1 ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ Παρ Δεκ 10, 2010 10:06 pm
ΗΡΩ
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΙΟΝΑΚΙ. ΚΑΤΑ 3 ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ PIPIROOM KAI EΙΔΑ ΟΤΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΜΑ ΔΕ ΦΥΣΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΡΩΣΕΙ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κι εμένα μου αρέσει να το βλέπω αλλά όταν το στρώνει δε μου αρέσει καθόλου. Εδώ Αθήνα δεν είμαστε και μαθημένοι στη Βόρεια Ελλάδα συνεχίζουν τις ζωές τους κανονικά.valerakievelinaki έγραψε:εμενα παλι ειναι το χειροτερο μου !! δεν μου αρεσει καθολου το χιονι με εγκλωβιζει
manoula_24xr έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????????????????????????/ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????ΕΔΩ ΕΧΕΙ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
mama rias έγραψε:Καλημερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στην Ελευσινα κατα τις 6 το πρωι δεν ειχε τπτ ομως κατα τις 7 αρχισε να το στρωνει παρα την ανεμοθυελα!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αν ειναι αδεσποτα λες οκ δεν εχουν που να μεινουν, ειναι στο δρομο μπορει να πανε να βρουν κανενα αμαξι να κρυφτουν απο κατω. Χειροτερο ειναι αυτο που βλεπω απεναντι μου και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, ενας σκυλος σε μια ταρατσα, που δεν του εχουν ουτε σπιτι ουτε τπτ, εγκλωβισμενος και εκτεθειμενος ταυτοχρονα, το καλοκαιρι στον καυσωνα δεν ειχε ενα κιοσκι να παει απο κατω και τωρα στο χιονι, απλα καθεται και κρυωνει, του ριχνω κλεφτες ματιες απο το παραθυροκαι το λυπαμαι... ενας λογος που δε θελω να παρω ζωακι αν και τα αγαπαω ειναι οτι ειμαι συνειδητοποιημενη οτι θελουν φροντιδα και αγαπη και οχι μονο ενα πιατο φαιladycat έγραψε:DEN μου αρεσει που χιονιζει τα καυμενα τα αδεσποτακια θα κρυωνουν μεσα στην παγωνια κ στον βορεια θα στειλω τον καλο μου με ζεσταμενες κονσερβες να τα ταισει σημερα τα καημενα κ αυτα
Vivian έγραψε:mama rias έγραψε:Καλημερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στην Ελευσινα κατα τις 6 το πρωι δεν ειχε τπτ ομως κατα τις 7 αρχισε να το στρωνει παρα την ανεμοθυελα!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σε εμας στην παραλία δεν το εστρωσε αλλα ψιλοχιονιζει!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης