Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

301Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 4:07 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Από όλα όσα είπες στην μπλακ φόρεστ κόλλησα! Έχω αδυναμία στα γλυκά, γι αυτό και δε μπορώ να χάσω γραμμάριο Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 328109 Ωραίο μενού Ιωάννα μου πάντως.

Κόνι περαστικά στο παιδάκι σου.

Δήμητρα πως είσαι σήμερα κορίτσι μου?

302Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 4:27 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ Κωνσταντινα μου! Να η συνταγη http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1

Μπες στο θεμα εγκυουλες μαρτιου απριλιου 2013 για να δεις διακοσμηση να μου πεις!

303Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 4:34 am

Constantin@

Constantin@
Πολύ όμορφα είναι Ιωάννα μου. Πεταλούδες και μωβ χρώμα, σικάτα και πανέμορφα. Τα λικεράκια πολύ ωραία έτσι όλα μαζί στο δίσκο. Τι γεύσεις είναι? Όσο για το γλυκό μου το οπτικοποίησες κιόλας! Αχ τι μου κάνεις μεσημεριάτικα Wink
Φαντάζομαι τι θα φτιάξεις για διακόσμηση τα χριστούγεννα...θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.

304Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 4:39 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οι πεταλουδιτσες ηταν απο ενα διακοσμητικο απο τα τζαμπο που ηταν περασμενες σε ασημενια κορδελα, τα εκοψα και τα κολλησα στις κορδελιτσες!Μου αρεσουν αυτα τα χαζουλια!
Το γλυκο ειναι πολυ ευκολο κι εντυπωσιακο οπως φαινεται!Απο γευση θα σου πω αυριο...
Λικερ εχω κανει ροδι το μεγαλο, το αλλο μανταρινι και το ανοιχτοχρωμο πεπονι!Θα κανω σε λιγες μερες κυδωνι και πορτοκαλι!
Την πρωτοχρωνια ελα να τα δεις απο κοντα....

305Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 4:52 am

Constantin@

Constantin@
Πεπόνι δεν είχα ξανακούσει, τι καλό!
Είδα κάτι ωραίες ιδέες στο αμπαλάζ για διακόσμηση τραπεζιού χριστουγεννιάτικη. Κάτι θα φτιάξω...Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Κάτι θα κανονίσουμε όλες οι πατρινομαμάδες για να γνωριστούμε.

306Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 4:58 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι σιγουρα!

το λικερ πεπονι θελει:

500γρ. πεπονι ψιχα στο μουλτι
500γρ. τσιπουρο
250γρ. ζαχαρη
4 αστεροειδης γλυκανισος

1 βδομαδα σε σκιερο μερος, το στργγιζεις, το παγωνεις και το σερβιρεις!
πολυ ιδιαιτερο και τελειο για χωνετικο μετα το φαγητο!

307Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 5:02 am

Constantin@

Constantin@
Και έχω τσίπουρο από Κρήτη, αλλά τώρα δεν έχει πεπόνια Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 215994 Θα το φτιάξω σίγουρα το καλοκαίρι!
Έχω φτιάξει λικέρ λεμόνι και πικραμύγδαλο από κουκούτσια βερύκοκων.

308Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 5:43 am

demmy29

demmy29
Γεια σας κοριτσακια!ιωαννα μου εισαι απιστευτη!να περασετε τελεια!μου τρεχουν τα σαλια!κονι μου κι εγω ευχομαι να βγει γερη.ενταξει ειναι το παιδακι τωρα;κωνσταντινα μου κλασικα κτγ και ενεση.αυριο παλι κτγ.φιλακια πολλα την κορουλα σου.γεια σασ προς το παρον.

309Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 10:11 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Τί κάνετε???Έχουμε δυο τρεις μέρες να τα πούμε!!Εγώ έκανα την Τετάρτη τη Β Επιπέδου .. όλα καλά μόνο που ο μπέμπης είναι μεγάλος για τις εβδομάδες του!Θέλει προσοχή από δω και πέρα με τα κιλά ... πήρα και την κρυάδα μου γιατί πάχυνα μέσα σε τρεις εβδομάδες δύο κιλά (δικαιολογημένα βέβαια γιατί έτρωγα πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυ) και τώρα με έχει πιάσει κάτι τις!!!

Δημητρά μου διάβασα τα νέα σου, εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι ότι να σκέφτεσαι ότι με όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν ευτυχώς γεννάμε τα μωράκια μας με ασφάλεια και τα βοηθάμε να είναι δυνατά!Όσο για την καισαρική επειδή τη φοβάμαι κι εγώ τώρα πια προσπαθώ να σκέφτομαι ότι ευτυχλως ποου υπάρχει και αυτή και φέρνουμε στον κόσμο τα μωράκια μας!Έυχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα μόλις κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά δεν θα θυμάσαι τίποτα!! Smile

Ιωάννα μου χαρά στο κουράγιο σου!!!!Είσαι φοβερή ... ξέρουμε ποιον θα συμβουλευόμαστε πλέον!! Smile

Κωνσταντίνα μου περαστικούλια ... μάζευε τα φιλάκια σου να τα δώσεις όλα μαζί στη μικρούλα σου!!!

310Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 11:02 am

Constantin@

Constantin@
jennia μου μπράβο που ήταν καλή η β-επιπέδου και όπως είπες η καισαρική είναι για να γεννηθεί ένα μωράκι με ασφάλεια όταν συντρέχουν κάποιοι λόγοι. Μη φοβάσαι... όσο για το φαΐ, μην παρασύρεσαι γιατί μετά δε φεύγουν τα άτιμα (σου μιλάω εκ πείρας Smile ).

311Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 11:10 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άσε Κωνσταντίνα μου ... από εχθές έχω αγχωθεί πολύ με τα κιλά, φώναξε και λίγο ο γιατρός γιατί πήγαινα καλά αλλά ξέφυγα!!Είναι βέβαια και το μωρό βαρύ για τις εβδομάδες του αλλά ας μη τα ρίχνω εκεί!! Θέλει προσοχή όπως λες κι εσύ γιατί από δω και πέρα μπαίνου τα πολλά!!!
Έλα όμως που μ' αρέσουν τα γλυκά!!!!!!! Κι όταν λέμε γλυκά ξέρεις για τι τρελαίνομαι???? Για ΜΕΡΕΝΤΑ!!!! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 536304 Σα μικρό παιδί!!!!

Εσύ είσαι καλύτερα????

312Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 11:17 am

demmy29

demmy29
Ρε συ ζεννια στειλε κανα γραμμαριο απο δω...εμεις ειμασταν μικρες...τωρα ειναι τοσοδουλα.τη διατροφη ναι προσεξε την ομως.ιωαννα να μας πεις πως περασατε ...αν και σκετομαι ολα τα νοστιμα.επειδη γραφω απο κινητο φευγουν γραμματα...φιλακια κωνσταντινα μου!

313Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 11:19 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δημητρούλα μην αγχώνεσαι ... είπαμε όλα αντιμετωπίζονται!!! Η μικρούλα μας θα γεννηθεί με το καλό και μετά θα δεις πως θα παίρνει τα γραμμάρια ... δε θα προλαβαίνεις να αλλάζεις ρουχαλάκια!!!!!

314Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 11:40 am

Constantin@

Constantin@
Δήμητρά μου θα γεννηθεί η μικρούλα σου και αν θηλάσεις κιόλας θα πάρει γρήγορα πάνω της. Κάνε το σταυρό σου κοπέλα μου και όλα θα πάνε μια χαρά. Θα έχουμε κόρες-μοντελάκια εσύ κι εγώ.

jennia μου και εγώ γλυκατζού είμαι, αλλά στην εγκυμοσύνη πήρα 10 μόνο. Ήθελα συνέχεια κουλουράκια θυμάμαι με γάλα, πολύ γάλα. Είχα ξεφύγει και τα χριστούγεννα και μετά πρόσεχα πάααρα πολύ.

Κατά τα άλλα κορίτσια μάλλον κόλλησα τη μπέμπα, έχει μπουκωματάκι και κάτι δεκατάκια και με βλέπω όλη νύχτα να μένω ξάγρυπνη από το άγχος μου.

Φιλάκια γλυκές μανούλες!

315Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 11:55 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ περστικούλια Κωνσαντίνα μου ... με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά με τη μικρούλα σου!!!

Με 10 κιλά ήσουν τέλεια!!Να σε ρωτήσω Κωνσταντίνα μου γιατί αγχώνομαι μετά τον 6ο μήνα πόσα κιλά πήρες??? Πρόσεχες ε???

316Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 12:34 pm

Constantin@

Constantin@
Μετά τον 6ο πήρα 4. Θυμάμαι πήγα μετά τις γιορτές στον 5ο μήνα και είχα πάρει μαζεμένα 2,5 σε ένα μήνα. Σύνολο 5. Και είχα αγχωθεί ότι θα πάρω πολλά ως το τέλος. Μετά πρόσεχα πολύ, δεν ξανάφαγα γλυκό μέχρι τη γιορτή μου!
Τα κιλά στο τέλος τα παίρνει το παιδί κυρίως. Με τη γέννα έχασα 7 μαζεμένα, με το θηλασμό τα υπόλοιπα και όταν τον σταμάτησα πήρα πάλι χωρίς να το καταλάβω και τώρα πασχίζω να τα χάσω.

317Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 12:41 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κάπως έτσι και χειρότερα έπαθα κι εγώ ... 2 κιλά σε τρεις εβδομάδες!!! Τέλος ........... κι εγώ από εδώ και πέρα προσοχή!!! Έλα όμως που έρχονται και Χριστούγεννα Rolling Eyes
Τέλωσπάντων το βασικό είναι να πάνε όλα καλά και πιστεύω όλα θα γίνουν!!!

318Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Νοε 16, 2012 1:23 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλό ξημέρωμα Κωνσταντίνα μου και περαστικουλια!!!

319Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Σαβ Νοε 17, 2012 6:56 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Πατρινές μαμάδες!! Είστε όλες καλά??

320Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Κυρ Νοε 18, 2012 9:56 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε; Εμεις ειχαμε κατι δουλιτσες κι ετσι δεν μπηκα να γραψω!Το τραπεζι πηγε πολυ καλα και σας ανεβαζω τα γλυκακια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κωνσταντινα λεμονι και πικραμιγδαλο ε; θα σε εχω στα υποψιν για συνταγες! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 215994 Πως ειναι η μικρη σου τωρα;Περαστικα της!

Δημητρουλα σε ευχαριστω!Πως εισαι εσυ; ηθικον ακμαιοτατον;

jennia πολυ ευχαριστα τα νεα σας απο την β επιπεδου!Κι εγω πειναω βρε παιι μου κατι ωρες τρελα!σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Δοκιμασες τη νεα μερεντα να μας πεις εντυπωσεις;

321Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Κυρ Νοε 18, 2012 1:31 pm

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε παλι χαθηκα αυτη τη φορα ημουν εγω κρεβατομενη με πυρετο ευτυχως δεν κρατησε πολυ κ με βοηθησε κ η μητερα μου γιατι δεν μπορουσα ουτε απο το κρεβατι να σηκωθω κυκλοφορει ιωση οποτε εγκυουλες μεγαλη προσοχη.
πηγα στον ψυχογιο δεν εχει κανει κατι καλυτερο απο τιμες αυτες τις τιμες τις ειχα κ πιο παλια που ηταν στα carrefour το θυμαμαι γιατι ειχα παρει κ τοτε το ιδιο φυλλαδιο συνεχιζω ψαξιμο αν κ το τελικο ειναι οταν ερθει ο αντρας μου.κ εγω στην εγκυμοσυνη ειχα παρει 12 κιλα κ με μεγαλη προσοχη γιατι ειχα ζαχαρο αν δεν προσεχα λογο του ζαχαρου θα ειχα παρει διπλασια θελει μεγαλη προσοχη οντως την μεγαλυτερη κοριτσια την θελει μετα πρεπει ολες μας να προσεχουμε τους εαυτους μας.

322Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Κυρ Νοε 18, 2012 1:44 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα μανούλες!!Πώς είστε?

Ιωάννα τέλεια με το τραπέζι...έτσι να πηγαίνουν όλα καλά, να μένουν όλοι ευχαριστημένοι και να επιβραβεύεται ο κόπος μας!!Σχετικά με τη νέα μερέντα τη δοκίμασα εννοείται αλλά επιένω κλασσική γεύση...δε μου άρεσε και τόσο Laughing
Απόψε πέρασα με τον άντρα μου από το ΜΗΤΕΡΑ να χαζέψουμε τη βιτρίνα μιας και βρεθήκαμε κοντά και μου άρεσαν πολύ οι κούνιες ... αυτή την εβδομάδα θα πάω να κοιτάξω και εκεί.

Κωνσταντίνα περαστικά σου!Όντως με τα κιλά θέλει προσοχή, εγώ αυτό το μήνα ξέφυγα και έχω αγχωθεί λιγάκι η αλήθεια είναι!!! Rolling Eyes

323Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Κυρ Νοε 18, 2012 11:10 pm

demmy29

demmy29
Τις καλημέρες μου! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Κωνσταντίνα μου πως είναι η κορούλα σου; Κόνι εσύ; Ιωάννα μου τι γλυκάκια είναι αυτά;;; Μιαμ μιαμ! Θέλω να μας κάνεις κι εμάς τραπέζι... Χα χα! Να φάει η τοσοδούλα και να γίνει τούμπανη μέχρι την έξοδό της... Χα χα!Φιλάκια!
Ζένια, πήγαινε και στα Λητώ!Έχουν κάτι προσφορές στις κούνιες!

324Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 19, 2012 1:39 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!παλι συννεφια.... Sad

KONI_27 πως εισαι σημερα;εισαι καλυτερα;περαστικα σου!Μπορεις να πας και Απλο ή ακομα και στην Βιομηχανικη περιοχη στο GV collection!Neoset πολυ ακριβα μου φανηκαν και το Εντος δε θυμαμαι αν εχει παιδικα!

Ζεννια ευχαριστω πολυ!Στο θεμα μερεντα θα σε εμπιστευτω!χαχαχα!Στο Μητερα θα παω κι εγω τελος της βδομαδας να παραγγειλω την κουνια την Pali που εχει στη βιτρινα οπως μπαινεις δεξια ή με τη ζωγραφια με τα αρκουδακια τα αναγλυφα ή το αρκουδακι ζωγραφια!Ζητα καλυτερη τιμη και σιγουρα θα την εχεις απο τον γιο!Κι εγω πηγα Λητω που λεει κι η Δημητρα αλλα δεν εμεινα τοσο ικανοποιημενη απο την εξυπηρετηση αλλα και τις τιμες!

Δημητρα ελα οποτε θες και θα σου κανω την τοσοδουλα αλλη τοση!χαχαχα!Εσυ πως εισαι; Ορισες ημερομηνια;

325Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 13 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 19, 2012 2:22 am

demmy29

demmy29
Καλημέραααααα! Ιωάννα μου από μέρα σε μέρα το πάμε... Θα δούμε! Πόσο σου βγήκε η κούνια; Πολλά φιλάκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις