Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
311 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 311 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ranou έγραψε:Κορίτσια πολυ χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες και κατατοπιστικές ως επι το πλείστον...είδα και άλλες κοπέλες που προβληματίζονται και είναι λογικό διότι ένα ταξίδι με μωρό θέλει κάποια διαδικασία..Εν πάσει πειρπτώσει εγώ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβρη και το ζήτητμα είναι το εξής-1)Δεν μένω Ελλάδα οπότε αφού γεννήσω πότε μπορώ να επιστρέψω με το μωρό???το ταξίδι είναι 5 ώρες
2)ο πατέρας μας πιθανόν να μην μπορεί να έρθει να μας πάρει,τι γίνεται με την έγκριση που κάπου αναφέρθηκέ?
3)Διαβατήριο βγαζει κανονικά??
Ευχαριστώ(έχω τόσο άγχος....) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

To moro mporei na taksidepsi apo 6 i 9 imeron an thimame kala k pano. Auto isxiei gia ellada. Den ksero an einai k apo to eksoteriko to idio.

natassa

natassa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αγαπητή Ranou, σαν εμπειρη πια στα πήγαινε-έλα με αεροπλάνο από το εξωτερικό, έχω να σου πω τα εξής
1. κανονικά τα μωρά ταξιδεύουν στις 6 εβδομάδες (έχω δει περιπτώσεις που ταξίδεψαν και πιο νωρίς). ιδανικά όμως στις 6 για λόγους υγείας.
2. εγώ ταξιδεύω Ολλανδία -Έλλλαδα μόνη με τον μικρό. Ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί έγκριση του μπαμπά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία από ποιά χώρα έρχεσαι.
3. Διαβατήριο χρειάζεσαι κανονικά. Και φωτό του μωρού. Ξεκίνα τις διαδικασίες νωρίς γιατί παίρνουν λίγο καιρό. Γέννησα Σεπτέμβριο, βγάλαμε φωτό πριν τις 40 μέρες για δαβατήριο διότι θέλαμε να ταξιδέψουμε Χριστούγεννα. Το διαβατήριο το πήραμε κατά το Νοέμβρη. Κάτι άλλο??

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε και προτεραιότητα στις αποσκευές. Βγαίνουν πρώτες. (Άσχετο, αλλά να το προσθέσω και αυτό, χαχα)

http://www.eimaimama.gr

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natassa έγραψε:Αγαπητή Ranou, σαν εμπειρη πια στα πήγαινε-έλα με αεροπλάνο από το εξωτερικό, έχω να σου πω τα εξής
1. κανονικά τα μωρά ταξιδεύουν στις 6 εβδομάδες (έχω δει περιπτώσεις που ταξίδεψαν και πιο νωρίς). ιδανικά όμως στις 6 για λόγους υγείας.
2. εγώ ταξιδεύω Ολλανδία -Έλλλαδα μόνη με τον μικρό. Ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί έγκριση του μπαμπά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία από ποιά χώρα έρχεσαι.
3. Διαβατήριο χρειάζεσαι κανονικά. Και φωτό του μωρού. Ξεκίνα τις διαδικασίες νωρίς γιατί παίρνουν λίγο καιρό. Γέννησα Σεπτέμβριο, βγάλαμε φωτό πριν τις 40 μέρες για δαβατήριο διότι θέλαμε να ταξιδέψουμε Χριστούγεννα. Το διαβατήριο το πήραμε κατά το Νοέμβρη. Κάτι άλλο??
Σας ευχαριστώ πολύ...θα γεννήσω Ελλάδα για να είμαι κοντά στη μανούλα μου (δεν μπορει να ταξιδέωψει για λόγους υγείας. στο Ντουμπάι που μένω μου είπαν απο την ελληνική πρεσβεία που ρώτησα ότι σε περίπτωση που γεννήσψ εδω θα το δηλώσω στη πρεσβεία και απο εκεί θα στείλουν τα χαρτιά στην Ελλάδα(ειδικό ληξιαρχείο,δημοτολόγιο κτλ)για να βγάλει το παιδί διαβατήριο,αλλά αν γεννήσω Ελλάδα η διαδικασία σαφώς και είναι συντομότερη.Απ την άλλη δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω απευθείας αλλα με συμβούλεψαν τουλάχιστον 2 μηνών το μωρό για να έχει πάρει τα εμβόλια του...Διαβατήριο και οι δύο γονείς?????δηλαδή αφού γεννήσουμε πότε πρέπει να πάρουμε το μωρό για τα διαδικαστικά??(είναι που ο αντρας μου αν τελικα γεννήσω Ελλάδα θα έρθει για 3 εβδομάδεσ και θα ξαναφύγει.Σας ζάλισα(Είναι που έχω άγνοια σε όλα αυτά και φοβάμαι ειδικά με το μωρό..)
Rolling Eyes Rolling Eyes

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Olivia έγραψε:Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε και προτεραιότητα στις αποσκευές. Βγαίνουν πρώτες. (Άσχετο, αλλά να το προσθέσω και αυτό, χαχα)

Πολύ βολικό αυτό. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

erwtoulis

erwtoulis
Ranou diabatirio xriazonte k oi duo goneis. I diadikasia tou morou mporeis na tin ksekiniseis amesos meta tin genisi tou, Afou dilothei bebea prota i gena tou paidiou. Oso gia ta embolia...... o gios mou prin kanei to proto tou embolio ekane 4 megala taksidia k den epathe apolitos tipota.
Oso gia tis aposkeues pou leei i olivia ..... eksartate se ti tsekadorisa tha peseis. Basi nomou protereotita stis aposkeues exoun mono oi mpisnes epibates k oi katoxoi gold cart ( milion) . Oi ellinides dinoun protereotita se manoules, sto eksoteriko distixos sta tosa taksidia pou exo kanei me to moro, blepoun oti eimai k ego ipallilos tis elladas, zitao na exoun protereotita oi aposkeues mou ..... alla tipota. Tipikotatoi.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
erwtoulis έγραψε:Ranou diabatirio xriazonte k oi duo goneis. I diadikasia tou morou mporeis na tin ksekiniseis amesos meta tin genisi tou, Afou dilothei bebea prota i gena tou paidiou. Oso gia ta embolia...... o gios mou prin kanei to proto tou embolio ekane 4 megala taksidia k den epathe apolitos tipota.
Oso gia tis aposkeues pou leei i olivia ..... eksartate se ti tsekadorisa tha peseis. Basi nomou protereotita stis aposkeues exoun mono oi mpisnes epibates k oi katoxoi gold cart ( milion) . Oi ellinides dinoun protereotita se manoules, sto eksoteriko distixos sta tosa taksidia pou exo kanei me to moro, blepoun oti eimai k ego ipallilos tis elladas, zitao na exoun protereotita oi aposkeues mou ..... alla tipota. Tipikotatoi.

ερωτούλι για έκδοση διαβατηρίου εννοείς την έγκριση και των δύο γονέων?υπογραφουμε κάπου η απλή φυσική παρουσία??ναι θα ξεκινήσω απευθείας καλως εχόντων των πραγμάτων,ωστόσο λιγότερο απο δύο μηνών, για 5 ωρο ταξίδι δεν υπάρχει κίνδυνος για το μωρό είσαι βεβαιή???σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες με βοηθάτε πολύ...

erwtoulis

erwtoulis
Pleon ta paidia den grafonte sta bibliaria ton goneon tous, alla bgazoun diko tous. Sto opoio xriazonte oi ipografes k ton duo goneon. An o Antras sou den mporei na einai paron tin ora pou tha oliklirothei i ekdosi gia na to ipograpsei apla as perasei apo to grafeio k na pei oti einai sumfonos gia tin ekdosi, Ego etsi ekana k to dextikan giati ta proina o antras mou douleue k den mporouse na einai paron.Epesa se kalo ipalilo.
Oso gia to taksidi. 4 imeron to moro kaname 1 ora rodo athina, 4 ores athina londino, 2,5 ores londino germania, 4 ores germania -athina , 1 ora athina rodo. Otan gurisame kaname k to proto mas embolio. To thema den einai poses ores diarki to taksidi alla oi apogioseis k oi prosgioseis. Mexri tora pou o gios mou einai 15 minon exei mpei pano apo 20 aeroplana. Kalo einai tin ora tou checkin na rotiseis tin kopela an mporei na sou afisi tin diplani thesi keni. Sinithos an iparxoun kenes theseis to kanoun. Gia otidipote alli pliroforia theleis edo tha eimai , kai elpizo na mporo na se boithiso .

gaidouritsa

gaidouritsa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsia opoia einai sto ekswteriko kai thelei na taksidepsh gia prwth fora me to mwraki tis to kalhtero pou exei na kanei einai na rwthsh prwta ap ola sto prokseneio gia to ti prepei na kanei giati to mikro xreiazete diabathrio oso nini ki an einai...

egw arxika pisteya oti apo thn stigmh pou genhsa edw (ollandia) kai amesws to mikro mou grafthke me to onoma tou kai to epitheto tou antra mou kai h anagnwrish sto dhmarxeio egine thn allh mera kai apo tous dyo mas theorousa oti to mono pou xreiazotan htan h lyksiarxikh praksh genhshs ai h eggrish tou antra mou gia na taksidepsw.... siga mhn htan toso eykolo omws...eythxos kapoia stigmh ksypnhsa kai peira to prokseneio thlefwno kai apo ekeinh tin stigmh prin 4 mhnes mexrei twra akoma trexw na ftiaksw ta xartia kai 5 iouliou exw bgalh eishthrio gia ellada...
analogos thn periptwsh einai pio eykolh h pio periplokh h diadikasia... ta panta omws ksekinane kai teleionoyn sto prokseneio... opote oso pio nwreis ginei h enymerwsh toso pio ligo anxos tha exete.... (gia na katalabete exw kanonish gamobaptish ton aygousto kai telika den kserw akoma an tha prolabw na eimai ekei....pale oti nanai.....)

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια που εχετε ταξιδεψει με τα μωρακια σας,αραγε πως στηνεις ενα νεογεννητο να βγαλει φωτογραφια για διαβατηριο????εχει καμια εμπειρια???και ποιες ειναι οι διαδικασιες για την εκδοση μετα τη γεννηση?η σειρα υποθετω ειναι γεννηση,δηλωση στο ληξιαρχειο-δημο και επειτα αστυνομια για εκδοση διαβατηριου???

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ranou έγραψε:Κοριτσακια που εχετε ταξιδεψει με τα μωρακια σας,αραγε πως στηνεις ενα νεογεννητο να βγαλει φωτογραφια για διαβατηριο????εχει καμια εμπειρια???και ποιες ειναι οι διαδικασιες για την εκδοση μετα τη γεννηση?η σειρα υποθετω ειναι γεννηση,δηλωση στο ληξιαρχειο-δημο και επειτα αστυνομια για εκδοση διαβατηριου???

Tha pas se enan fwtografo kai tha se voithisei me tin fwtografia. Meta tha prepei to paidi na exei onoma, na vgaleis pistopoiitiko geniseos me fotografia, na pliroseis kati paravola kai mazi me ton andra sou na pate astinomia. Se 5 meres emeis eixame to diavatirio. Stin Athina mporei kai poio grigora. Se 10 meres taksideuoume... Smile

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ana έγραψε:
Ranou έγραψε:Κοριτσακια που εχετε ταξιδεψει με τα μωρακια σας,αραγε πως στηνεις ενα νεογεννητο να βγαλει φωτογραφια για διαβατηριο????εχει καμια εμπειρια???και ποιες ειναι οι διαδικασιες για την εκδοση μετα τη γεννηση?η σειρα υποθετω ειναι γεννηση,δηλωση στο ληξιαρχειο-δημο και επειτα αστυνομια για εκδοση διαβατηριου???

Tha pas se enan fwtografo kai tha se voithisei me tin fwtografia. Meta tha prepei to paidi na exei onoma, na vgaleis pistopoiitiko geniseos me fotografia, na pliroseis kati paravola kai mazi me ton andra sou na pate astinomia. Se 5 meres emeis eixame to diavatirio. Stin Athina mporei kai poio grigora. Se 10 meres taksideuoume... Smile

Αννα μου σε ευχαριστω πολυ,ηθελα μονο να ρωτησω σου βγαζουνε διαβατηριο για 5 χρονια??υποθετω οτι το μωρο λογω του οτι αλλαζει καθε μηνα σχεδον θα ισχυει κατι διαφορετικο απο τους ενηλικες η οχι??σχετικα με το διαβατηριο και τη φωτο μετα τα 40 το παω για φωτογραφια η νωριτερα?????και παλι ευχαριστω! Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ranou έγραψε:
Ana έγραψε:

Αννα μου σε ευχαριστω πολυ,ηθελα μονο να ρωτησω σου βγαζουνε διαβατηριο για 5 χρονια??υποθετω οτι το μωρο λογω του οτι αλλαζει καθε μηνα σχεδον θα ισχυει κατι διαφορετικο απο τους ενηλικες η οχι??σχετικα με το διαβατηριο και τη φωτο μετα τα 40 το παω για φωτογραφια η νωριτερα?????και παλι ευχαριστω! Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994

Gia 3 xronia. Gia fwtografies tha pas opote theleis kai mporeis kai analoga me to pote theleis na to exeis. An einai epeigon pas kai prin tis 40... Alliws katse ligo na sunithiseis to mwro, na mpite se ena programma, na niotheis kai'su kala kai meta Smile

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
...kai an o andras sou den mporei na einai edw ellada na sou ftiaksei mia upeuthini dulosi oti sumfwnei na vgaleis diavatirio sto paidi sto kep i stin astunomia.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ana έγραψε:...kai an o andras sou den mporei na einai edw ellada na sou ftiaksei mia upeuthini dulosi oti sumfwnei na vgaleis diavatirio sto paidi sto kep i stin astunomia.

Σε ευχαριστω παρα πολυ αυτο θα κανω πρωτα ο Θεος οταν με το καλο ερθει το μπεμπακι μας!ευχησου μου καλη τυχη Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994 Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994 Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994 Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994 Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994 Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994 Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 215994

gogo ali

gogo ali
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ένεκα διακοπων μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει το χρειαζεται το μωρο για να ταξιδεψει στο εσωτερικο???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogo ali έγραψε:ένεκα διακοπων μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει το χρειαζεται το μωρο για να ταξιδεψει στο εσωτερικο???

εγω το βιβλιαριο υγειας ειχα μαζι μου με την φωτο του και ολα οκ .

gogo ali

gogo ali
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
φωτο??
εμεις δεν εχουμε κανονικο βιβλιαριο αλλα φωτοτυπιες(βιβλιοδεσια) γιατι το μαιευτηριο δεν ειχε να μας δωσει Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 679259
τι κανω?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogo ali έγραψε:φωτο??
εμεις δεν εχουμε κανονικο βιβλιαριο αλλα φωτοτυπιες(βιβλιοδεσια) γιατι το μαιευτηριο δεν ειχε να μας δωσει Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 679259
τι κανω?
Εγω ειχα το βιβλιαριο του ικα,εκανα και μια εγχρωμη φωτο απο τον εκτυπωτη μικρη την κοτσαρα στο βιβλιαριο μου το θεωρησαν και ολα οκ.

Εκει που τον εχετε ασφαλισμενο ,

Διαφορετικα Πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αλλα νομιζω οτι θελει στανταρ φωτο για να δουν οτι ειναι αυτο καταλαβες?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμας μας ζητανε μονο το βιβλιαριο το μπλε. οχι του ικα, το αλλο, των εμβολιων.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Εμας μας ζητανε μονο το βιβλιαριο το μπλε. οχι του ικα, το αλλο, των εμβολιων.
Εμεις πριν 2 βδομαδες παντως που ταξιδεψαμε μας ζητησαν φωτο ,τι να πω και ειχα τα παντα μαζι μου καλου κακου .

gogo ali

gogo ali
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μολις πηρα τηλ. την αεροπορικη και μου ειπαν
1)ληξιαρχικη πραξη γεννησης ή
2)ταυτοπροσωπια απο κεπ /αστυν.τμημα

gogo ali

gogo ali
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα

σημερα μου ειπαν
ταυτοπροσωπια ή βιβλιαριο με φωτο οπωσδηποτε.

παμε για φωτογραφηση!!!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogo ali έγραψε:καλημερα

σημερα μου ειπαν
ταυτοπροσωπια ή βιβλιαριο με φωτο οπωσδηποτε.

παμε για φωτογραφηση!!!!!!!!

εμενα αυτα μου τα ζητησαν μονο φετος που ταξιδεψε μονη της. (ασυνοδευτη)

Καλη φωτογραφιση!

gogo ali

gogo ali
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
thank you girl

Ταξίδι με αεροπλάνο!!!Τι χαρτιά χρειάζονται????? - Σελίδα 2 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις