1 Θηλασμος μετα τους 6 μηνες Δευ Μάης 31, 2010 4:47 am
Veroniki
Είναι σε καλό δρόμο!
Θηλαζουμε εδω και 7 μηνες και ειμαστε πολυ περηφανες γι'αυτο.Σκεφτηκα ν'ανοιξω νεο θεμα για συζητηση με μανουυλες που θηλαζουν ακομα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
EviKokori έγραψε:Keep breastfeeding !!!!!!!Filenada mou glikia!!!!!!!
Vivian έγραψε:Και εμεις μπαινουμε στον 7ο και συνεχιζουμε... Το θεμα ειναι οτι ειμαι παλι εγκυος και πρεπει να σταματησω σιγα σιγα ειπε ο γιατρος... Αλλα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο γιατι ο μικρος μου δεν μπορει καθολου χωρις στηθος.. Τι θα κανω;;;
δεν χρειαζεται να σταματησεις, εκτος κι αν κανεις συσπασεις κατα την διαρκεια του θηλασμου και σου δημιουργει προβλημα στο μπεμπε.Vivian έγραψε:Και εμεις μπαινουμε στον 7ο και συνεχιζουμε... Το θεμα ειναι οτι ειμαι παλι εγκυος και πρεπει να σταματησω σιγα σιγα ειπε ο γιατρος... Αλλα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο γιατι ο μικρος μου δεν μπορει καθολου χωρις στηθος.. Τι θα κανω;;;
Vivian έγραψε:Και εμεις μπαινουμε στον 7ο και συνεχιζουμε... Το θεμα ειναι οτι ειμαι παλι εγκυος και πρεπει να σταματησω σιγα σιγα ειπε ο γιατρος... Αλλα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο γιατι ο μικρος μου δεν μπορει καθολου χωρις στηθος.. Τι θα κανω;;;
nikoleta έγραψε:Vivian έγραψε:Και εμεις μπαινουμε στον 7ο και συνεχιζουμε... Το θεμα ειναι οτι ειμαι παλι εγκυος και πρεπει να σταματησω σιγα σιγα ειπε ο γιατρος... Αλλα αυτο ειναι σχεδον αδυνατο γιατι ο μικρος μου δεν μπορει καθολου χωρις στηθος.. Τι θα κανω;;;
Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι αν ξαναμείνω έγκυος πρέπει να θηλάσω μέχρι τον 4ο γιατί μετά μπορεί να κάνω συσπάσεις οπότε να έχω πρόβλημα. Ρώτα όμως καλύτερα τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει για το θέμα. Όσο για τον μικρό σου νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όπως όλα τα παιδάκια να θέλει στήθος αντί του μπιμπερό. Εγώ ξεκίνησα να της το δίνω στον ύπνο και μέσα σε 5-7 μέρες έκοψα σταδιακά το θηλασμό χωρίς χάπια. Δες ποιά ώρα και ποιός τρόπος βολεύει το δικό σου παιδί
valerakievelinaki έγραψε:κοριτσακια μου αν σας ευχαριστει ο θηλασμος κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν υπαρχει λογος να σταματησετε να θηλαζεται !! η μητρα κανει συσπασεις ουτως η αλλως την ωρα του σεξ και οταν κλωτσαει το μωρο !! δεν υπαρχει προβλημα απο συσπασεις !! απλα το στηθος γινεται πιο ευαισθητο και στην διαρκεια της εγκυμοσυνης και μπορει να ποναει οταν θηλαζετε !! ο μονη αλαγη ειναι η ποσοτητα η οποια αυξανεται λογω ορμονων !!
valerakievelinaki έγραψε:κοριτσακια μου αν σας ευχαριστει ο θηλασμος κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν υπαρχει λογος να σταματησετε να θηλαζεται !! η μητρα κανει συσπασεις ουτως η αλλως την ωρα του σεξ και οταν κλωτσαει το μωρο !! δεν υπαρχει προβλημα απο συσπασεις !! απλα το στηθος γινεται πιο ευαισθητο και στην διαρκεια της εγκυμοσυνης και μπορει να ποναει οταν θηλαζετε !! ο μονη αλαγη ειναι η ποσοτητα η οποια αυξανεται λογω ορμονων !!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης