201 Απ: ZΩΔΙΑ ΜΑΜΑΔΩΝ Πεμ Νοε 17, 2011 5:01 am
zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω ειμαι ιχθεις ο αντρας μου καρκινος και η μπεμπα μου λεων
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
roxani74 έγραψε:Εγώ είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων και ο άντρας μου Ταύρος με άγνωστο ωροσκόπο(δεν θυμάτε η μάνα του πότε τον γεννησε), Ο Ηλιάκος μου είναι Καρκινάκι με ωροσκόπο Σκορπιό!!
roxani74 έγραψε:Εγώ είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων και ο άντρας μου Ταύρος με άγνωστο ωροσκόπο(δεν θυμάτε η μάνα του πότε τον γεννησε), Ο Ηλιάκος μου είναι Καρκινάκι με ωροσκόπο Σκορπιό!!
reg reg έγραψε:Ποιο γλυκο κοριτσακι ξερει καλα απο ζωδια;
Οποία ξερει να μου πει... Λοιπον ειμαι Λέων 31-07-1983
Και γεννηθηκα 10 η ωρα το βραδυ πως βρησκω των ωροσκοπο; Μπορει καποια να μου το βρει;;; Και τι σημαίνει;
Ο άντρας μου ειναι ζυγος... Ταιριαζουμε;
Συγνωμη αλλα ειμαι εντελως άσχετη!
αφρουλα έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΙΧΘΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΖΩΗ!
afroad έγραψε:Εγώ πάλι είμαι Παρθένος (ωροσκόπο δεν ξέρω πώς να βρω) και ο άντρας μου και η μικρή μου Λιονταράκια! Πώς θα τα βγάλω πέρα η καψερή;
αφρουλα έγραψε:afroad έγραψε:Εγώ πάλι είμαι Παρθένος (ωροσκόπο δεν ξέρω πώς να βρω) και ο άντρας μου και η μικρή μου Λιονταράκια! Πώς θα τα βγάλω πέρα η καψερή;
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ Η' ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ε!!!
afroad έγραψε:Εγώ πάλι είμαι Παρθένος (ωροσκόπο δεν ξέρω πώς να βρω) και ο άντρας μου και η μικρή μου Λιονταράκια! Πώς θα τα βγάλω πέρα η καψερή;
reg reg έγραψε:afroad έγραψε:Εγώ πάλι είμαι Παρθένος (ωροσκόπο δεν ξέρω πώς να βρω) και ο άντρας μου και η μικρή μου Λιονταράκια! Πώς θα τα βγάλω πέρα η καψερή;
Δες πιο πανω... Πατά στη διεύθυνση anew. Gr κτλ και βαλε τα στοιχεία σου... Εμενα έπεσε μεσα 98%
Ευχαριστω arco iris!
afroad έγραψε:αφρουλα έγραψε:afroad έγραψε:Εγώ πάλι είμαι Παρθένος (ωροσκόπο δεν ξέρω πώς να βρω) και ο άντρας μου και η μικρή μου Λιονταράκια! Πώς θα τα βγάλω πέρα η καψερή;
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ Η' ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ε!!!
Γιατί καλέ τί έχω εγώ;;;
afroad έγραψε:Α πεσ'το ντε! Εκτός απο συνονόματη είσαι και Λέων! Αυτά όλα είναι συκοφαντίες που διαδίδετε εσείς τα ξεροκέφαλα λιονταράκια!
Πάντως πραγματικά δεν ξέρω απο ζώδια. Όλοι μου λένε ότι δεν ταιριάζει ο παρθένος με τον λέων.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης