26 Απ: ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣΙΔΕΜΟΝΙΕΣ Σαβ Ιαν 18, 2014 2:43 pm
ede
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bourboulithra"]σημερα με ειπε μια γειτονισσα της γιαγιας μου στο χωριο οπου ειχα παει να πλυνω το αμαξι οτι δεν κανει να περναω πανω απο το λαστιχο γιατι θα μπερδευτει ο λωρος στο μωρο!!
οτι να ναι!!!
εχω να ακουσω ακομα πολλα μαλλον....
εσεις τι εχετε ακουσει??[/quote]
λοιπον για να το συζητας μαλλον σε επηρρεασε. νομιζω οτι αυτα οταν τα πιστευεις ειναι σαν να τα ''προκαλεις''.Τωρα ας πουμε αν συμβει θα λες οτι μπορει να ηταν απο αυτο.προωπικα δεν τα πιστευω αν και η νυφη μου εχει χασει μωρο εφτα ηνων απο λωρο.η μαμα της που ειναι απο χωριο ελεγε οτι ηταν επειδη περασε πανω απο το λαστιχο.εγω το θεωρω χαζομαρα.παντως αν ψαξεις θα τρελαθεις με τις προληψεις.Ειχα διαβασει οτι η μαμα δεν πρεπει να φιλησει το μωρο της πριν σαραντισει γιατι θα πεθανει το μωρο.
οτι να ναι!!!
εχω να ακουσω ακομα πολλα μαλλον....
εσεις τι εχετε ακουσει??[/quote]
λοιπον για να το συζητας μαλλον σε επηρρεασε. νομιζω οτι αυτα οταν τα πιστευεις ειναι σαν να τα ''προκαλεις''.Τωρα ας πουμε αν συμβει θα λες οτι μπορει να ηταν απο αυτο.προωπικα δεν τα πιστευω αν και η νυφη μου εχει χασει μωρο εφτα ηνων απο λωρο.η μαμα της που ειναι απο χωριο ελεγε οτι ηταν επειδη περασε πανω απο το λαστιχο.εγω το θεωρω χαζομαρα.παντως αν ψαξεις θα τρελαθεις με τις προληψεις.Ειχα διαβασει οτι η μαμα δεν πρεπει να φιλησει το μωρο της πριν σαραντισει γιατι θα πεθανει το μωρο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede στις Κυρ Ιαν 19, 2014 12:32 am, 1 φορά