951 Απ: Μαμαδες απο Πατρα! Παρ Δεκ 14, 2012 2:51 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι κουκλα μου γιατι τωρα κουραστηκα ψυχολογικα!Θελω ενα διαλειμμα, μια περιοδο χωρις να εχω τρομαρα οτι κατι παλι παει στραβα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Constantin@ έγραψε:Όπως λέμε και με τον άντρα μου, από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι έχεις μωρό στην κοιλίτσα ζεις πια με ένα μόνιμο άγχος. Και όταν γεννηθεί, δε θα πάψεις ποτέ να ανησυχείς. Είσαι γονιός πια!
Αξίζει όμως κάθε ταλαιπωρία, ένα τους χαμόγελο και γίνεσαι λιώμα και ξεχνάς ότι και να έχεις περάσει. Θα το δεις σύντομα κι εσύ!
jennia έγραψε:έλα εσύ είσαι δυνατή!!!!!!!
Κλείνουν τα μάτια μου....θα πέσω για νάνι!Πέσε κι εσύ να ξεκουραστείς και αύριο ξυπνάμε με χαμόγελο!!!!
Καληνύχτα!!
Τι πλάκα που έχουν οι ήχοι που βγάζουν μωρέ! Ακόμα κι η δική μου όταν πεινάει πολύ κάνει αααααχ!! Χα χα χα! Μια χαρούλα τα πάμε! Ε, δεν την έχω μάθει και 100%, αλλά ακόμα έχουμε καιρό.. Πόσο πολύ θέλω σοκολάτα;;; Αααααχ!Τι με έχει πιάσει δεν ξέρω! Έχω κι ακόμα αίμα ρε παιδάκι μου... Τρεις εβδομάδες τώρα. Εσύ πόσο καιρό είχες; Πέρασες καλά στα ψωνάκια; Πάντως η Ιωάννα έξω ήταν και ψώνιζε που την πήρα τηλ. Φιλάκια πολλά!Constantin@ έγραψε:Κόνι μου τι ωραία που φαίνονται τα γλυκά σου! Και του χρόνου!
Ιωάννα μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.
Εγώ βγήκα για κάτι ψώνια, τι κόσμος αυτός σήμερα στο κέντρο, χαμός! Άσε που όταν βλέπω καμιά εγκυούλα αναρωτιέμαι αν είναι καμία από σας Ιωάννα και Jennia.
Δήμητρα καλά είναι η μικρούλα σου? Είδες, δε την λέω τοσοδούλα πια, μεγαλώνει το κορίτσι! Που λες με την φρουτόκρεμα έχουμε θέμα. Σήμερα έφαγε κάπως καλύτερα. Το απόγευμα όμως την κρεμούλα της την τρώει όοολη. Κάνει μμμμ μμμμ σε κάθε κουταλιά, έχει πολύ γέλιο!
Μελομακάρονα αν δεν έχουν κανέλα και καρυδάκια από πάνω κάνει να φας νομίζω. Σοκολάτα δεν κάνει.
jennia έγραψε:Θα το ρωτήσω και Αθήνα Ιωάννα και θα σου πω.Είναι δηλαδή για το μπάνιο και για το δωμάτιο ε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης