Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

126Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Οκτ 19, 2012 4:23 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιωάννα θα το δείτε σίγουρα στη β επιπέδου. Σας κρατάει σε αγωνία το μωράκι!
Εμείς σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο και ανυπομονώ να δω αν πήρε καθόλου βάρος. Ψηλώνει αλλά δεν παχαίνει πολύ. Ίσως άμα αρχίσουμε κρεμούλες.
Άσε πρέπει να πάρω καρεκλάκι φαγητού τώρα...έπηξε το σπίτι με πράγματα της μπέμπας. Πάρκο, ρηλάξ...χαμός γίνεται!

127Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Οκτ 19, 2012 4:29 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα μου καλα να ειναι κι ας ειναι οτι φυλο θελει!Μου ειπε οτι εχει σωστο βαρος κι αναπτυξη κι αυτο με νοιαζει!
Αν θες να δεις στο περιπου ποσο ζυγιζει ανεβαινεις στη ζυγαρια και βλεπεις το νουμερο, μετα ανεβαινεις με το μωρο αγκαλια και κανεις τη διαφορα!Ε αμα ξεκινησει κρεμουλες θα εχει αλλους ρυθμους αναπτυξης!
Πολυ καλες τιμες για αυτα εχει και το σαιτ μιας κοπελας απο το φορουμ... το http://www.beboulino.gr/

128Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Οκτ 19, 2012 5:26 am

Constantin@

Constantin@
ioanna85 έγραψε:Κωνσταντινα μου καλα να ειναι κι ας ειναι οτι φυλο θελει!Μου ειπε οτι εχει σωστο βαρος κι αναπτυξη κι αυτο με νοιαζει!
Αν θες να δεις στο περιπου ποσο ζυγιζει ανεβαινεις στη ζυγαρια και βλεπεις το νουμερο, μετα ανεβαινεις με το μωρο αγκαλια και κανεις τη διαφορα!Ε αμα ξεκινησει κρεμουλες θα εχει αλλους ρυθμους αναπτυξης!
Πολυ καλες τιμες για αυτα εχει και το σαιτ μιας κοπελας απο το φορουμ... το http://www.beboulino.gr/

Δε θέλω να ανέβω στη ζυγαριά! Είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, εξάλλου είχα πάρει μόνο 10 και όταν σταμάτησα το θηλασμό ξαναπήρα 3 και δε λένε να φύγουν με τίποτα. Θα βάλω το μπαμπά της να ανέβει, χαχα!!!
Το σαιτ θα το δω διεξοδικά...ευχαριστώ!!!

129Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Οκτ 19, 2012 5:37 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαλε τον μπαμπα τοτε!χαχαχα!να δεις στο περιπου!

130Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Οκτ 19, 2012 11:43 pm

demmy29

demmy29
Εγώ πάντα πρωινή πρωινή! Μια ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!!! Σε έξι μέρες είναι του Αγ. Δημητρίου και κορίτσια πάντα έστρωνα χαλιά... Φέτος μου φαίνεται μέσα Νοέμβρη θα στρώσω... Μου φαίνεται πολύ παράξενο... Κωνσταντίνα μου πήρε η μαμά μου τέτοια. Δεν το ήξερα ότι τα λένε έτσι... Νυχτικά και ρόμπα δεν έχω πάρει με μανίκι. Όλο με αμάνικα είμαι... Κάποια στιγμή όμως θα κατέβω να πάρω... Του παιδιού σχεδόν όλα τα έχω. Γενικά ψωνίσαμε μόνο τα απαραίτητα, γιατί φέρνουν και δώρα, οπότε... Το κακό είναι ότι εγώ δεν συμμετείχα καθόλου στη διαδικασία ούσα ξάπλα κι έτσι η μαμά μου κ η πεθερά μου ανέλαβαν τα ψώνια! Ευτυχώς είναι καλόγουστες κι οι δυό!
Τι κάνετε κορίτσια;

131Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Σαβ Οκτ 20, 2012 1:25 am

Constantin@

Constantin@
Καλημέρα κι από μένα! Τι ωραία μέρα σήμερα, ετοιμαζόμαστε για βόλτα!
Δήμητρα το τι ζέστη κάνει μέσα στο μαιευτήριο..είναι καλά για τα μωράκια αλλά οι μαμάδες σκάνε! Αμφιβάλω αν θα αντέχεις με όλα μακρυμάνικα.
Όσο για τα χαλιά, του αγ. Ανδρέα θα στρώσουμε φέτος. Αχ, να κάνει έτσι καλό καιρό μέχρι τα βαφτίσια μας!!

132Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Σαβ Οκτ 20, 2012 1:59 am

demmy29

demmy29
Πότε με το καλό; Εδώ Πάτρα ή σε κανένα χωριουδάκι; Δηλαδή να μην πάρω μακριμάνικα; Να πάρω ένα ψιλούλι μακριμάνικο λες και τα άλλα καλοκαιρινά; Το φαντάστηκα να σου πω ότι θα κάνει ζέστη, αλλά από την άλλη δεν ξέρω κιόλας! Όσες φορές έχω πάει επισκεπτήριο εκεί ήταν καλοκαίρι... Very Happy Αχ! Να περάσετε υπέροχα στη βολτούλα και να χαρείτε την ωραία λιακάδα! Φιλάκια!

133Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Σαβ Οκτ 20, 2012 6:42 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!

Δημητρα κι εγω για χαλια ουτε που το σκεφτομαι τωρα...πολυ ζεστη για την εποχη!Αν θες την αποψη μου για το νυχτικο καλο θα ειναι να παρεις μαζι και κανενα τιραντε...με τον ορο αλλα και τη ζεστη του νοσοκομειου μπορει να σου φανει χρησιμο! Wink

Κωνσταντινα ποτε ειναι τα βαφτησια σας καλε;Την απολαυσατε την βολτα σας;

134Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Σαβ Οκτ 20, 2012 6:58 am

Constantin@

Constantin@
Δήμητρα η Ιωάννα έχει δίκιο, θα έχεις και τον ορό, πάρε κοντομάνικα και με κουμπάκια πολλά μπροστά για το θηλασμό.
Που λέτε πήγαμε βόλτα και μετά στα πεθερικά μου για φαγητό. Η μπέμπα με το που γυρίσαμε σπίτι έπεσε ξερή για ύπνο! Ώρα να χαλαρώσει η μαμά!
11/11 βαφτιζόμαστε, εκτός πατρών και θέλω τόσο πολύ να έχει λιακάδα....αυτά από μένα....

135Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Κυρ Οκτ 21, 2012 6:38 am

demmy29

demmy29
Κωνσταντίνα με το καλό! Σου εύχομαι να έχει υπέροχη μέρα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσια... Πολύ βοηθητικές! Ιωάννα υπομονή μέχρι την β επιπέδου. Στην αυχενική δε σου έκανε μια φυλομαντεψιά; Εμένα έπεσε μέσα, αν και γενικά το βλέπαμε ότι ήταν κορίτσι. Βέβαια η γιατρός μου συνέχεια μου έλεγε να περιμένω την β επιπέδου. Να περνάτε όμορφα κορίτσια...

136Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Κυρ Οκτ 21, 2012 10:39 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ζεννια [/color]με το καλο η β επιπεδου σου!Εχω κι εγω καποιον να σου προτεινω...αν θες σου στελνω τα στοιχεια του!

Καλημέρα μανούλες από Πάτρα!!
Ιωάννα μου αν μπορείς στείλε μου ενα πμ με τα στοιχεία του γιατρού! Σ΄ευχαριστώ πολύ!

137Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 2:31 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέεεεερα!

138Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 2:34 am

Constantin@

Constantin@
Καλημέρα! Εδώ κι εγώ!

139Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 2:43 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Καλημέρα! Εδώ κι εγώ!

κι εγω που νομιζα οτι βολταρετε με τη μπουμπου!ετοιμα ολα για τη βαφτιση; τι θεματακι θα εχετε;

140Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 3:18 am

Constantin@

Constantin@
ioanna85 έγραψε:
Constantin@ έγραψε:Καλημέρα! Εδώ κι εγώ!

κι εγω που νομιζα οτι βολταρετε με τη μπουμπου!ετοιμα ολα για τη βαφτιση; τι θεματακι θα εχετε;

Σήμερα το πρωί είναι πολύ υπναρού, οπότε μέσα. Για τη βάφτιση πρέπει να αποστειρώσω και να γεμίσω τα βαζάκια με τη μαρμελάδα που έφτιαξα και τότε θα είμαι έτοιμη! Έχουμε θέμα ένα κοριτσάκι με ποδήλατο, σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Γλυκούλι είναι...Όταν με το καλό θα βαφτίζεις το μωράκι σου θα σου πω ιδέες αν θες!

141Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 3:29 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρμελαδιτσα πορτοκαλι εκανες; Ωραιο θεμα και πρωτοτυπο!

142Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 4:21 am

Constantin@

Constantin@
ioanna85 έγραψε:Μαρμελαδιτσα πορτοκαλι εκανες; Ωραιο θεμα και πρωτοτυπο!

Η μαρμελάδα είναι μήλο-βανίλια και είναι πιο σκούρα, αλλά μου βγήκε πολύ καλή. Θα έχω τα βαζάκια μισά με πορτοκαλί πανάκι από πάνω και μισά με λευκό. Ποδηλατάκια συρμάτινα στα τραπέζια με γλαστράκια και πορτοκαλί κορδέλες και κλασικά γλυφυτζούρια και ζαχαρωτά για τα παιδάκια.

143Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 5:56 am

demmy29

demmy29
Τι τέλειο!!! Άψογο Κωνσταντίνα! Μπράβο!Εμείς θα την βγάλουμε με το καλό Αριάδνη, οπότε για τη βάφτιση θα έχουμε θέμα από τη μυθολογία, αλλά θα χρειαστώ τη βοήθειά σου! Βλέπω έχεις ωραίες ιδέες! Φιλάκια κορίτσια!!!

144Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 6:06 am

Constantin@

Constantin@
demmy29 έγραψε:Τι τέλειο!!! Άψογο Κωνσταντίνα! Μπράβο!Εμείς θα την βγάλουμε με το καλό Αριάδνη, οπότε για τη βάφτιση θα έχουμε θέμα από τη μυθολογία, αλλά θα χρειαστώ τη βοήθειά σου! Βλέπω έχεις ωραίες ιδέες! Φιλάκια κορίτσια!!!

Τι όμορφο όνομα! Πολύ μου αρέσουν τα ασυνήθιστα ονόματα. Λένε έτσι καμιά γιαγιά ή το διαλέξατε εσείς? Και το θέμα σούπερ πρωτότυπο! Και όλο και κάποια ιδέα θα σκεφτώ να σου προτείνω. Κατά τα άλλα πως είσαι εσύ?

145Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 6:36 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα πολυ ομορφο το ονομα που σκεφτηκατε!

Κωνσταντινα ακουγονται ολα πολυ ωραια!Με το καλο να γινει η βαφτιση και να παρει το ονοματακι της η μικρουλα σου!

146Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Οκτ 22, 2012 9:31 pm

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοριτσάκια! Χαίρομαι που σας άρεσε το όνομα! Το ονοματάκι είναι έμπνευση του άντρα μου! Εγώ προσανατολιζόμουν στο Φιλία! Μετά από σκέψη καταλήξαμε στο Αριάδνη! Ευτυχώς οι γονείς μας δεν έχουν τέτοια κολλήματα κι εμείς είπαμε ότι ήδη η Πάτρα έχει πολλές Ανδριάνες!!! Χα χα χα!!! Καλά είμαι κορίτσια! Καθε μέρα σκέφτομαι όλο και περισσότερο τη στιγμή που θα την αγκαλιάσω και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Εσείς τι κάνετε;

147Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Οκτ 23, 2012 12:04 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια!

Πρωτα απο ολα Δημητρα δε θα υπαρχουν και πολλες με αυτο το ονομα σε ολη την Ελλαδα!Τι να πουμε κι εμεις που θα βαλουμε το ονομα των πεθερικων;Αχ!Καλα να ειναι κι ας το φωναζω οπως να ΄ναι(ετσι παρηγοριεμαι...χαχαχαχα!)!Εδω που κι εγω φοβομουν να το πιστεψω οτι ειμαι εγκυος εχω αρχισει να ονειρευομαι ποτε θα το εχω μαζι μου!

Σημερα το προγραμμα εχει μαγειρεμα, δουλιτσες στο σπιτι, να φυτεψουμε κατι βιολετες, συζητησουλα στο φορουμ και ξεκουραση στον καναπε!Κλασικα πραγματα!

Σ/κ τι θα κανετε;

148Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Οκτ 23, 2012 3:07 am

Constantin@

Constantin@
Γειά σας! Όλες καλά από οτι διαβάζω. Πολύ χαίρομαι!
Δήμητρα ωραίο όνομα και το Φιλία, ασυνήθιστο, αλλά το Αριάδνη είναι τέλειο! όταν οι παππούδες δεν έχουν κολλήματα, τι πιο εύκολα που είναι όλα για το ζευγάρι....
Ιωάννα δε σου αρέσουν τα ονόματα των πεθερικών από οτι κατάλαβα...δεν πειράζει, όπως είχε γράψει και μια άλλη κοπέλα σε συζήτηση για τα ονόματα, θα είναι το όνομα του παιδιού σου και θα το αγαπήσεις όποιο και να είναι. Γερά να είναι τα μωράκια μας!
Καλό απόγευμα να έχουμε!

149Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Οκτ 23, 2012 3:24 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Κωνσταντινα!Της πεθερας ειναι λιγο περιεργο αλλα τι να κανουμε;!
Χαλασε ο καιρος μωρε...

150Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 6 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Οκτ 23, 2012 4:09 am

Constantin@

Constantin@
Μπορεί να έχεις αγοράκι! Κι εμείς την πεθερά μου θα βγάλουμε...Αν κάνω άλλο παιδάκι (που δε το νομίζω...) θα πάρει σειρά η μαμά μου και ο μπαμπάς μου!
Ο καιρός θα φτιάξει μέχρι το σ/κ άκουσα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις