Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

476Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 26, 2012 7:28 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!
Επειδη σου υποσχεθηκα Κωνσταντινα μου οτι θα σου πω νεα απο τη β επιπεδου μπηκα!Βρηκαμε υπερηχογενες εντερο και θα κανω αυριο το μεσημερι αμνιοπαρακεντηση!

477Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 26, 2012 8:07 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και τώρα μπήκα να δω πως πήγες σήμερα...Τι να πω, τα έχω περάσει και σε καταλαβαίνω...Καλά αποτελέσματα και ηρεμία μέχρι να βγουν. Ελπίζω στο τέλος να είναι όλα καλά και απλά να ξέρεις πως κυοφορείς ένα υγιέστατο μωράκι.

478Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 26, 2012 11:36 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου τι κανετε ειχα καιρο να μπω βοηθουσα τους δικους μου εκαναν μετακομιση κ ειχαμε τρεξιματα ακομα εχουμε γιατι εχει συνεχεια κ η αδερφη μου.επισης εχω καλα νεα σε καμια 15 μερες ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ.
ιωαννα μου ολα καλα θα πανε θα δεις μην στεναχωριεσαι καλα αποτελεσματα περιμενω να ακουσω κ εγω νεακια σου πολλα φιλια

479Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Δευ Νοε 26, 2012 12:13 pm

Constantin@

Constantin@
Καλησπέρα συνονόματη! Καλά είσαι? Μετακόμιση ακούω, άρα θα τράβηξες πολύ κούραση. Καλώς να δεχτείς τον αντρούλη σου. Χαρά που θα κάνουν τα πιτσιρίκια σου! Τον κρατάει η δουλειά του μακριά? Α, γέννησε και η Δήμητρα τη μπεμπούλα της.

480Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 1:07 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Πρωτα απο ολα ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!Δε με φοβιζει η διαδικασια γιατι ξερω τι να περιμενω μιας κι εχω ξαναδει καμποσες αλλα το αποτελεσμα με αγχωνει!Λογικα Πεμπτη βραδυ θα ξερουμε! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 417472 Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 417472 Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 417472 σε ολες!

Να πω καλη μετακομιση και με το καλο να δεχτεις τον αντρα σου Κων/να!

481Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 3:22 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα φιλενάδες μου!Πώς είστε?Εγώ επέστρεψα, λίγο κούραση αλλά όλα καλά!

Ιωάννα σε είχα στο μυαλό μου και μόλις διάβασα τα νέα σου!Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι να σκέφτεσαι ότι κάθε εμπόδιο σε καλό, μπορεί να αγχώνεσαι τώρα και λογικό είναι για τα αποτελέσματα αλλά θα δεις πως όλα θα πάνε καλά και σε λίγες μέρες θα το σκέφτεσαι σαν κάτι μακρινό!Σκέψου ότι όλα τα κάνεις για τη ψυχούλα που έχεις μέσα σου η οποία σου στέλνει θετική ενέργεια!Να πάνε όλα καλά και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!

Κωνσταντίνα μου εσύ πως είσαι?Η μικρή σου καλά?Απ' ότι διάβασα σπέσιαλ μαγειρική!Να μας στείλεις συνταγές αλλά εγώ προσωπικά να δω πότε θα τις μαγειρέψω Embarassed !!!

Κωνσταντίνα με το καλό να δεχθείς τον άντρα σου και να κάνετε τις πιο ευτυχισμένες γιορτές!!

482Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 3:24 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δήμητρα να σου ζήσει η μπεμπούλα σου
!Απ΄ότι διάβασα όλα πήγαν καλά χωρίς θερμοκοιτίδα κλπ.!Μπράβο!!Άντε τώρα και καλά ξενύχτια με τη μικρούλα σου πια!!! Smile

483Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 8:11 am

Constantin@

Constantin@
Jennia μου επέστρεψες στην παρέα μας! Πως είσαι, πως πάει η εγκυμοσύνη?
Σήμερα έχω την Ιωάννα στο μυαλό μου. Ίσως επειδή τα έχω περάσει κι εγώ... Ελπίζω να πήγε καλά η αμνιοπαρακέντηση και να ξεκουράζεται τώρα.
Φιλάκια Ιωάννα!

484Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 8:15 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλα Κωνσταντίνα μου επέστρεψα!Όλα καλά μόνο κάτι πονάκια αλλά εντάξει σε γενικές γραμμές.Έχω αρχίσει να αγχώνομαι με βλακείες κυρίως ότι δεν προλαβαίνω να κάνω ότι θα ήθελα λόγω χρόνου αλλά μετά βλέπω τι σοβαρότερα θέματα υπαρχουν και ηρεμώ κάπως.Πρέπει να αδειάσω το παιδικό δωμάτιο,να δω για τα έπιπλα, να στολίσω γενικώς δουλειές για το σπίτι και αγχώνομαι!!!Και στην Αθήνα πού ήθελα να δω κάποια μαγαζιά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα!!! Sad
Διάβασα για την Ιωάννα, λογικά τώρα θα έχει τελειώσει και θα ξεκουραζεται.Μετά ξέρεις πρέπει να κάτσεις στο κρεβάτι?
Εσένα η μικρούλα σου είναι καλά?

485Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 8:58 am

Constantin@

Constantin@
Όλα θα τα προλάβεις μην ανησυχείς. Να μην κουράζεσαι και πολύ μόνο. Εμείς καλά, μόλις φάγαμε την κρέμα μας!
Μετά την παρακέντηση εμένα μου είχαν πει 3 μέρες στο κρεβάτι, εγώ έκατσα μια βδομάδα από το άγχος μου μη συμβεί κάτι. Το άγχος είναι οι 2 πρώτες μέρες. Και για τυχόν αιμορραγία, αλλά κυρίως λόγω την αναμονής για τα αποτελέσματα.

486Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 10:34 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιαμ μιαμ κρεμούλα ακούω!!!Εγώ τρελαίνομαι για την κλασσική κρέμα βανίλια ΓΙΩΤΗΣ!!Φτιάχνω συχνά αλλά προσπαθώ να την αποφεύγω λόγω θερμίδων!
Προσπαθώ να μην αγχώνομαι Κωνσταντίνα μου, συνειδητοποίησα ότι φτάνουν Χριστούγεννα και έχουμε τόσες δουλειές!Εσύ θα στολίσεις για τη μικρούλα σου ε???Να τη ντύσεις και χριστουγεννιάτικα...θα είναι μια κουκλίτσα!!!

487Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 10:45 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άσε Κωνσταντίνα μου που αγχώνομαι με το σπίτι...να μην έχει σκόνη,να είναι τακτοποιημένο, να ψωνίσω σεντόνια,κανάτες,πιάτα κλπ.!!ένα χρόνο που είμαι παντρεμένη σαν να με έχει πιάσει αμοκ!!!Αλλά απ' ότι μου λένε είναι κάθε φάση...τώρα ασχολείσαι με το σπίτι, μετά που θα έρθει το παιδί δε θα σε νοιάζει καθόλου!!!Είναι όντως έτσι????

488Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 10:53 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι οπως σου τα λενε ειναι στην αρχη τρελενεσαι με το σπιτι μετα δεν θα το προλαβαινεις αλλα θα το στολιζεις κ θα το φτιαχνεις για τα παιδια εγω στολισα ναι τα καταφερα πρωτη φορα μονη μου γιατι ειναι η αγαπημενη συνηθεια του αντρα μου αλλα φετος τον προλαβα.ναι η δουλεια τον κραταει μακρια μας ειναι καπετανιος κ λειπει 6 μηνες μακρια τωρα ηταν καπου Νιγηρια δεν θυμαμαι λιμανι ποτε δεν τα θυμαμαι.περιμενω να ακουσω νεα απο την ιωαννα ελπιζω ολα καλα.

489Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 11:00 am

Constantin@

Constantin@
Γιώτης άνθος αραβοσίτου τρώμε κι εμείς, την παιδική Very Happy . Λέω να στολίσω το σ/κ, να δω αντιδράσεις της μικρής με τα φωτάκια!
Τώρα για το άλλο που λες, είχα κάπου διαβάσει ότι η εγκυούλες παθαίνουν το σύνδρομο της φωλιάς ή κάτι τέτοιο και θέλουν να έχουν έτοιμη τη φωλίτσα-σπίτι για το νέο μέλος της οικογένειας. Το είχα κι εγώ αυτό πριν γεννήσω. Τώρα με το παιδί απλά μερικές φορές δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά που θέλω για το σπίτι. Περιμένω να κοιμηθεί να κάνω καμιά δουλειά. Αυτό που κάνω οπωσδήποτε είναι ένα συμμάζεμα κάθε βράδυ. Ξέρεις, παιχνίδια μέσα στο πάρκο, μπιμπερό καθαρά έτοιμα, κουβερτούλες και ρουχάκια διπλωμένα. Να μην χάλια το πρωί και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Όλα θα τα βρεις, μην ανησυχείς.

490Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 11:02 am

Constantin@

Constantin@
Καπετάνιος! Μπράβο σου που τα καταφέρνεις μόνη σου με τα παιδιά και μπράβο σου που αντέχεις να περνάτε τόσο χρόνο μακριά. Αλλά αφού θα είναι κοντά σας τα Χριστούγεννα θα περάσετε όμορφα Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 328109

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Τρι Νοε 27, 2012 11:03 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : άτιμα ορθογραφικά!)

491Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 11:36 am

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ στόλισες Κωνσταντίνα μου..μπράβο!Να έχεις ευτυχισμένες γιορτές και με το καλό να δεχθείς τον αντρούλη σου!

Κωνσταντίνα δε μπορεςσ να φανταστείς ποσο σκέφτομαι αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα...μωρό,σπίτι,άντρα,δουλειά!!!Πιστεύω όμως ότι όπως λες βρίσκεις το ρυθμό σου και όλα γίνονται!Θέλει πολύ αγώνα πάντως ειδικά όταν δουλεύεις!!!Κι εγώ το Σαββατοκύριακο λέω να στολίσω, μάλλον θα έρθει κι η μαμά μου από Αθήνα για του Αγίου Ανδρέα οπότε θα έχω κι άλλη βοήθεια εκτός από τον άντρα μου!

492Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 11:40 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε πως αντεχω μονο εγω το ξερω ευτυχως εχω κ τους γονεις μου πατρα Κ η πεθερα μου οποτε οταν χρειαζομαι βοηθεια ειναι αυτοι διπλα μου θεμα εχουμε με τον μεγαλο μου γιο το ζηταει πολυ αλλα ελπιζω να μην εχουμε θεματα.

493Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 12:32 pm

Constantin@

Constantin@
Jennia μου μακάρι να δούλευα κι εγώ. Όσο δύσκολα κι αν ήταν θα ήμουν καλύτερα ψυχολογικά, για μένα, καταλαβαίνεις...Τέλος πάντων, προσπαθώ να το δω θετικά, κάθε εμπόδιο για καλό που λένε, να με έχει δίπλα της η μπέμπα όσο με χρειάζεται.

Κωνσταντίνα μου είναι και αγόρια τα δικά σου και χρειάζονται τον μπαμπά δίπλα τους. Είμαι σίγουρη όμως πως θα αναπληρώνεις την απουσία του στο έπακρο.

494Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τρι Νοε 27, 2012 1:30 pm

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχεις δίκιο Κωνσταντίνα μου,προσπαθούμε όμως να κρατάμε μόνο τα θετικά από κάθε φάση που περνάμε!!Σκέψου πόσο σε χαίρεται η μπεμπούλα σου!Το μότο "κάθε εμπόδιο σε καλό" το ακολουθώ κι εγώ!
Όντως είναι δύσκολο να λείπει ο μπαμπάς για τόσο μεγάλο διάστημα αλλά πιστεύω σε όλα βρίσκεται η χρυσή τομή!Κωνσταντίνα πιστεύω ότι θα δίνεις τόση αγάπη και στοργή στα παιδάκια σου που θα αναπληρώνεις και το μπαμπά!Σημαντικό πολύ που έχεις και τη βοήθεια των γονιών!
Καλό βράδυ κοριτσάκια μου!Ελπίζω και η Ιωάννα να είναι καλά και όταν μπορέσει να μας πει τα ευχάριστα νέα της! Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 215994

495Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 28, 2012 12:58 am

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια μου τι κανουμε σημερα πως ειμαστε.
κωνσταντινα μου συμφωνω μαζι σου μακαρι κ εγω να δουλευα ειναι ενας απο τους τσακωμους μας με τον συζυγο γιατι λεει οτι λειπει ο μπαμπας θα λειπει κ η μαμα, το ξερω οτι εχει δικιο αλλα εγω μενοντας στο σπιτι ναι μεν ειμαι συνεχεια με τους παιδαρους μου κ τα βλεπω σε καθε τι κανουν μεγαλωνοντας αλλα κοριτσια αφεθηκα πολυ πηρα πολλα κιλα βαριομουν να κανω οτιδηποτε για μενα μεχρι βεβαια που πηγα στο γιατρο για τον θυροειδη μου κ μου ειπε οτι επειδη ειχα στην εγκυμοσυνη μου ζαχαρο ειναι πολυ πιθανο να αποκτησω μεγαλωνοντας κ παιζει μεγαλο ρολο τα κιλα μου οποτε επειδη εχει κ μια θεια μου κ βλεπω τι τρεβαει αρχισα διαιτα κ σημερα εχω χασει 10 κιλα εχω ακομα λιγη δουλιτσα αλλα κοριτσια αρχισα παλι να βλεπω τον παλιο μου εαυτο οποτε κοριτσια μου η συμβουλη μου μην αφεθητε καθολου.βεβαια δεν σας κρυβω οτι μου λειπει ακομα παρα πολυ η δουλεια μου.

496Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 28, 2012 1:51 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Σαςυχαριστω πολυ ολες σας κοριτσια!

Η αμνιοπαρακεντηση πηγε καλα! Εγινε κατα τις 4 το μεσημερι και παρεμεινα στο ιατρειο μεχρι τις 9 ξαπλωμενη!Η ολη διαδικασια κρατησε λιγα μολις λεπτα με πολλη προσοχη απο την πλευρα του γιατρου!Τα παρακολουθουσα ολα κι ημουν ησυχη οτι ολα πηγαν καλα!Πριν φυγω ξαναειδαμε το μωρο, μπηκα και στον καρδιοτοκογραφο κι ηταν ολα φυσιολογικα!Τωρα τελειως ξαπλα στο κρεβατι για 5μερες και αγωγη για 15!Τα ασχημα ειναι οτι επαθα κολικο εντερου και ποναω ακομα.Επισης καποιο χαπι μου προκαλει ταχυκαρδια αλλα παιρνω χαπι για την καρδιαΤωρα περιμενω να ερθει η Πεμπτη....

Ζεννια σε ευχαριστω πολυ!Ελπιζω να μην κουραστηκες πολυ!

Κωνσταντινα Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 417472 !

ΚΟΝΙ στολισες;!καλες γιορτες και του χρονου να ειστε καλα παλι με τον μπαμπα κοντα!

497Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 28, 2012 2:38 am

Constantin@

Constantin@
Μπράβο Ιωάννα μου, χαίρομαι που πήγε καλά η εξέταση. Κι εγώ μια εβδομάδα δεν είχα κουνηθεί από το κρεβάτι. Αντιβίωση παίρνεις ε? Πονάς? Εγώ πονούσα λες και είχα κάνει άπειρους κοιλιακούς.
Καλά αποτελέσματα να έχετε, που θα τα έχετε και μετά να περάσεις την υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου ήρεμη και χωρίς άλλα απρόοπτα. Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Η ανακούφιση μετά, το καλύτερο!
Φιλάκια, καλή ξεκούραση τώρα και θα περιμένουμε νέα σου όποτε μπορέσεις!

Κόνι μου έχει δίκιο και ο άντρας σου, που να λείπετε και οι δύο. Πάντως μπράβο σου που τα έχασες τα κιλά. Μακάρι να επανέλθει και το δικό μου σώμα...

498Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 28, 2012 2:57 am

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω Κωνσταντινα μου!Ναι παιρνω αντιβιωση,χαπια για συσπασεις και χαπια για την ταχυκαρδια!Να σου πω την αληθεια με ποναει το εντερο κι ετσι δεν καταλαβαινω αν εχω πονο απο την αμνιο!Μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα!Εσυ ολα καλα;η μικρη σου;

499Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 28, 2012 3:16 am

Constantin@

Constantin@
Καλά θα είναι, θα δεις. Κρεβατωμένη τώρα, ευτυχώς που έχεις και το φόρουμ να σου περνάει η ώρα. Εμείς μια χαρά, έφαγε για πρώτη φορά μήλο σήμερα, ξίνιζε τη μουρίτσα της, αλλά το έφαγε όλο. Πλάκα είχε!

500Μαμαδες απο Πατρα! - Σελίδα 20 Empty Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Τετ Νοε 28, 2012 3:18 am

Constantin@

Constantin@
Ιωάννα το φύλο το είδατε ή θα περιμένετε τον καρυότυπο για σίγουρα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις