26 Απ: ΣΙΔΗΡΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Πεμ Δεκ 02, 2010 5:07 am
ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Να ρωτησεις να μας πεις κ εμας...εγω παντα κανω λιστα και παντα ξεχναω μεχρι κ την λιστα............
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Κι εγω αποκλειστικά θήλαζα αλλά δε μου έδωσε όπως ξαναείπα. Ο καθένας έχει τα συστήματά του τι να πω...smor έγραψε:Λοιπόν μανούλες μόλις γύρισα από τον παιδίατρο!!!! Μου είπε ότι σίδηρο και βιταμίνες χορηγούν στα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά κι αυτό επειδή το μητρικό γάλα ίσως να μην είναι τόσο πλούσιο σε αυτά τα συστατικά, τα γάλατα του εμπορίου από την άλλη πλευρά είναι εμπλουτισμένα σε αυτά και δεν είναι ανάγκη να δώσουμε στο μωρό συμπλήρωμα!!!!
Βέβαια δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του γιατί το μπεμπάκι μας διάλεξε την ώρα εκείνη να ξεκαρδιστεί και μου απέσπασε την προσοχή όπως καταλαβαίνετε
Απ'οσο ξερω τα γαλατα σε σκονη εχουν μεσα ολα τα απαραιτητα ... εγω δεν θελα να της δωσω τιποτα.....ααχ να δω την επομενη απισκεψη τι θα μας πει...silveroula έγραψε:και εμενα ο παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο την προηγουμενη εβδομαδα που μπηκαμε στον 4ο !Λεει οτι του ειναι απαραιτητος τον πρωτο χρονο της ζωης του!!!λετε να παιζει ρολο που του δινω γαλα εμπορίου
;
silveroula έγραψε:και εμενα ο παιδιατρος μου εδωσε σιδηρο την προηγουμενη εβδομαδα που μπηκαμε στον 4ο !Λεει οτι του ειναι απαραιτητος τον πρωτο χρονο της ζωης του!!!λετε να παιζει ρολο που του δινω γαλα εμπορίου
;
popi. έγραψε:Πρώτη φορά το ακούω να δίνουν σκευάσματα χωρίς εξετάσεις. Εμένα δεν μου είπε να του δώσω τίποτα ούτε και φίλες μου έχουν δώσει σε μωρά κάτι. Ειδικά χωρίς εξετάσεις. Τα γάλατα εμπορίου είναι υποτίθεται ενισχυμένα σε βιταμίνες...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης