εκανε τελικα στην πανα του;
Vivian έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:καλημερα μπουμπου το σκυλι τα εκανε τελικα στην πανα του;
Χαχαχαχα μπα απο χτες ολο τσακωνομαστε αλλα δεν ακουει..... Τα νευρα μου.....
Μιλουπακι έγραψε:Vivian έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:καλημερα μπουμπου το σκυλι τα εκανε τελικα στην πανα του;
Χαχαχαχα μπα απο χτες ολο τσακωνομαστε αλλα δεν ακουει..... Τα νευρα μου.....
φερτο να φαει την μυγα μου!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:βρε μαρακι επειδη εχω χασει επεισοδια τι ειχες τελικα; εγω ειχα μεινει στο φεις που ειχες γραψει δεν εισουν καλα
Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:βρε μαρακι επειδη εχω χασει επεισοδια τι ειχες τελικα; εγω ειχα μεινει στο φεις που ειχες γραψει δεν εισουν καλα
το στομάχι Μαριτσάκι μου! έλκος, γαστρικό έλκος! αλλά το έπιασα στην αρχή παίρνω τα χαπάκια μου και όλα μια χαρά τώρα! το έχω ρίξει στο φαί! έχω γίνει σαν ακτινογραφία και προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό!
Tziz έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα!
Αργοπορημένη όπως πάντα...
Κι εγώ τη Χρυσή σκεφτόμουν ρε κορίτσια.
Ακόμα δεν έχω κανένα νέο, αλλά μόλις μηνυματοποιηθώ θα σας ειδοποιήσω αμέσως!
Εκτός.... αν με πετύχει κι εμένα στο νοσοκομείο γιατί χθες βράδυ είχα κάτι περίεργα πονάκια... Λέτε να ήρθε ο καιρός μου? Μακάρι Θέε μου γιατί δεν αντέχω άλλο!
Γεωργία την άδεια να την παίρνετε εναλλάξ. Εμένα από τη δεύτερη κιόλας χρονιά (το 2008) πήγαν να με καβαλήσουν (έγινε φασαρία για ΜΙΑ μέρα άδειας) και δεν το άφησα. Ισχυρίστηκαν ότι είναι "πιο παλιοί" αλλά κι εγώ τους είπα, πάντα πιο παλιοί θα είστε, τι σημαίνει αυτό ότι πάντα θα γίνετε το δικό σας? Και τους είχα ενημερώσει όλους από το Μάιο για τις ημερομηνίες που ήθελα. Σκέψου...
Vivian έγραψε:Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:βρε μαρακι επειδη εχω χασει επεισοδια τι ειχες τελικα; εγω ειχα μεινει στο φεις που ειχες γραψει δεν εισουν καλα
το στομάχι Μαριτσάκι μου! έλκος, γαστρικό έλκος! αλλά το έπιασα στην αρχή παίρνω τα χαπάκια μου και όλα μια χαρά τώρα! το έχω ρίξει στο φαί! έχω γίνει σαν ακτινογραφία και προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό!
Περαστικα σου μαρακι μου!!!
Vivian έγραψε:Αντε ρε Αγγελικουλα εφτασε ο καιρος θα γινεις ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!
Μαρία έγραψε:Αγγελικούλα λες???????? άντε και θέλαμε να πάμε στο Disney on ice αύριο και δεν βρίσκω εισιτήρια! θα πήγαινα εκεί, θα ερχόμουν και σε εσένα μετά! θα με βόλευε βρε παιδί μου!
Tziz έγραψε:
Εκτός.... αν με πετύχει κι εμένα στο νοσοκομείο γιατί χθες βράδυ είχα κάτι περίεργα πονάκια... Λέτε να ήρθε ο καιρός μου? Μακάρι Θέε μου γιατί δεν αντέχω άλλο!
Tziz έγραψε:Vivian έγραψε:Αντε ρε Αγγελικουλα εφτασε ο καιρος θα γινεις ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!
Λοιπόν κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω αυτή τη λέξη μου έρχεται να βάλω τα κλάματα! Σήμερα είπα να τραβήξω βιντεάκι την κοιλιά μου να κουνιέται μέσα η μπουμπού, αφού λέω πλησιάζει η ώρα, να έχω ένα στιγμιότυπο!
Αλλά η άτιμη λες και το κατάλαβε και μόλις έπιασα το κινητό σταμάτησε!Μαρία έγραψε:Αγγελικούλα λες???????? άντε και θέλαμε να πάμε στο Disney on ice αύριο και δεν βρίσκω εισιτήρια! θα πήγαινα εκεί, θα ερχόμουν και σε εσένα μετά! θα με βόλευε βρε παιδί μου!
Μου λέει η αδερφή μου τα εξής κουφά σήμερα:
1) Τράβαγε κι εκείνη βιντεάκι την κοιλιά της την ώρα που το έκανα κι εγώ (χωρίς να ξέρουμε η μία για την άλλη!!!) - άσχετο αλλά τι σου είναι τα δίδυμα...
2) Θα γεννήσεις ή 28 ή 29!
Στο ότι ήμουν έγγυος -πριν το μάθω εγώ η ίδια καλά καλά- έπεσε μέσα
Στο φύλλο του παιδιού έπεσε μέσα
Λέτε να πέσει και σ'αυτό?
Επαναλαμβάνω: Τι σου είναι τα δίδυμα...
Μιλουπακι έγραψε:ελα ρε μαρακι; πωπω καλα που το προλαβες
Tziz έγραψε:Σε ευχαριστώ Μαράκι μου!!
Εσύ για πόσο καιρό θα "χαπακώνεσαι"?
Ή τελείωσε η αγωγή?
Tziz έγραψε:Σήμερα είπα να τραβήξω βιντεάκι την κοιλιά μου να κουνιέται μέσα η μπουμπού, αφού λέω πλησιάζει η ώρα, να έχω ένα στιγμιότυπο!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.5!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης