1 ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Τετ Νοε 10, 2010 1:00 am
ZHNAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΤΟ ΙΚΑ...ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ....Athin@ έγραψε:Ε κοτζαμ γυναίκα είναι!
Να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία,τα εμβόλια τα κάνετε στο σπίτι ή στο ΙΚΑ;
ΛΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (30€) ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ...ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΟΚΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΚΑ,ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ...Athin@ έγραψε:Μωρέ εμείς έχουμε κάνει πολλά.Αλλά τα κάναμε στο σπίτι.Τα πιο πολλά βέβαια τα έγραφα αλλά τα 50 στον γιατρό για την επίσκεψη τα δίνω.Τώρα μου έχει γράψει ένα που δεν γράφεται για έξω και έχει 100Ε και είπαμε οτι είναι ώρα να κόψουμε τον γιατρό στο σπίτι και δεν ξέρω τη διαδικασία για το ΙΚΑ και πως θα γίνει η σειρά,δηλ πρέπει να δείξω τι εμβόλια έχει κάνει για να δει ο γιατρός του ΙΚΑ τι θα της κάνει;Έκλεισα ένα ραντεβού αλλά είναι για 1/12 ενώ τον γιατρό μας θα τον έφερνα αυτή την εβδομάδα.
Athin@ έγραψε:Μωρέ εμείς έχουμε κάνει πολλά.Αλλά τα κάναμε στο σπίτι.Τα πιο πολλά βέβαια τα έγραφα αλλά τα 50 στον γιατρό για την επίσκεψη τα δίνω.Τώρα μου έχει γράψει ένα που δεν γράφεται για έξω και έχει 100Ε και είπαμε οτι είναι ώρα να κόψουμε τον γιατρό στο σπίτι και δεν ξέρω τη διαδικασία για το ΙΚΑ και πως θα γίνει η σειρά,δηλ πρέπει να δείξω τι εμβόλια έχει κάνει για να δει ο γιατρός του ΙΚΑ τι θα της κάνει;Έκλεισα ένα ραντεβού αλλά είναι για 1/12 ενώ τον γιατρό μας θα τον έφερνα αυτή την εβδομάδα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης