1 Το Μαρκελλάκι μας!!! Δευ Μάης 31, 2010 8:22 am
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το όνειρό μας ήταν να γίνουμε γονείς...και η ώρα δεν άργησε να έρθει...ήταν 15 φεβρουαρίου του 2007 όταν τρέμοντας σαν ψάρι και κρατώντας το θετικό τέστ εγκυμοσύνης, ανακοίνωσα στο μπαμπά μας το ευτυχές γεγονός...μαζί με την απέραντη χαρά μας ήταν και το άγχος μας τεράστιο...Ο Άρης ήταν μόνο 22 χρονών, δεν είχε πάει καν φαντάρος και μόλις είχε τελειώσει τη σχολή του. Εγώ στα 26 μου, ξαφνικά απο ένα παιδί θα γινόμουν μητέρα...Δε μας φόβισε τίποτα ομως. Το θέλαμε αυτό το παιδί όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και μετά απο λίγες ημέρες ο 'Αρης έφυγε για φαντάρος...Οι μήνες κύλησαν ομαλά και το βράδυ της 30 Σεπτεμβρίου του 2007 μου έσπασαν τα νερά...Τρέξαμε στο μαιευτήριο μα δε με έπιαναν ούτε πόνοι, αλλα ούτε είχα διαστολή. Έτσι στις 2 Οκτωβρίου το πρωί με πήραν στην αίθουσα τοκετού και μου έκαναν τεχνητούς πόνους...διαστολή πάλι όμως μηδέν...μέχρι που ο γιατρός μου κατάλαβε πως το μωρό είχε δύο σάκους, κι ενώ είχε τρυπήσει ο ένας, ο άλλος κράταγε ακόμη. Έτσι αφού μου έσπασε το 2ο σάκο, έκανα αμέσως διαστολή και στις 14.15 το μεσημέρι έφερα στον κόσμο την κορούλα μας...Όταν την ακούμπησαν πάνω μου έχασα τον κόσμο. Ήταν δυνατόν? Αυτό το πανέμορφο πλάσμα ήταν δικό μου?
Δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου πιο όμορφα...Το μεγαλύτερο Δώρο Του Θεού είναι δικό μας...και σε λίγες ημέρες περιμένουμε και το δεύτερο...
Δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου πιο όμορφα...Το μεγαλύτερο Δώρο Του Θεού είναι δικό μας...και σε λίγες ημέρες περιμένουμε και το δεύτερο...