1 Geia sas kai apo mena Κυρ Νοε 28, 2010 1:12 pm
AnastasiaKoutsourh
Η ψυχή της παρέας!
Όπως είπα είμαι 24-25 ετών και αρραβωνιασμένη με έναν άντρα 53 ετών ,τον γνώρισα στην δουλεία σε μία εταιρία διανομείς φυλλαδίων παλιά ήταν τυπογράφος στις εφημερίδες αλλά λόγο ενός προβλήματος με την υγεία του βγήκε σε σύνταξη αναπηρίας και δούλευε στα φυλλάδια για να βγάζει παραπάνω λόγο κάποιον οικονομικών που είχε... θα μου πείτε γιατί έμπλεξα με έναν τόσο μεγαλύτερο άντρα αλλά επειδή είχα δύο γονείς που μόνο γονείς δεν λέγονται και για μένα αυτοί η άνθρωποι έχουν πεθάνει από τότε που ήμουν 12 μόλις βρήκα αυτόν μετα απο 2 δεσμούς που είχα με αποτυχία ο πρώτος έληξε λόγο ότι δεν τον ήθελαν οι γονείς μου και ο δέυτερος λόγο ότι μετα απο δύο χρόνια που έμεινα έγκυος τον έψαχνα για να αναλάβει τις ευθύνες του και όσο και να ήθελα αυτό το παιδί ήμουν μόνη και αναγκάστηκα να το ρίξω... και έτσι στα 19 μου γνώρισα τον αρραβωνιαστικό μου και γαντζώθηκα απο πάνω του για να γλιτώσω απο τους γονείς μου...χωρίς να σκεφτώ της συνέπειες... στην αρχή όλα ήταν πολύ όμορφα και καλά και μετά απο 6 μήνες σχέσεις μας ήρθε ένα παιδί χωρίς να το θέλαμε και λόγο πολλών οικονομικών προβλημάτων δεν το κρατήσαμε... εδώ και 2,5 χρόνια αρχίσαμε να προσπαθούμε για παιδάκι χωρίς αποτέλεσμα αλλά σιγά σιγά εκτός απο το θαύμα που δεν ερχόταν άρχισε και η σχέσει να φθείρεται να μην κοιμάται μαζί μου και να μην έχουμε τόσες συχνές επαφές εγώ να φθείρομαι μερα με την μέρα... συνέχεια μιλάω και τσακώνομαι μαζί του μέχρι που έφτασα σε σημείο να παραιτηθώ για όλα και απο όλα και να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι όλα πάνε καλά ενώ πάνε στο χειρότερο... θα μου πείτε γιατί δεν χωρίζεις... ίσος ο λόγος να είναι ότι δεν έχω που να πάω και κανέναν να με στηρίξει άλλα μπορεί και να έχω και αναπαυθεί ειλικρινά δεν ξέρω μπορεί και να τον αγαπάω τόσο που να προτιμώ να κάνω κακό σε μένα παρά σε αυτόν... και από την άλλη μου έδωσε το λόγο του ότι με τον καινούργιο μήνα θα τα φτιάξει όλα και θέλω να τον πιστέψω έχω ανάγκη να τον πιστέψω... αν βέβαια δεν το κάνει δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω αλλά σίγουρα όχι καλά... θέλω τόσο πολύ ένα παιδί που θα έκανα τα πάντα ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά...
Tα πράγματα πάνε καλά πλέων και είμαι ευχαριστημένη
Tα πράγματα πάνε καλά πλέων και είμαι ευχαριστημένη