Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
422 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 422 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια καλημέρα...

σας αρέσει που ντύνονται όλα τα παιδάκια μιας μαμάς με τα ίδια ρούχα η έστω με τα ίδια χρώματα?...στην ελλάδα πια δεν είναι τόσο συχνό οπως παλαιότερα..αλλά υστερα από ενα ταξίδι που είχα στο εξωτερικό ..είναι πολύ συνηθισμένο..
είδα μαμάδες με 3..4..και 5 παιδάκια..όλα ντυμένα με τα ίδια ρούχα..και επίσης τα μαγαζιά πουλάνε π.χ. το ίδιο φουστανάνι για όλες τις ηλικίες..
ποιά είναι η γνώμη σας??

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ego pistevo oti einai kalitero ta paidia na diaferoun sto tropo ntysimatos alla an se kapoia manoula aresei afto to pragma tote giati na min to kanei poios tin empodizei?

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι, το έκαναν σε μένα με τη ξαδέλφη μου που έχουμε 2 μήνες διαφορά & ήταν φριχτό!!!!.....

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tolazarakimou! έγραψε:Όχι, το έκαναν σε μένα με τη ξαδέλφη μου που έχουμε 2 μήνες διαφορά & ήταν φριχτό!!!!.....

Εμένα το έκανε η μάνα μου σε μενα και την αδερφή μου "για να μη ζηλευουμε" όπως λέει και η ίδια .
Ακόμα θυμάμαι έκτη δημοτικού είχα φύγει απο party επειδή η αδερφή μου είχε έρθει πιο μετά απο μένα με τα ίδια ρούχα.......
Οχι δε μου αρέσει καθόλου!!!!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω επειδη εχω και διδυμα μου αρεσει σαν ιδεα αλλα προσπαθω να μην το κανω . Ειναι τοσο διαφορετικοι χαρακτηρες οι δυο τους που δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να τις ντυνω το ιδιο. Μονο αν θελουν και οι δυο το ιδιο ρουχο θα τους το παρω. Καλως ή κακως ομως οταν μας περνουν ρουχα δωρο συνηθως μας τα περνουν το ιδιο ομως και συνηθως απο τα τζαμπο οποτε και τα κραταω ως εχουν . Εκτως αν εχουν καρτα αλλαγης απο μαγαζια οποτε και τα αλλαζω.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vikoukou έγραψε:
tolazarakimou! έγραψε:Όχι, το έκαναν σε μένα με τη ξαδέλφη μου που έχουμε 2 μήνες διαφορά & ήταν φριχτό!!!!.....

Εμένα το έκανε η μάνα μου σε μενα και την αδερφή μου "για να μη ζηλευουμε" όπως λέει και η ίδια .
Ακόμα θυμάμαι έκτη δημοτικού είχα φύγει απο party επειδή η αδερφή μου είχε έρθει πιο μετά απο μένα με τα ίδια ρούχα.......

δεν νομιζω οτι έχει να κάνει με τη ζήλεια...και συνήθως ντυνεις ίδια μικρά παιδάκια..τωρα έκτη δημοτικού θα ησουν σχεδόν 12 χρονων..γιαυτο δε σου άρεσε...

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια θα βγω λίγο εκτός,μιας κι έχω μόνο ένα παιδάκι ακόμη!!
Τρελαίνομαι όμως να έχω με την κόρη μου ίδιο στύλ!!!!
Δεν μιλάμε για ακρότητες,αλλά μου αρέσει να φοράμε πχ καφέ δερμάτινες μπότες και οι δύο ή να φοράμε ίδιο χρώμα και ασφαλώς όχι καθημερινά,αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις.
Πριν λίγο καιρό πήγαμε σε μια βάφτιση και οι δύο με φούξια φόρεμα,σε μία άλλη είχαν τα ρούχα και των δυο μας σπρόμαυρο πουά!!!!!
Έχω τρέλα σας λέω,αλλά το κάνω τώρα που η κόρη μου είναι 2 ετών,για μεγαλύτερη ηλικία δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εμένα ή του παιδιού ασφαλως.

Θα θελα να ακούσω τη γνώμη σας σε αυτό,θα σας άρεζε ή θα λέγατε ΄΄Α,ΤΟ ΨΩΝΙΟ΄΄?

Sorry για το λίγο άσχετο post.

ααχχ έχω και φωτό,αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω Embarassed

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Κορίτσια θα βγω λίγο εκτός,μιας κι έχω μόνο ένα παιδάκι ακόμη!!
Δεν μιλάμε για ακρότητες,αλλά μου αρέσει να φοράμε πχ καφέ δερμάτινες μπότες και οι δύο ή να φοράμε ίδιο χρώμα και ασφαλώς όχι καθημερινά,αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις.
Πριν λίγο καιρό πήγαμε σε μια βάφτιση και οι δύο με φούξια φόρεμα,σε μία άλλη είχαν τα ρούχα και των δυο μας σπρόμαυρο πουά!!!!!
Έχω τρέλα σας λέω,αλλά το κάνω τώρα που η κόρη μου είναι 2 ετών,για μεγαλύτερη ηλικία δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εμένα ή του παιδιού ασφαλως.

εμένα πάντως μου αρέσει πολύ..ωραίο να συνδιάζεις κάτι ωστε να είναι ίδιο...εγω λέω ναι!!
και κατά τον ίδιο τρόπο μου αρέσει και στα παιδάκια,,οχι κάθε μέρα όπως λες και εσύ..αλλά σε μια εκδήλωση ..μια βάφτιση είναι ωραίο να δεις δυο κοριτσάκια με ίδια φουστανάκια η δύο αγοράκια με ίδιο πουκάμισο...δεν νομίζω πως επιρεάζεις αρνητικά τον χαρακτήρα τους...για μικρά παιδάκια πάντα..
αυτό με την κόρη πάντως μου αρέσει και εμένα..οπως και που έχω δει μπαμπάδες να φοράνε ίδιο πουκάμισο πχ με τον μικρό τους..απίθανο!!

kira

kira
bou-boukitsa έγραψε:
kira έγραψε:Κορίτσια θα βγω λίγο εκτός,μιας κι έχω μόνο ένα παιδάκι ακόμη!!

εμένα πάντως μου αρέσει πολύ..ωραίο να συνδιάζεις κάτι ωστε να είναι ίδιο...εγω λέω ναι!!
και κατά τον ίδιο τρόπο μου αρέσει και στα παιδάκια,,οχι κάθε μέρα όπως λες και εσύ..αλλά σε μια εκδήλωση ..μια βάφτιση είναι ωραίο να δεις δυο κοριτσάκια με ίδια φουστανάκια η δύο αγοράκια με ίδιο πουκάμισο...δεν νομίζω πως επιρεάζεις αρνητικά τον χαρακτήρα τους...για μικρά παιδάκια πάντα..
αυτό με την κόρη πάντως μου αρέσει και εμένα..οπως και που έχω δει μπαμπάδες να φοράνε ίδιο πουκάμισο πχ με τον μικρό τους..απίθανο!!

Αχ ευχαριστώ για τη γνώμη σου Very Happy
Κι εγώ έτσι ακριβώς το βλέπω!!

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bou-boukitsa έγραψε:
Vikoukou έγραψε:

δεν νομιζω οτι έχει να κάνει με τη ζήλεια...και συνήθως ντυνεις ίδια μικρά παιδάκια..τωρα έκτη δημοτικού θα ησουν σχεδόν 12 χρονων..γιαυτο δε σου άρεσε...

απο μικρες μας εντυνε με τα ίδια ρούχα(έχουμε 2 χρόνια διαφορα με την αδερφή μου)απο το party και μετα έβαλε μυαλο.
Η αδερφή μου έχει διδυμα
ποτε δεν τους εχει βάλει τα ίδια της αρέσει να φοράνε διαφορετικα ρούχα.Τωρα οταν μεγαλώσουν και καταλαβαίνουν να το θέλουν απο μόνα τους!!!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
΄Εχω ένα μωράκι προς το παρόν αλλά δε μου αρέσει να βλέπω παιδάκια ίδια ντυμένα. Θα μου άρεσε όμως να ήταν ντυμένα έτσι ώστε τα ρούχα τους να ταιριάζουν, στα χρώματα ας πούμε και στο στυλ!

GEODATOU

GEODATOU
KAI EMENA ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ!!!!

thenia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Den moy aresei katholoy,akoma ki an einai didymakia.Me tipota!Ta koritsia moy exoun 2 xronia diafora kai h pethera mou polles fores mas eferne idia royxa giati to idio ekane kai sta paidia ths.To ksekopsa den kserw giati den mou aresei katholoy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kοιτα αν ειναι διδυμα ειναι συμπαθητικο να ειναι ασορτι,αλλα εμενα μαρεσει να κανω το εξης με την κορη μ ντυνομαστε ιδια,αλλα οχι ιδια ακριβως,πχ καλοκαιρι βαζουμε κ οι 2 αερινα φορεματα κ παρομοια αξεσουαρ κ επειδη φοραω μικρο νουμερο μερικες σαγιοναρες παιρνω τις ιδιες κ ετσι συνδυαζουμε αξεσουαρ ιδια,δλδ κορδελες λεπτες ινδικου στυλ στο κεφαλι κτλ.αλλα αν ειχα κιαλλο παιδι κ ηταν του ιδιου φυλου δν θα μαρεσε να τα αβζω συνεχεια ιδια.

GEODATOU

GEODATOU
ΝΑΙ!!!!ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!!!!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου. Τα μωράκια μας έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και παρόλο που θα κάνω και την δευτερη κορη δεν θα ήθελα να φορουν τα ίδια εκτός αν κάποια στιγμή το επιλέξουν μόνες τους που πάλι δεν θα μ΄ αρέσει αλλα εκεί δεν θα μπορώ να πω κάτι.

Είναι όμως βολικό μια ξαδέλφη μου έχει 4 αγόρια και μέχρι πέρσι που ήταν όλα δημοτικό τα έντυνε τα ίδια όταν πηγαίναμε κάπου π.χ. μια εκδρομή ή ένα γάμο που είχε πολύ κόσμο και έτσι δεν τους χάναμε ποτέ, τους αναγνωρίζαμε από τα ρούχα....Τώρα ντύνει πλεον τους δύο μικρούς με τα ίδια

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα δικά μου όταν ήταν μωράκια τα έντυνα ποτε-ποτε με τα ίδια ρούχα ως διδυμάκια αν και δε μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Τώρα που μεγάλωσαν το αποφεύγω αν και έχω αρκετά ίδια ρούχα (ίδιο σχέδιο-διαφορετικό χρώμα) και τα περισσότερα είναι από δώρα.

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
θα συμφωνησω κ εγω με τις περισσοτερες!! δεν μου αρεσει καθολου..το κανανε σε μενα κ στην ξαδερφη μου που ειχαμε 2 χρονια διαφορα κ , βλεπω φωτο απο γενεθλια κ ειμαστε ντυμενεσ συνεχεια το ιδιο!! . Rolling Eyes Rolling Eyes φυσικα ειναι θεμα γουστου σε αλλους μπορει να αρεσει.η καθε μια μανουλα οπωσ τις αρεσει κ νιωθει καλα!!! flower flower

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ έχω με την αδερφή μου 14 μήνες διαφορά και πολλές φορές η μαμά μου μας έντυνε με τα ίδια ρούχα σε άλλα χρώματα.Μας άρεσε πολύ αλλά απ'ότι διαβάζω μάλλον ήμασταν εξαίρεση!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
n@n@ έγραψε:Εγώ έχω με την αδερφή μου 14 μήνες διαφορά και πολλές φορές η μαμά μου μας έντυνε με τα ίδια ρούχα σε άλλα χρώματα.Μας άρεσε πολύ αλλά απ'ότι διαβάζω μάλλον ήμασταν εξαίρεση!!!

θα συμφωνησω και εγώ!! μου αρέσει πάρα πολύ να βλεπω παιδάκια ντυμένα ίδια!!
ξ'ερωπως θα με ''κράξετε'' αλλά όχι μόνο μου αρέσει..με χαλάει κιολας πάρα πολύ να βλέπω παιδάκια τοσο άσχετα νντυμένα ..που να μην έχουν ούτε το ίδιο στυλ'...

selini-giorgos

selini-giorgos
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δυο παιδακια,δυο διαφορετικοι χαρακτηρες,ιδιο ντυσιμο?...δεν νομιζω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις