76 Απ: Tι μαγειρεύουμε σήμερα? Παρ Σεπ 02, 2011 3:19 am
didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Κουνελάκι κρασάτο και πατατούλες τηγανητές!!!!
Καλά θα λιγώσουμε τις έγκυες (και μη) με αυτό το θέμα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
didumomama έγραψε:Κουνελάκι κρασάτο και πατατούλες τηγανητές!!!!
ΚΕΡΔΙΣΑ?!?! ΤΕΛΕΙΑ!! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!!!didumomama έγραψε:Φοβερές ιδέες καλέ!!!!Αφού όντως χρειαζόταν το θεματάκι...Και τελικά εμένα με ξελίγωσε η έγκυος Σωσώ!!!Θέλω γεμιστα!!!!
swsw έγραψε:ΚΕΡΔΙΣΑ?!?! ΤΕΛΕΙΑ!! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!!!didumomama έγραψε:Φοβερές ιδέες καλέ!!!!Αφού όντως χρειαζόταν το θεματάκι...Και τελικά εμένα με ξελίγωσε η έγκυος Σωσώ!!!Θέλω γεμιστα!!!!
Lilliput έγραψε:Παπαρδέλες με σολωμό και σάλτσα βότκας,σπεσιαλιτέ εδώ και 3 χρόνια.
Athin@ έγραψε:Aurora καλέεεεεεεεεεεεεεε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://forum.eimaimama.gr/t3063-topic
Εσύ το έχεις ανοίξει και αυτό.χαχαχαχα
Aurora έγραψε:Και έκανα αναζήτηση γιατι ήμουν σίγουρη οτι το είχα ξαναβάλει..
Συγνώμη κορίτσια..
Πεινάω φαίνεται
ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!! Η ΣΚΕΨΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΩ ΠΟΛΥ.. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΕΣΥ.. ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!didumomama έγραψε:swsw έγραψε:ΚΕΡΔΙΣΑ?!?! ΤΕΛΕΙΑ!! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!!!didumomama έγραψε:Φοβερές ιδέες καλέ!!!!Αφού όντως χρειαζόταν το θεματάκι...Και τελικά εμένα με ξελίγωσε η έγκυος Σωσώ!!!Θέλω γεμιστα!!!!
Μακάρι να ήσουν κοντά και θα σου έκανα το τραπέζι!!!
swsw έγραψε:ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!! Η ΣΚΕΨΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΩ ΠΟΛΥ.. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΕΣΥ.. ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!didumomama έγραψε:swsw έγραψε:ΚΕΡΔΙΣΑ?!?! ΤΕΛΕΙΑ!! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!!!didumomama έγραψε:Φοβερές ιδέες καλέ!!!!Αφού όντως χρειαζόταν το θεματάκι...Και τελικά εμένα με ξελίγωσε η έγκυος Σωσώ!!!Θέλω γεμιστα!!!!
didumomama έγραψε:swsw έγραψε:ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!! Η ΣΚΕΨΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΩ ΠΟΛΥ.. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΕΣΥ.. ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!didumomama έγραψε:swsw έγραψε:ΚΕΡΔΙΣΑ?!?! ΤΕΛΕΙΑ!! ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!!!didumomama έγραψε:Φοβερές ιδέες καλέ!!!!Αφού όντως χρειαζόταν το θεματάκι...Και τελικά εμένα με ξελίγωσε η έγκυος Σωσώ!!!Θέλω γεμιστα!!!!
Θα φτιάξω καλέ 2 ή 3 κουνελάκια άμα έρθεις και θα μας φτάσει!!!
Με το καλό το παιδάκι σου!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης