1 ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ? Κυρ Δεκ 12, 2010 6:47 am
κελλυ1
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑ!!!!!!!!(5 ΜΗΝΩΝ)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
εγω τ εδωσα οταν ηταν 5,5 μηνων αλλα περιμενα το οκ τ γιατρου επειδη ειμαι λιγο αυστηρη σε αυτο το θεμα...αντε με το καλο να φατε κ εσεις τη πρωτη σας κρεμουλακελλυ1 έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑ!!!!!!!!(5 ΜΗΝΩΝ)
kai emeis 5 minon ksekinisame alla kane ypomoni kai tha oerasei o kairos ante kai kali sas epityxia na to trote olo sas to fagakiκελλυ1 έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑ!!!!!!!!(5 ΜΗΝΩΝ)
ακριβως ετσι μας ειπε και εμας, ανημερα τα χριστιυγεννα κλεινουμε τον 5ο και θα φαμε την πρωτη μας κρεμουλα βανιλια ριζαλευρο!! Φετος τα Χριστουγεννα θα φαμε καλα!!! Φρουτα θα αρχισουμε σταδιακα μετα τις 5/1 και απ, ότιι μου ειπε ο γιατρος ενα ενα τα φρουτα για να δουμε αν την πειραζει καποιοκελλυ1 έγραψε:5 μηνων ακριβως η παιδιατρος μας ειπε για τη απογευματινη και σε 10-15 μερες το πρωι με φρουτα.στη κορη μου αν θυμαμαι καλα εχουν πρασει και 5 χρονια απο τοτε νομιζω οτι ειχαμε αφησει να περασει 1 μηνας.με ποση διαφορα φαγανε εσας βανιλια ρυζαλευρο με τα φρουτα?
emas pali mas ksekinse tin froutokrema tin idia mera me tin vanillia ryzalevro kai ta frouta ola mazi milo mpanana axladi kai prtokali kai o mikros einai mia xara oute allergeies oute kati alloaggeliki1982 έγραψε:ακριβως ετσι μας ειπε και εμας, ανημερα τα χριστιυγεννα κλεινουμε τον 5ο και θα φαμε την πρωτη μας κρεμουλα βανιλια ριζαλευρο!! Φετος τα Χριστουγεννα θα φαμε καλα!!! Φρουτα θα αρχισουμε σταδιακα μετα τις 5/1 και απ, ότιι μου ειπε ο γιατρος ενα ενα τα φρουτα για να δουμε αν την πειραζει καποιοκελλυ1 έγραψε:5 μηνων ακριβως η παιδιατρος μας ειπε για τη απογευματινη και σε 10-15 μερες το πρωι με φρουτα.στη κορη μου αν θυμαμαι καλα εχουν πρασει και 5 χρονια απο τοτε νομιζω οτι ειχαμε αφησει να περασει 1 μηνας.με ποση διαφορα φαγανε εσας βανιλια ρυζαλευρο με τα φρουτα?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης