26 Απ: ειμαι ναι ή οχι; Τετ Νοε 24, 2010 11:05 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
nina na έγραψε:GEIA SAS.EIMAI NEA EDW.EIMAI 22 XRONWN KAI NOMIZW PWS ISWS N EIMAI EGKYOS.TON SEPTEMVRI STAMATISA TA ANTISYLLIPTIKA POU EPAIRNA LOGW MH STA8EROU KYKLOU.KAI KATA THN DIARKEIAA TWN XAPIWN ALLA KAI META THN PAUSH KANANE ELEU8ERA ERWTA.KAI PRIN TA XAPIA.KAI POTE DEN ETYXE EGKIMOSINI.TELEUTAIA FORA POU ADIA8ETISA HTAN STIS 27-8-10.MESA SEPTEMVRI ARXISE TO STI8OS MOU NA PRIZETAI KAI N PONAEI ME TO PARAMIKRO AKOMA KAI SOUVLIES APO MONO TOU.AKOMA KAITWRA PONAEI POU EINAI NOEMVRIS.EIXA SYXNOOURIA.KA8E 10 LEPTA IMOUN STO MPANIO.EIXA PONAKIA XAMILA STIN KOILIA OPWS OTAN PERIMENA PERIODO KAI 2 FORES EIXA STO XARTI OTAN SKOUPISTIKA ROZ KILIDES AIMA.EPISHS ARXISA NA EXW TASEIS GIA EMETO OLH THN MERA ALLA EMETO DEN EKANA POTE..NYSTAZA POLU AKOMA KAI TWRA...DEN MPORW NA SIKW8W PRIN TH 1 TO MESHMERI.EPISHS TO KONTOSOUVLI TO OPOIO MOU ARESE ARXISE NA MOU VRWMAEI KAI MONO KAI MONO KAI STHN SKEPSI TOU EXW TASH GIA EMETO..EXW POLLA NEURA ALLA ETSI K ALLIWS TA EIXA...GIA PERIODO DN TO SYZHTAW..AKOMA PERIMENW...ALLA POTE DN EIXA STA8ERO KYKLO.AYTON TON MHNA EIDA THN KOILIA MOU ELAFRA PIO MEGALH.KAI OTAN EIMAI OR8IA DEN MPORW NA THN MAZEPSW.H SYXNOOURIA EXEI STAMATHSEI KAI OI TASEIS GIA EMETO EKTOS KI AN MYRISW KONTOSOUVLI...FOVAMAI NA PARW TEST GT EXW SXEDON PEISTEI OTI MPOREI NA EIMAI KAI FOVAMAI MHN VGEI ARNHTIKO.GT PAR'OLO POU EIMAI MIKRH SXETIKA AKOMA PISTEVW PWS 8A EINAI OTI KALYTERO 8A MPOROUSE NA MOU SYMVEI KAI POTE DEN 8A EKANA EKTRWSI.SAS PARAKALW APANTISTE MOU...EIMAI?
Κοριτσάκι μου όλα δείχνουν οτι μπορεί να είσαι αλλά μόνο με τεστακι μπορείς να είσαι σίγουρη. Ή ακόμα καλύετερα πήγαινε σε ένα εξεταστικό κέντρο και ζήτηση να κάνεις εξέταση αίματος β χοριακή. Έτσι όχι μόνο θα μάθεις 100% αν είσαι αλλα θα ξέρεις και πόσο έγκυος είσαι. Γιατί λογο του οτι δεν έχεις σταθερο κύκλο δεν ξέρουμε από πότε έχεις καθυστέρηση. Ίσως έχεις αργήσει κιόλας γιατί αν όντως είσαι έγκυος πρέπει να πας άμεσα στο γυναικολόγο σου να σε δεί και να σου γράψει μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να γίνουν. Κοριτσάκι μου μη το καθυστερήσεις κι άλλο. Κάνε το συντομότερο την χοριακή.