26 Απ: αναμονη και παλι! Τετ Δεκ 29, 2010 7:57 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
αχ να ρωτησω κατι ακομα..ξερεις ποσο κοστιζει η εξεταση?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
supermama έγραψε:κοριτσια.. τιποτα αρνητικο μου βγηκε τελικα
den peirazei etsi kai allios an eisai opote kai na to kaneis doro ston adras ou tha einai teleio gia afton opote cool kai ola tha fanounsupermama έγραψε:Καλησπερα κοριτσια! οχι δεν εκανα εξεταση γιατι απλα δεν εχω ορεξη να δινω 30αρια χωρις λογο..δε πειραζει θα περιμενω. αφηστε που ετρεχα ολη μερα αγορα με τον συζηγο κιολας οποτε δε μπορουσα να παω.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον...
kali xronia kai se sena kai tin oikogeneiasou.kai min to vazeis kato.perimenoume tin epomeni kathisterisi pou tha exeis xa xa sinexise tis prospatheies vre xazi alloste ti pio oreo pragma apo afto.supermama έγραψε:ειπα καλη χρονια!? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! με υγεια και ψυχικη ηρεμια πανω απολα που μας χρειαζετε.. λοιπον ... ακομα δεν ανηκω σε αυτο το θεμα. σημερα το επιβεβαιωσα πρωι πρωι στην τουαλετα...δε πειραζει...φιλακια σ εολες!!!και εδω θαμαστε και τον αλλο μηνα
supermama έγραψε:ναμαι παλι!!! θα σας πριξω και αυτη τη φορα αλλα εχω αγωνια. μια εβδομαδα εμεινε να δω.. αυτη τη φορα θα περιμενω.ουτε τεστ ουτε τιποτα.. Να ρωτησω κατι. ειναι σιγουρο αυτο μετις γονιμες μερες? λετε να κανω και τωρα τιποτα η τζαμπα?
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SUPERMAMA!!!!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Κ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΙΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΠΑΛΙ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τρι Ιαν 25, 2011 2:39 pm, 1 φορά
mama katerina έγραψε:AΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! δεν θελω να το παιξω εξυπνη αλλα το μυστικο για να πετυχεις την οωρρηξια ειναι να εχεις επαφη καθε 4 μερες οχι μερα παρα μερα οπως λενε!!!! δυναμωνει το σπερμα και εχεις πιο πολλες πιθανοτητες!!! επισης η θερμοκρασια ειναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!!!
supermama ξεκινααααα!!! χαχαχαχα!!!
toutounaki έγραψε:mama katerina έγραψε:AΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! δεν θελω να το παιξω εξυπνη αλλα το μυστικο για να πετυχεις την οωρρηξια ειναι να εχεις επαφη καθε 4 μερες οχι μερα παρα μερα οπως λενε!!!! δυναμωνει το σπερμα και εχεις πιο πολλες πιθανοτητες!!! επισης η θερμοκρασια ειναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ!!!
supermama ξεκινααααα!!! χαχαχαχα!!!
Το έχω ακούσει κι εγώ για τη θερμοκρασία αλλά υποθέτω θα πρέπει να έχεις ένα θερμόμετρο στο κομοδίνο για την πρωινή θερμομέτρηση και έπειτα πόσο πρέπει να πέσει η θερμοκρασία για να καταλάβουμε ότι επίκειται η ωορρηξία, γιατί ένα με δύο δέκατα διαφορά θα υπάρχει στην καθημερινή μέτρηση (άρα το θερμόμετρο πρέπει να είναι πολύ καλό).
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης