1 κοστος εμβολίων Παρ Νοε 26, 2010 9:05 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
ο γιός μου είναι σχεδόν 7 ετών θα τα κλείσει το Μάρτιο θεωρώ ότι είναι περιττό έξοδο να πληρώνουμεσε ιδίωτες γιατρούς τα εμβόλια απο τη στιγμή που τα ταεία τα καλύπτουν . Δεν έχω κάνει κανένα σε ιδίωτη όλα τα έχω κάνει στο μανας και παιδιού είμαι ευχαριστημε΄νη επειδη ότι κάνει ο παιδιατρος το ίδιο ακριβως γίνετε και εκεί . Υπάρχει παιδίατρος που κοιτάει το παιδί και αν υπάρχει πρόβλημα δνε υπάρχει περιπτωση να το κάνουν . Επειδη εμεις είμαστε μεγάλοι τότε το εμβόλιο του πνευμονιοκοκου το preveran αλλα ακι το menungite της μηνιγκίτιδας δεν τα κάλυπτε το ικα είχα πέι στοπ φαρμακείο και τα είχα αγοράσει το πρώτο είχε το 2006 77,11 και το δεύτερο είχε την ίδια χρονια 38,55, επίσης όταν κάναμε την πρώτη δόση στην ανεμοβλογια πληρώσαμε συμμετοχη 8 ευρω μετα στις άλλες καλυπτηκε 100% απο το ΙΚΑ .Ακόμα και τα εμβόλια αυτά που δνε κάλυπτε τότε το ικα και τα άγορασα έκαν το εξής πήγα την προηγουμενη το παιδι στο παιδιατρο του ικα το κοιταξε και αφου ήταν κάλα πήγα στο φαρμακείο που είναικάτω απο το κέντρο μανας και παιδιου και κατεβηκε η κοπέλα που κάνει τα εμβόλια και μου το έκανε . Της έδωσα μόνο 10 ευρω για να την ευχαριστησω επειδη δνε είναι υποχρεωμενη .
Να σας δώσω μια συμβουλη σαν πιο παλια μαμά μην τρ΄λεχετε με το παραμικρο σε ιδιωτες παιδιατρους μια χαρά είναι και οι παιδιατροι των ταμείων είναι κουτό κατά την γνώμη μου ειδικα αυτές τις στιγμες να πεταμε χρήματα απλά για να δουμε αν το παιδ πήρε βάρος η ύψος δνε μιλαμε για όταν είναι αρρωστο καιναι εκει θέλουμε τη γνωμη του παιδίατρου μας . Εμεις εχουμε τελειωσει τωρα ε τα εμβόλια έχουμε μόνο επαναληπτικο της ηπατίτιδας Α επειδη είμασταν αρρωστοι δνε το είχαμε κάνει τη β δόση καιμετα πάλι όταν πάει 10-12 έχουμε επαναληπτικο της dtr
Να σας δώσω μια συμβουλη σαν πιο παλια μαμά μην τρ΄λεχετε με το παραμικρο σε ιδιωτες παιδιατρους μια χαρά είναι και οι παιδιατροι των ταμείων είναι κουτό κατά την γνώμη μου ειδικα αυτές τις στιγμες να πεταμε χρήματα απλά για να δουμε αν το παιδ πήρε βάρος η ύψος δνε μιλαμε για όταν είναι αρρωστο καιναι εκει θέλουμε τη γνωμη του παιδίατρου μας . Εμεις εχουμε τελειωσει τωρα ε τα εμβόλια έχουμε μόνο επαναληπτικο της ηπατίτιδας Α επειδη είμασταν αρρωστοι δνε το είχαμε κάνει τη β δόση καιμετα πάλι όταν πάει 10-12 έχουμε επαναληπτικο της dtr