76 Απ: manoules oktombriou 2010 Τρι Αυγ 10, 2010 8:35 pm
nina
Είναι σε καλό δρόμο!
apo kila tou morou pos pate????ego eimai 32 ebdomada kai i mpempoula mou einai 1.500 kilo!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Με το καλο κουκλα μου και εγω εκει γεννησα πριν απο 3 χρονια και εμεινα πολυ ευχαριστημενη . Ευχομαι ολα καλα και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.pipifakidomuti έγραψε:Kai ego koritsia manoula oktobriou eimai me pithani imerominia 30.10.2010 !!! Ego mallon tha genniso stin geniki kliniki tis thessalonikis tin mpoumpou mou! Kamia alli Oktobromana pou tha gennisei ekei ?
ANGEL έγραψε:Η ΠΗΤ μου είναι 12 Οκτώβρη αλλά επειδή το μωρό έχει μεγαλώσει αρκετά - είναι ήδη 3.200 γραμ - θα γεννήσω 2 Οκτώβρη, μεθαύριο!!!!
Με το καλό σε όλες μας!
ANGEL έγραψε:Η ΠΗΤ μου είναι 12 Οκτώβρη αλλά επειδή το μωρό έχει μεγαλώσει αρκετά - είναι ήδη 3.200 γραμ - θα γεννήσω 2 Οκτώβρη, μεθαύριο!!!!
Με το καλό σε όλες μας!
κ γω την ιδια απορια εχω!κ σε μενα περιμεναμε κ περασαμε κ +5 απο την πιθανη ημερομηνια!γουργουριτσας έγραψε:βρε .
εσας γιατι σας βαζουνε με ραντεβου απο τωρα;
γουργουριτσας έγραψε:εμεις απο οτι φαινετα θα παρουμε ολες τις μερες ετσι για να μην εχουμε παραπονο χαχχαχαχα......9 μερουλες μου μεινανε αντε να δουμε ποτε θα θελησει να βγει ο μπομπιρας....
με το καλο να κρατησουμε ολες οι μανουλες τα παιδακια μας αγκαλιτσα ....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης