1 Τραγουδια......που εχουμε κολησει!! Σαβ Μάης 29, 2010 11:21 am
mitsi
Πανταχού παρούσα!
εχω πολλα αγαπημενα αλλα με αυτο που εχω κολησει πολυ τελευταια ειναι:
εσεις?
εσεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την faye στις Σαβ Μάης 29, 2010 11:54 am, 1 φορά
faye έγραψε:εγω αυτην την περιοδο εχω κολλησει με ισπανικα τραγουδια οποτε τα αγαπημενα μου ειναι camisa negra, ojos de cielo,mundo para dos.Λυπαμαι αλλα δεν ξερω πως να τα ανεβασω για να τα ακουσετε και εσεις αλλα σιγουρα το πρωτο το ξερετε και τα αλλα δυο ειναι υπεροχα .
valerakievelinaki έγραψε:εγω παλι εχω κολησει ασχημα με το telephone της gaga και με το OMG του USHER οπως καταλαβατε ακουω ξενη μουσικη !!
Ειχα καλη δασκαλα οπως φαινεται χαχαχαχαχαχαmitsi έγραψε:faye ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!
οταν πατας απαντηση εχει κατω απο εκει που λεει post title κατι εικονιδια καπου θα δεις ενα εικονιδιο με μια ταινια πατας εκει πανω μπαινεις στο youtube και αντιγραφεις την διευθυνση που ειναι το τραγουδι.mpoympoykaki έγραψε:ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ???? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
valerakievelinaki έγραψε:βαλε μας και λιγο kelis acapella να φτιαχτουμε και το deep fear !! με αυτα διασκεδαζω εγω και τα κοριτσακια μου !!
mpoympoykaki έγραψε:ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ???? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
mitsi έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:βαλε μας και λιγο kelis acapella να φτιαχτουμε και το deep fear !! με αυτα διασκεδαζω εγω και τα κοριτσακια μου !!
AYTA EINAI???
naysika έγραψε:εμενα αυτο που μoy εχει κολησει ειναι απο τους stavento kai evi adamoy (σαν ερθει η μερα)και ενα παιδικο που το τραγουδαμε πολυ μεσα στο σπιτι η μπεμπε λιλι!!
naysika έγραψε:εμενα αυτο που μoy εχει κολησει ειναι απο τους stavento kai evi adamoy (σαν ερθει η μερα)και ενα παιδικο που το τραγουδαμε πολυ μεσα στο σπιτι η μπεμπε λιλι!!
Συγγνωμη ναυσικα μου δεν θελαμε να σε πληγωσουμε. Αλλα δεν γινεται να ταιριαζουν σε ολες τα γουστα μας. Αντε για να σε παρηγορησω οι κορες μου τρελλαινονται γι αυτο το τραγουδι. Ισως γι αυτο δεν το συμπαθω πια το εχω ακουσει χιλιαδες φορες .naysika έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
οχι δεν σε συγχωρουμε εισαι ασυγχωρητη χιχιχιχιvalerakievelinaki έγραψε:συγνωμη βρε κοριτσακια μου καραφλα ηθελα να γραψω !! απλα εχω το λαπ και δεν βλεπω καλα ειμαι στο σκοταδι και με τυφλωνει η οθονη με συγχωρειτε εεεε ;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης