Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Τετ Δεκ 08, 2010 8:17 am

aggeliki1982

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
φωτεινουλα έγραψε:κ εγω κοριτσια θελω πολυ !!!!! I love you I love you Μου αρεσε πολυ η διαρκεια της εγκυμοσυνης οπως λες κ εσυ ειναι νωρις κ εμενα η μικρη ειναι 5μιση μηνων αλλα θελω πολυ μακαρι να ερθει!Θα μου πεις για να ερθει πρεπει να υπρχει προσπαθεια ..............χαχαχαχαχαχαχαχαχα
οταν θες κατι τοσο πολύ... απλα συμβαινει... με το καλο λοιπον

27εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Τετ Δεκ 08, 2010 8:19 am

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ"ευχαριστω πολυ κ εσδενα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!!!! εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 654316 εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 654316 εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 654316 εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 654316 εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 654316 εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 328109 santa sunny

28εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Τετ Δεκ 08, 2010 12:31 pm

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
yparxei paromoio 8ema http://forum.eimaimama.gr/forum-f34/topic-t3180.htm

alla sou apantw ta idia k edw...
christina80 έγραψε:Φιλες,

όπως λέω και στο θέμα μου, βλέπω κοιλιτσες και ζηλεύω, με την καλή έννοια πάντα.

Είμαι ήδη μανούλα μιας μικρής 51ημερών. Εχω φίλες που είναι τώρα έγκυες κ έχω να σας πω οτι μου λείπει κιολας αυτή η φάση! Βλέπω κοιλίτσες στο δρόμο και αναπολώ!
Λίγο πριν γεννήσω ελεγα ότι 8α μου λείψει η κοιλίτσα μου και να που μου συνέβη.
Πέρασα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, στο τέλος λίγο τα εφτυσα με το βάρος επειδή ειμαι κ μικροκαμωμένη.
Πέρασα ωραία την περίοδο εκείνη, μου άρεσε που με πρόσεχαν όλοι, που στο δρόμο με κοιτούσαν κ χαμογελούσαν γλυκά (μικροδείχνω κιολας και σου λένε τι μικρή μανούλα), που οταν περνούσα το δρόμο σταματούσαν όλα τα αυτοκίνητα εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 654316 , γενικά είχα προτεραιότητα παντού κ ευτυχώς δε μου είχε τύχει γαϊδουρινή συμπεριφορά.

Τώρα τι? περιμένω μια ώρα να περάσω το δρόμο αν δεν έχει φανάρι, στα Μέσα μεταφοράς κάθομαι πλέον όρ8ια στριμωγμένη, στις δημόσιες υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ περιμένω κανονικά τη σειρά μου.

Το σημαντικότερο που μου λείπει είναι που κάθε τόσο μεγάλωνε η κοιλίτσα κ ένιωθα τη μικρή μου να μεγαλώνει, να με κλωτσάει... όλα αυτά τα γλυκά πραγματάκια, όλες αυτές οι αλλαγές μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα!

Είναι πολύ νωρίς για 2ο, δεν το συζητώ ακόμα.

Βέβαια αυτό το πλασματάκι που έχω δεν το συγκρίνω με τίποτα κ είμαι ευτυχισμένη που βγήκε απο την κοιλίτσα μου!

Πως περνάνε τόσο γρήγορα αυτοί οι 9 μήνες?!!!

I love you I love you I love you I love you I love you

29εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Τετ Δεκ 08, 2010 11:49 pm

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θελω πολυ συντομα να μεινω εγκυος στο τριτο!!!ειχα δυο πολυ ευκολες εγκυμοσυνες και πολυ ευκολες γεννες. το δευτερο το γεννησα και χωρις επισκληριδιο μεσα σε 2,5 ωρες χωρις να εχω πιο πριν διαστολη ή πονους!και θελω και η επομενη εγκυμοσυνη μου να ειναι διδυμακια! που μπορω να τα παραγγειλω??? Very Happy

30εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Τετ Δεκ 08, 2010 11:51 pm

markellajohny

markellajohny
elenalamprini έγραψε:Κι εγώ θέλω δεύτερο αλλά δεν θέλει ο άντρας μου....οπότε δεν γίνεται Sad Sad Sad
ολοι ετσι λενε στην αρχη!!!κι εμενα ετσι ελεγε και τωρα θελει και τριτο!!!μηπως εαν τον μεθουσες??? Very Happy Wink

31εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 3:55 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markellajohny έγραψε:
elenalamprini έγραψε:Κι εγώ θέλω δεύτερο αλλά δεν θέλει ο άντρας μου....οπότε δεν γίνεται Sad Sad Sad
ολοι ετσι λενε στην αρχη!!!κι εμενα ετσι ελεγε και τωρα θελει και τριτο!!!μηπως εαν τον μεθουσες??? Very Happy Wink

Δεν πίνει!Η μόνη λύση ειναι τα υπνωτικά..

http://changedyourlife.blogspot.com/

32εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 7:48 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoulitsa90 έγραψε:αχ κοριτσια πηγα σημερα στη γυναικολογο μ κ θυμηθηκα τς μερες π ημουν εγκυος...ηταν κ κανα δυο εγκυουλες εκει κ με το ζορι κρατιομουν να μην φανει οτι βουρκωσα.πραγματικα μ αρεσει τρελα ολη αυτη η "διαδικασια"με τους υπερηχους,π ακους τη καρδουλα,περιμενεις να δεις το φυλο,το νιωθεις μεσα σ...ειναι τελειο!θελω πολυ να το ξανανιωσω ολο αυτο αλλα δυστυχως ειναι πολυ νωρις ακομα...σας εχει τυχει κ εσας να νιωσετε ετσι??

καλε ναι!!!!!!!!!εννοειτε......με 2 μικρες.....(η μικρη ακομα δεν εχει χρονισει)και εγω θελω και αλλο......απλα προς το παρον το ξεχναω!

33εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 9:35 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai ego vourkono otan vlepo egkyoules kai oxi mono sto dromo i stin gynaikologo mou alla akoma kai stin tv kai ennoeitai pos tha ithela na kano ena 2o paidaki kai as eixa mia metria egkymosini gt mexri ton 6o ekana emetous alla den me peirazei katholou na to ksananoioso
Wink Wink

34εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 9:37 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

.ευτυχως μετα απο 14 ωρες καταφερα κ γεννησα φυσιολογικα.[/quote]ego gennisa fysiologika mesa se ena tetaro o mikroulis viazotane poli opos fainetai!!!!!!!

35εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 10:44 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
argyro 2 έγραψε:
.ευτυχως μετα απο 14 ωρες καταφερα κ γεννησα φυσιολογικα.
ego gennisa fysiologika mesa se ena tetaro o mikroulis viazotane poli opos fainetai!!!!!!![/quote]
Μα τι εννοείς τέταρτο? Από τη στιγμή που σε πιάσανε πόνοι?

36εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 11:13 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:
argyro 2 έγραψε:
ego gennisa fysiologika mesa se ena tetaro o mikroulis viazotane poli opos fainetai!!!!!!!
[/quote]den me piasane ponoi me to pou irthe i giatros eixa diastoli 3 mexri na milisei me tis maies piga 4 kai molis etoimastike kai irthe eixa 7 kai me to pou ekatse teleia kai vgikame...........aaaaa pigame proklisi toketou oses maies itane ekei trellathikan pou gennisa xoris kanenan pono

37εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 12:30 pm

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoulitsa90 έγραψε:αχ κοριτσια πηγα σημερα στη γυναικολογο μ κ θυμηθηκα τς μερες π ημουν εγκυος...ηταν κ κανα δυο εγκυουλες εκει κ με το ζορι κρατιομουν να μην φανει οτι βουρκωσα.πραγματικα μ αρεσει τρελα ολη αυτη η "διαδικασια"με τους υπερηχους,π ακους τη καρδουλα,περιμενεις να δεις το φυλο,το νιωθεις μεσα σ...ειναι τελειο!θελω πολυ να το ξανανιωσω ολο αυτο αλλα δυστυχως ειναι πολυ νωρις ακομα...σας εχει τυχει κ εσας να νιωσετε ετσι??

κάθε φορά που πάω στον γυναικολόγο μου κ είναι εκεί εγκυούλες αλλά κ στο δρόμο αν δω καμία έτσι νιώθω

38εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 12:46 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
argyro 2 έγραψε:
Rinoula έγραψε:
argyro 2 έγραψε:
ego gennisa fysiologika mesa se ena tetaro o mikroulis viazotane poli opos fainetai!!!!!!!
den me piasane ponoi me to pou irthe i giatros eixa diastoli 3 mexri na milisei me tis maies piga 4 kai molis etoimastike kai irthe eixa 7 kai me to pou ekatse teleia kai vgikame...........aaaaa pigame proklisi toketou oses maies itane ekei trellathikan pou gennisa xoris kanenan pono[/quote]
Πολύ καλό!! Πρέπει να έχουνα να το λένε ακόμα οι μαίες και ο γιατρός! Μπράβο σου! Εγώ ακριβώς το αντίθετο, έκανα 24 ώρες να γεννήσω!

39εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 12:51 pm

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ti na sas pw re koristia egw eimai egios 7 minwn kai simera pou piga sta jumbo gia pswnia itan mia ilithia me paidaki kiolas pou prepei na itan 2 xronwn me to karosti tou jumbo pou eixa kai egw kai epeidi imoun sta bebe kai pswniza erxetan me fora kata panw mou kai den elege na stamatisei mexri pou xtipise to karosti mou kai ksekinize kai mou fonaze kai emeina malakas,den eipa tpt giati lipithika to paidaki pou eixe mazi tis kai anarwtieme otan afti itan egkios tha tis arese na tis kanoun kati tetio?tosi anestisia thee mou!!!!!!!!!!!!

40εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 1:49 pm

manoulitsa90

manoulitsa90
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zouzounaki 24 έγραψε:ti na sas pw re koristia egw eimai egios 7 minwn kai simera pou piga sta jumbo gia pswnia itan mia ilithia me paidaki kiolas pou prepei na itan 2 xronwn me to karosti tou jumbo pou eixa kai egw kai epeidi imoun sta bebe kai pswniza erxetan me fora kata panw mou kai den elege na stamatisei mexri pou xtipise to karosti mou kai ksekinize kai mou fonaze kai emeina malakas,den eipa tpt giati lipithika to paidaki pou eixe mazi tis kai anarwtieme otan afti itan egkios tha tis arese na tis kanoun kati tetio?tosi anestisia thee mou!!!!!!!!!!!!
πωωωωωωωω φανταζομαι ποσο τρομαξες!

41εγκυμοσυνη forever!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: εγκυμοσυνη forever!!!! Πεμ Δεκ 09, 2010 9:15 pm

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΩΜΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ!ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις