1 Περιμένουμε δίδυμα! Παρ Νοε 05, 2010 5:06 am
Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Στη συνάντηση που είχαμε κάνει στο Σύνταγμα είχε έρθει και μια μανούλα δύο κοριτσιών που είναι και εδώ μέλος με το ψευδώνυμο minni (αν θυμάμαι καλά) αλλά τώρα τελευταία αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαδίκτυο και δεν μπορεί αν συμμετέχει. Μου ζήτησε λοιπόν, να σας ενημερώσω εγώ για την εγκυμοσύνη της.
Εδώ θα δείτε τη φωτογραφία της από τη συνάντηση
Σε μια ανάρτηση που είχα κάνει στο Mamma El πριν ενάμιση μήνα περίπου λόγω των γενεθλίων της μεγάλης της κόρης είχα γράψει:
'Πριν λίγες μέρες έμαθε ότι περιμένει το τρίτο της παιδάκι'
Ακόμα δεν είχε κλείσει ραντεβού με το γιατρό, ούτε είχε κάνει υπέρηχο. Παρόλα αυτά ήταν στην αρχή-αρχή της εγκυμοσύνης της, περίπου στις 7 εβδομάδες. Η κοιλίτσα της όμως ήταν κάπως μεγαλύτερη και όλοι της λέγαμε:
'Βρε, μπας και έχεις δίδυμα;'
Και η ευχή μας βγήκε αληθινή!!!!! Ο πρώτος υπέρηχος που έκανε έδειξε δύο σάκους και δύο έμβρυα. Μάλιστα τώρα στην αυχενική διαφάνεια που έκανε ο γιατρός της είπε ότι μάλλον είναι ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι! Αποφασίσαμε με το σύζυγο μου, όταν με το καλό γεννηθούν τα μωράκια της, να βαφτίσουμε το ένα καθώς το άλλο θέλει να το βαφτίσει ο αδερφός της.
Τώρα η Νίκη μας διανύει την 13η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εδώ θα δείτε τη φωτογραφία της από τη συνάντηση
Σε μια ανάρτηση που είχα κάνει στο Mamma El πριν ενάμιση μήνα περίπου λόγω των γενεθλίων της μεγάλης της κόρης είχα γράψει:
'Πριν λίγες μέρες έμαθε ότι περιμένει το τρίτο της παιδάκι'
Ακόμα δεν είχε κλείσει ραντεβού με το γιατρό, ούτε είχε κάνει υπέρηχο. Παρόλα αυτά ήταν στην αρχή-αρχή της εγκυμοσύνης της, περίπου στις 7 εβδομάδες. Η κοιλίτσα της όμως ήταν κάπως μεγαλύτερη και όλοι της λέγαμε:
'Βρε, μπας και έχεις δίδυμα;'
Και η ευχή μας βγήκε αληθινή!!!!! Ο πρώτος υπέρηχος που έκανε έδειξε δύο σάκους και δύο έμβρυα. Μάλιστα τώρα στην αυχενική διαφάνεια που έκανε ο γιατρός της είπε ότι μάλλον είναι ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι! Αποφασίσαμε με το σύζυγο μου, όταν με το καλό γεννηθούν τα μωράκια της, να βαφτίσουμε το ένα καθώς το άλλο θέλει να το βαφτίσει ο αδερφός της.
Τώρα η Νίκη μας διανύει την 13η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]