176 Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Τετ Σεπ 07, 2011 1:29 am
cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
αρνακι ψητο στο φουρνο (θα το προτιμουσα βεβαια αντικρυστο)κ θα φτιαξω κ πουρε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenaki83 έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Τελικα μαγαπαει ο Θεουλης πολυ.
Ενω ημουνα χαμενη τι να μαγειρεψω,πηρε μια φιλη τηλ να παμε να φαμε αποκει.
Ενω τρελαινομαι να μαγειρευω τωρα που ειμαι εγκυος,ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,αφου δν με πειραζει καν να φαω,βολευομαι κ με φρυγανιες.
Πάλι καλά που έχεις καλές φίλες...
Εγώ επειδή σκυλοβαριέμαι σήμερα.... θα φάμε απ'έξω.... απλά είμαι σε δίλλημα.... σουβλάκια???? ή mac donald's???? για βοηθείστε....!!!!
manoula_24xr έγραψε:Τελικα μαγαπαει ο Θεουλης πολυ.
Ενω τρελαινομαι να μαγειρευω τωρα που ειμαι εγκυος,ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,αφου δν με πειραζει καν να φαω,βολευομαι κ με φρυγανιες.
koukida έγραψε:tzef έγραψε:ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΛΔΑΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ.
πωπω τι ειπες τωρα....
erwtoulis έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Τελικα μαγαπαει ο Θεουλης πολυ.
Poia se kalese na kalesei k mena kale? Ego skeftomai na tou kano makaronia, an k ksero oti tha mou ta ferei sto kefali pou einai ta agapimena tou . Gia ton mikro exo fagito , les na afiso to megalo nistiko ?xixixixixi. Aurio mou etoimazei spa sto spiti filenada.... Min pao leei agglia k eimai xalia k me aspres trixes xixixixi. Akou ekei, dld tou eimai xalia ?
asoula@live.com έγραψε:koukida έγραψε:tzef έγραψε:ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΛΔΑΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ.
πωπω τι ειπες τωρα....
εεε?αυτο πως γινετε ρε κοριτσια τρελαινομαι για τα κολοκυθακια κ εχω κ πολλα...
asoula@live.com έγραψε:koukida έγραψε:tzef έγραψε:ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΛΔΑΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ.
πωπω τι ειπες τωρα....
εεε?αυτο πως γινετε ρε κοριτσια τρελαινομαι για τα κολοκυθακια κ εχω κ πολλα...
ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ-8:ΟΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡ. ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΟΜΙΖΩ! ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ-ΜΠΛΙΑΧ.......giouli73 έγραψε:Τέτοια ώρ φτιάχνεις παστίτσιο καλέ? Ή ετοιμάζεις τον κιμά?
mama katerina έγραψε:φακες αλλα αυτες ειναι αμα διψας οχι αμα πεινας!! εχω και μακαρονια θα βαλω λιγο τυρι (απο πανω φυσικα) και θα φαω
Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:φακες αλλα αυτες ειναι αμα διψας οχι αμα πεινας!! εχω και μακαρονια θα βαλω λιγο τυρι (απο πανω φυσικα) και θα φαω
τέλος δίαιτας?
mama katerina έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:φακες αλλα αυτες ειναι αμα διψας οχι αμα πεινας!! εχω και μακαρονια θα βαλω λιγο τυρι (απο πανω φυσικα) και θα φαω
τέλος δίαιτας?
τα μακαρονια δεν επιτρεπονται με λιγο τυρακι?? (απο πανω φυσικα)
Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:φακες αλλα αυτες ειναι αμα διψας οχι αμα πεινας!! εχω και μακαρονια θα βαλω λιγο τυρι (απο πανω φυσικα) και θα φαω
τέλος δίαιτας?
μμμμ επιτέπονται? δε ξέρω!
trilly έγραψε:ρε κοριτσια ασχετο αλλα τον ξοφια πως τον μαγειρευουνε? απλα στον φουρνο και τελος?
mama katerina έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:φακες αλλα αυτες ειναι αμα διψας οχι αμα πεινας!! εχω και μακαρονια θα βαλω λιγο τυρι (απο πανω φυσικα) και θα φαω
τέλος δίαιτας?
θα τα βαφτισω φακες να επιτρεπονται!!! αχαχαχαχαχαχαχχα
Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:Lilliput έγραψε:mama katerina έγραψε:φακες αλλα αυτες ειναι αμα διψας οχι αμα πεινας!! εχω και μακαρονια θα βαλω λιγο τυρι (απο πανω φυσικα) και θα φαω
τέλος δίαιτας?
θα τα βαφτισω φακες να επιτρεπονται!!! αχαχαχαχαχαχαχχα
σαν τους παπάδες και εσύ! αλλάζει έτσι το πράμα κατερινιώ!
Lilliput έγραψε:trilly έγραψε:ρε κοριτσια ασχετο αλλα τον ξοφια πως τον μαγειρευουνε? απλα στον φουρνο και τελος?
πατατούλες δε θα βάλεις? εγώ τρελλαίνομαι!
Ρίχνεις σε ένα μπολ το λαδάκι,τον χυμό απ΄τα λεμονάκια,ρίγανη,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύεις.Με το μείγμα αυτό αλείφεις τις πατατούλες ,λαδώνεις το ταψάκι και βάζεις τον ξιφία αφού του ρίξεις ελαφρώς πιπεράκι-αλατάκι και τις πατατούλες. και έτοιμο!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης