1 ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ??????? Πεμ Δεκ 16, 2010 11:56 am
eytyxiaz
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανούλες!!!!!!
Εδώ και δύο εβδομάδες αρχίσαμε την χορτόσουπα και να πω την αλήθεια παρόλο που μαγειρεύω φαγήτο για δύο μέρες, έχω βαρεθεί κάθε φορά να πλένω την κατσαρόλα, το μπλέντερ, το βαζάκι που ζεσταίνω το φαγήτο και εννοείται στο τέλος το πιατάκι. Άσε που το πρώι πλένεις πάλι μπλέντερ και πιατάκι για την φρουτόκρεμα. Θα πείτε μερικές καλά αυτή τι μας λέει σιγά το πράγμα......απλά είδα στο eimaimama.tv τον ατμομάγειρα- μπλέντερ-θερμαντήρα που έδειξε η Ολίβια και μου φάνηκε φανταστική ιδέα να τα κάνεις όλα με μια συσκευή.
Έχω όμως μερικές αποριούλες:
-διατηρούνται όντως οι βιταμίνες ή είναι το ίδιο πράγμα με το βράσιμο στην κατσαρόλα
-μαγειρεύεις μαζί κρέατα και λαχανικά ή αργότερα ψάρι και λαχανικά
-με τα όσπρια τι γίνεται?(προφανώς είναι για λαχανικά-κρέας-ψάρι)
-μέχρι πότε τα μικρά μας τρώνε αλλεσμένα?
Δώστε μου τα φώτα σας, σκέφτομαι να τον αγοράσω άμεσα μέσω amazon
Εδώ και δύο εβδομάδες αρχίσαμε την χορτόσουπα και να πω την αλήθεια παρόλο που μαγειρεύω φαγήτο για δύο μέρες, έχω βαρεθεί κάθε φορά να πλένω την κατσαρόλα, το μπλέντερ, το βαζάκι που ζεσταίνω το φαγήτο και εννοείται στο τέλος το πιατάκι. Άσε που το πρώι πλένεις πάλι μπλέντερ και πιατάκι για την φρουτόκρεμα. Θα πείτε μερικές καλά αυτή τι μας λέει σιγά το πράγμα......απλά είδα στο eimaimama.tv τον ατμομάγειρα- μπλέντερ-θερμαντήρα που έδειξε η Ολίβια και μου φάνηκε φανταστική ιδέα να τα κάνεις όλα με μια συσκευή.
Έχω όμως μερικές αποριούλες:
-διατηρούνται όντως οι βιταμίνες ή είναι το ίδιο πράγμα με το βράσιμο στην κατσαρόλα
-μαγειρεύεις μαζί κρέατα και λαχανικά ή αργότερα ψάρι και λαχανικά
-με τα όσπρια τι γίνεται?(προφανώς είναι για λαχανικά-κρέας-ψάρι)
-μέχρι πότε τα μικρά μας τρώνε αλλεσμένα?
Δώστε μου τα φώτα σας, σκέφτομαι να τον αγοράσω άμεσα μέσω amazon