Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pana έγραψε:πηρα και στην γραμμη πανω κατω μου ειπα τα ιδια λιτσακο με εσενα
απελπιζομαι ρε γμτ που κανει ετσι
με ηρεμια της λεω εξηγησε μου τι θες δειξε μου
βρε τιποτα χτυπιεται

και εμένα έτσι έκανε. όσο της έλεγα πες μου τι θες κοριτσάκι μου ή της φώναζα τόσο αυτή τσίριζε περισσότερο. τώρα που την αφήνω να ξεσπάσει σταματάει σε πολύ λίγο χρόνο. κάθομαι μαζί της και περιμένω. όταν σταματάει την παίρνω αγκαλιά και ησυχάζει εντελώς. θέλει υπομονή και δύναμη από σένα. να σκέφτεσαι οτι έχει δικαίωμα να θυμώσει και οτι όλοι οι γονείς το ίδιο περνάνε λίγο-πολύ. δεν φταις εσύ.

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:
βρε τιποτα χτυπιεται

και εμένα έτσι έκανε. όσο της έλεγα πες μου τι θες κοριτσάκι μου ή της φώναζα τόσο αυτή τσίριζε περισσότερο. τώρα που την αφήνω να ξεσπάσει σταματάει σε πολύ λίγο χρόνο. κάθομαι μαζί της και περιμένω. όταν σταματάει την παίρνω αγκαλιά και ησυχάζει εντελώς. θέλει υπομονή και δύναμη από σένα. να σκέφτεσαι οτι έχει δικαίωμα να θυμώσει και οτι όλοι οι γονείς το ίδιο περνάνε λίγο-πολύ. δεν φταις εσύ.
και εγω την αφηνω πλεον βεβαια μελανιαζει απο το κλαμα και αφου περασουν 10 λεπτα την παιρνω αγκαλια και σταματαει
ειναι ομως αυτη η λυση ?στην γραμμη μου ειπαν να μην της το μαθω αυτο γιατι μετα θα μαθει μονο με αγκαλια να σταματαει και που ειναι το κακο ρωτησα?
και μου ειπε οτι πρεπει να διαχειριζεται μονο της το θυμο της
μα ειναι 22 μηνων και ομως μου λεει μπορει
πως μπορει να φαει να πιει νερο να κοιμηθει ετσι ειναι και ο θυμος συναισθημα
μπερδευτηκα εδω εμεις δεν μπορουμε να διαχειριστουμε το θυμο μας μπορει ενα μωρο

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pana έγραψε:
florentiab έγραψε:
βρε τιποτα χτυπιεται

και εγω την αφηνω πλεον βεβαια μελανιαζει απο το κλαμα και αφου περασουν 10 λεπτα την παιρνω αγκαλια και σταματαει
ειναι ομως αυτη η λυση ?στην γραμμη μου ειπαν να μην της το μαθω αυτο γιατι μετα θα μαθει μονο με αγκαλια να σταματαει και που ειναι το κακο ρωτησα?
μπερδευτηκα εδω εμεις δεν μπορουμε να διαχειριστουμε το θυμο μας μπορει ενα μωρο

εγώ την παίρνω αγκαλιά όταν σταματάει να τσιρίζει. είναι πολύ δύσκολο να κρατηθώ αλλά έχω δει αποτέλεσμα.
να στο πω αλλιώς? όταν είσαι θυμωμένη δεν χρειάζεσαι λίγο χρόνο να ξεσπάσεις? αν δεν περάσει αυτός το χρονικό διάστημα δεν ακούς τίποτα λόγω του θυμού. έτσι και το παιδί. όταν είναι θυμωμένο δεν καταλαβαίνει ούτε από αγκαλιές ούτε από χατήρια. θέλει χρόνο να ηρεμήσει.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άσχετο. θέλω το νούμερο της γραμμής που πήρες.

newagemama

newagemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τηλεφώνησε στο 11525 τηλεφωνική γραμμή "μαζί για το παιδί". Πολλα φιλια

http://newagemama.wordpress.com

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pana έγραψε:
florentiab έγραψε:
βρε τιποτα χτυπιεται

αυτο σου ειπαν? μου κανει εντυπωση Rolling Eyes να το διαχειριστει δεν μπορει,αν μπορουσε δεν θα ουρλιαζε...Και οι 2 παιδοψυχολογοι που εχω μιλησει (ο ενας on line στην αλλη πηγαμε με τον αντρα μου) το αντιθετο μας ειπαν,και ειναι κ το πιο λογικο.Οτι δεν μπορει να διαχειριστει καποια συναισθηματα λογω ηλικιας και ξεσπαει.Και οτι συμβαινει και ειναι φυσιολογικο να συμβαινει, εντεινεται και απο την παρουσια του μικροτερου παιδιου. Και εδω που μιλησα με μια κοπελα που η δουλεια της ειναι τα παιδια (xazomommy) και αυτη πανω κατω τα ιδια μου ειπε.Οπως βλεπεις εχω μιλησει με το απαν συμπαν Laughing Laughing (αγχωμενη μανα!).
Παντως μην νιωθεις ενοχες, δεν βοηθουν. Παρε αποφαση οτι εχεις αυτη την καταστασηα για ενα διαστημα με την κορη σου, θα περασει και αυτο...αληθεια σου λεμε!! Very Happy

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
egv πηρα στο 8018011177

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pana έγραψε:egv πηρα στο 8018011177

thanks!! αχρείαστο να'ναι (που δεν το βλέπω)

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θυμός? Σε δίχρονα???? Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... (οκ, πλάκα κάνω, ετσι να ευθυμήσουμε...) Embarassed

Ο Αλέξανδρος είχε (κι ακόμα έχει, με τις φάσεις της σελήνης πάει κι αυτός) φοβερές εκρήξεις όπου χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα, τσίριζε χωρίς λόγο, πετούσε αντικείμενα κτλ κτλ, και ένιωθα ότι μεγάλωνα τον επόμενο τρομοκράτη που θα πηγαίνει στις πορείες μόνο και μόνο για να πετάει μολοτωφ, και στα γήπεδα για να τα κάνει λίμπα.
Η αντιμετώπιση "τι σκ@τ@ θες, πές μου, δεν καταλαβαίνω" προφανώς δεν έπιασε, δεν θα έπιανε ούτως ή άλλως, το μόνο που κατάφερνε είναι περισσότερη ένταση, τσιρίδες, κλάματα, το οποίο έφερνε απογνωση και περιορισμό του άλεξ στο δωμάτιό του μέχρι να ηρεμήσει, χωρίς να έχει λυθεί τίποτα, και χωρίς να έχω καταλάβει γιατί έκλαιγε.
Ομολογώ ότι είναι ΠΟΛΥ πιο δύσκολο να διατηρήσεις ψυχραιμία και να το αντιμετωπίσεις το θέμα όπως αναφέρεται πιο πάνω από τα κορίτσια, αλλά ΠΙΑΝΕΙ. Και δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι έχω την ικανότητα να το εφαρμόζω κάθε φορά, πιστεύω όμως ότι διορθώνομαι.
Και σκέφτομαι ότι το παιδί δεν έχει εκδηλώσει κανένα αίσθημα ζήλειας με τον ερχομό του αδελφού του, ίσως ό,τι νιώθει να εξωτερικεύεται έτσι.
Τα παιδιά θέλουν να ασχολείσαι μαζί τους. Να αφήνεις τα πάντα στην άκρη και να καθήσεις μαζί τους -μισή, μια, δυο ώρες, εξαρτάται είπαμε από τις φάσεις της σελήνης- και να κάνετε χαζομάρες. Άργησα να το καταλάβω αυτό αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
τι αλλο να κανω εχω τρελλαθει - Σελίδα 2 966307

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πηρα και στο 11525 και μιλησα αρκετη ωρα μου ειπαν να την αφηνω να ξεσπαει]
παντα να της εξηγω και παντα με ηρεμια
και να βαλω ορια και μου εξηγησε λεγωντας ορια εννουμε σταθερο προγραμμα υπνου ,σταθερο ωραριο φαγητου σταθεροτητα στο που τρωει και με πιο τροπο
πολυ ωραια μου μιλησαν και κατανοητα
ρε κοριτσια το νε ο κολπο που κανει τωρα δερνει τους παντες και τα παντα χτες εδειρε τις ξαδερφες της
σημερα την δασκαλα της τι ειναι τουτο παλι?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα παιδιά αντιδρούν βίαια σε καταστάσεις που δεν τους αρέσουν. έτσι εκφράζονται. ανάλογα με την ηλικία τους την εκδηλώνουν διαφορετικά. καμιά φορά εκδηλώνουν επιθετικότητα για να έχουν την προσοχή μας.
κάθε φορά που χτυπάει ένα παιδάκι να της εξηγείς οτι αυτό δεν είναι σωστό. θέλει υπομονή και επιμονή. μάνα κουράγιο δηλαδή.
αν την τιμωρείς ή θυμώνεις τότε θα καταλάβει οτι έτσι παίρνει την προσοχή που θέλει από σένα και θα το συνεχίζει.
πάντως δεν είναι το μόνο παιδάκι που χτυπάει τα άλλα. τα περισσότερα παιδάκια περνάνε αυτή τη φάση της επιθετικότητας.
δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμη τέτοια συμπεριφορά από τη μικρή μου, γιατί είναι μικρή ακόμα. δεν ξέρω αν είμαι σωστή. σε αυτά έχω καταλήξει από τα άπειρα που έχω διαβάσει για τα παιδιά (ως αγχωμένη μαμά και εγώ κάποιες στιγμές)

ABGD

ABGD
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια κ εγω μια απ'τα ιδια!!καλη μου τι να πω κ εμενα η Αννα Μαρια μου τα ιδια εκανε.(τυχαιο???δεν νομιζω!!!)επεφτε κατω, χτυπιοτανε,κλαιει (ακομα κ τωρα) με το παραμικρο...κ ολα αυτα πριν γεννησω ακομα τον Αγγελο.φαντασου!!!!αυτο που εκανα - κανω ειναι να της δινω πιο πολυ σημασια επειδη ειναι πιο μεγαλη,και οταν κανει ετσι της λεω να πηγαινει στο δωματιο της μεχρι να ηρεμησει και μετα καθομαστε και συζηταμε τον λογο που εγιναν ολα αυτα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις