Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μην ανχονεσαι για τιποτα!!!!!προετοιμασε τον εαυτο σου!
1.λιγες ωρες ειναι και θα περασουν πολυ γρηγορα αλλα θα ειναι μοναδικες και οι καλυτερες της ζωης σου(εγω θα εδινα τα παντα για να το ξαναζουσα!
2.θα δεις τα μωρακια σου που τοσους μηνες αναρωτιοσουν σιγουρα πως θα ειναι..
3.θα εισαι μεσα στους γιατρους και με τη βοηθεια του Θεου ολα θα πανε μια χαρα!!!!
4.θα βρεθεις στο δωματιο και θα βλεπεις τα αγγελουδια σου και δεν θα το πιστευεις πως το περασες ολο αυτο και τα καταφερες!!!!!
5.ζησε αυτες τις στιγμες χωρις πολυ ανχος γιατι δεν θα γυρισουν ποτε πισω!!!!!
Να λες μονο να ειναι καλα τα μωρακια μου μονο αυτο...

σερραια

σερραια
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεις ..να εισαι καλα.. Very Happy Very Happy Very Happy

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σαι καλα κοριτσακι μου και με το καλο!!!!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα συμφωνησω απολυτα με την crazymama!Μην χασεις την στιγμη της γεννησης των παιδιων σου,ειναι μοναδικη εμπειρια Very Happy Κ εφοσον θα γεννησεις με καισαρικη γιατι να μην τα δεις ετσι οπως βγαινουν μεσα απο την κοιλιτσα σου?
Κ εγω επισκληριδιο εκανα κ στην επομενη γεννα το ιδιο θα κανω.Δεν καταλαβα τιποτα οταν μου την εκανε ο αναισθησιολογος,ο τυπος βεβαια ηταν αστερι(ιταλος!),ηταν συνεχεια διπλα μου κ με ρωτουσε πως νιωθω.Μετα αφου βγηκε το κοριτσακι μου κ με εραβαν μου εδωσε μεθη κ ειχα κλειστα τα ματια αλλα ακουγα τι γινοταν γυρω μου,απλα για να μην βαρεθω να περιμενω να τελειωσουν.Καμια παρενεργεια η' πονο στην πλατη δεν εχω.
Θα σου ελεγα να μιλησεις λιγο πριν μπεις για την καισαρικη με τον αναισθησιολογο σου,να συζητησετε ολα οσα σε φοβιζουν αλλα πιστευω θα στο προτεινει κ ο ιδιος.
Με το καλο τα διδυμακια σου Very Happy

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και εγω με καισαρικη γεννησα τον γιοκα μου με επισκληριδιο φυσικα

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:21 am, 1 φορά

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παντως ετσι γενναω 10 παιδια!!!!τοσο τελεια ηταν.....ΑΤΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με επισκληρίο εννοείτε!!! Θα το δεις το μωράκι σου αμέσως μόλις γεννηθεί.. θα ακούσεις το κλάμα του πάνω απ΄όλα!! αχ αυτο το κλάμα.. δε το ξεχνας ποτε!!!

Με το καλό!!! Καισαρικη, Ολικη Ναρκωση ή Επισκληριδιος? - Σελίδα 3 215994

http://www.creativebeez.gr

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συμφωνω απολυτα!!!!!!εγω γεννησα με επισκληριδιο και ακομα και την ωρα που μπηκα στο χειρουργειο οταν με ρωτησν τι θελω να κανω,δεν ηξερα.ειχα ακουσει πως η επισκληριδιος ειναι επικινδυνη και πολλες χαζομαρες και ημουν επιφυλακτικη.ολα πηγαν τελεια,εννοειται πως το να δεις το μωρο σου ειναι οτι πιο μαγικο εχεις ζησει..μολις εβγαλαν το μικρο και μετα που με εραψαν με πηγαν στο δωματιο ανανηψης,εκει μεχρι να συνελθω(μεχρι να ξεμουδιασουν τα ποδια)γυρω στη 1 ωρα ηταν μαζι μου η ανεσθησιολογος και μιλουσαμε,τη ρωτησα λοιπον για ολα οσα ειχα ακουσει και τους φοβους μου..
μου ειπε πως η ολικη ειναι απειρως πιο επικινδυνη γιατι'κοιμαται'ολο το σωμα..μαλιστα μου ανοιξε και ενα βιβλιο και μου εξηγουσε απολυτα τι συνεβαινε..οσο για τον πονο μετα τιποτα απολυτως...ολα πηγαν αψογα..οπως ειπε και μια κοπελα πιο πανω κανεις 10 παιδια ετσι...
θα πανε ολα καλα,με το καλο τα μπεμπακια σου... Very Happy

ralia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsia to kalitero episkliridio ola ta lefta ston gio moy me VOithise sthn gena na min poneso alla stin kori moy epeidi sto tsak gennisa molis piga sto nosokomio h episkliridio me voithise kai meta poli!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγώ γέννησα με καισαρική κ επισκληρίδιο μια χαρά είχα ακούσει κ εγώ διάφορα αρνητικά αλλά όλα καλά! μάλιστα ο γιατρός μου ήταν κάθετος με την ολική γιατί το φάρμακο επηρεάζει το μωρό κ βγαίνει νυσταγμένο!

lilou

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
k egw gennhsa sthn rea ekana kaisariki k hthela oliki giati fovomoun alla ogiatros mou den me afhse na kanw oliki hthele me episkliridio k telika eixe dikio htan kalytera k eida k to mwraki mou thn stigmh pou geniwtan, htan teleia empeiria!!!

EvitaS.

EvitaS.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EvitaS. έγραψε:Επισκληρίδιος!
Εκανα καισαρική με ολική νάρκωση γιατί ήταν επείγουσα η κατασταση μου και δεν υπήρχε χρόνος για επισκληριδιο. Όταν άνοιξα τα μάτια στο χειρουργείο άκουσα κλαμα μωρού και έψαχνα να το δω. Τότε γύρισε ο γιατρός και μου ειπε: "δεν είναι το δικό σου αυτό... Το δικό σου το εξεταζει ο παιδίάτρος..." Τελικά το είδα μετά από πολλές ώρες όταν με πήγαν στο δωμάτιο. Sad
Ακόμα δεν το 'χω ξεπεράσει... Τώρα όπου να 'ναι γεννάω το δεύτερο και αν δεν καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά τότε σίγουρα θα 'θελα η καισαρική να γίνει με επισκληρίδιο
Δυστυχώς και η δεύτερη γέννα ήταν με καισαρική... Sad Τουλάχιστον όμως έγινε με επισκληριδιο κι έτσι άκουσα και είδα τον μικρούλη μου μόλις βγήκε!
Μακάρι να γεννούσαν όλες οι γυναίκες, φυσιολογικά, υγιέστατα μωράκια και να μην υπάρχουν τέτοια διλήμματα αλλά διλήμματα τύπου "Να γεννήσω φυσιολογικά με ή χωρίς αναισθησία?"

λουκουμάκι

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πόσο σε νιώθω EvitaS,μα να ήξερεs πόσο!!!Και εγώ λόγω ξαφνικού προβλήματοs γέννησα με καισαρική και ολική νάρκωση.Όταν ξύπνησα ,όχι μόνο κλάμα μωρού δεν άκουσα ,αλλά δεν τουs πίστευα ότι είχα γεννήσει και ότι όλα ήταν εντάξει.Την μπουμπού την είδα μετά από σχεδόν 2 24ωρα και όπωs λεs αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα και έχει 'γράψει' περίεργα μέσα μου.Ελπίζω σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη , να καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά ή έστω με καισαρική αλλά με επισκληρίδιο.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ποσο σαs ζηλευω,βρε κοριτσια τωρα που διαβαζω οτι παρολο την καισαρικη ειδατε τα μωρακια σαs να γεννιουνται και ακουσατε το πρωτο κλαματακι τουs!Δυστυχωs,εμενα δεν μου το προτεινε καθολου ο γιατροs για επισκληριδιο.Δεν ξερω γιατι.Ισωs,επειδη η μικρη μου ηταν ζορικη και παρολο που ειχαν σπασει τα νερα,δεν κατεβαινε με τιποτα.
Την ειδα μετα απο 2 ολοκληρεs ωρεs!

maria1984

maria1984
Κι εγω καισαρικη με επισκληριδιο έκανα ... Ακουσα το κλάμα της κ μου την έβαλαν αμέσως στην αγκαλιά μου, είχε ανοίξει διάπλατα τα ματακια της κ με κοιτούσε ... Η ομορφότερη στιγμή της ζωής μου ως τότε... Δεν θα την ξεχάσω ποτε ... Μετα την πήραν για κανένα τέταρτο να την καθαρίσουν κ να την δείξουν στον μπαμπά της κ μετα την ξαναεφεραν δίπλα μου για καμμια ώρα μέχρι να με πανε στο δωμάτιο ...

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και έλεγα να ανοίξω ίδιο θέμα,αλλά υπάρχει ήδη αυτό....
Κορίτσια σε 4-5 εβδομάδες μπορεί και λιγότερο,θα γεννήσω.Καισαρική βέβαια γιατί και η πρώτη μου γέννα με καισαρική ήταν λόγω ανατομικού προβλήματος που έχω στη λεκάνη.
Το θέμα είναι ότι...έχω χ@%$εί απο το φόβο μου!!Παρόλο που δεν έχω άσχημη εμπειρία και η προηγούμενη διαδικασία ήταν άψογη,δεν πόνεσα καθόλου,εννοώ μετά στην ανάρωση,αμέσως σηκώθηκα και όλα καλά.Φοβάμαι...να έχω τις αισθήσεις μου στο χειρουργείο και να με ανοίγουν!!Το σκέφτομαι κάθε μέρα....ουφ!!!!Θέλω να πώ στο γιατρό να μου κάνουν ολική...είμαι πελαγωμένη...Σκεφτόμουν αν κάνω επισκληρίδιο να τους πώ να μου κάνουν και μια μέθη....να ψιλοκοιμάμαι...για να είμαι ΄ήρεμη..άραγε γίνετε αυτό;;;

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
entaksei...nomizw oti einai megalh anohsia na kaneis olikh...egw ekana raxiaia kai htan to kalytero pisteyw....den katalaba pou den katalaba tipota otan genniotan na mh thn eblepa kai na mh thn akouga kiolas....akoma xeirotero...me top pou gennh8hke thn ebalan dipla mou na th dw kai thn koitoysa sa xazh...meta thn phran gia mpanio kai meta apo kamia wra mou thn eferan...bebaia h kaisarikh einai genikotera kapws giati egw th mpempa mou thn epiasa sta xeria mou to deytero 24 wro...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουμπι έγραψε:Και έλεγα να ανοίξω ίδιο θέμα,αλλά υπάρχει ήδη αυτό....
Κορίτσια σε 4-5 εβδομάδες μπορεί και λιγότερο,θα γεννήσω.Καισαρική βέβαια γιατί και η πρώτη μου γέννα με καισαρική ήταν λόγω ανατομικού προβλήματος που έχω στη λεκάνη.
Το θέμα είναι ότι...έχω χ@%$εί απο το φόβο μου!!Παρόλο που δεν έχω άσχημη εμπειρία και η προηγούμενη διαδικασία ήταν άψογη,δεν πόνεσα καθόλου,εννοώ μετά στην ανάρωση,αμέσως σηκώθηκα και όλα καλά.Φοβάμαι...να έχω τις αισθήσεις μου στο χειρουργείο και να με ανοίγουν!!Το σκέφτομαι κάθε μέρα....ουφ!!!!Θέλω να πώ στο γιατρό να μου κάνουν ολική...είμαι πελαγωμένη...Σκεφτόμουν αν κάνω επισκληρίδιο να τους πώ να μου κάνουν και μια μέθη....να ψιλοκοιμάμαι...για να είμαι ΄ήρεμη..άραγε γίνετε αυτό;;;

ζουμπι τι κανεις?εχω καιρο να σε πετυχω.ολα καλα βλεπω με την εγκυμοσυνη σου.μπραβο κοριτσακι. εγω να δεις φοβο που ειχα στην 2η καισαρικη μου. το παθαινουμε ολες οσες εχουμε ξανακανει. ειναι που ξερουμε τι θα συναντησουμε... αλλα... εκεινο το πρωινο ξεκινωντας απο το σπιτι τραγουδουσα-γεννουσε και μια φιλη απο εδω ταυτοχρονα και ημουν διπλα χαρουμενη-.την ωρα του χειρουργειου ημουνα ψυχραιμοτατη-με εξεπληξα-. μην ζητησεις μωρε ολικη, κριμα ειναι να μην ακουσεις το πρωτο κλαμα να το δεις το μωρακι κατευθειαν. αν παλι δεν το αντεχεις οκ, θα το εχεις μια ολοκληρη ζωη να το χαιρεσαι.
με το καλο κοριτσι να ερθει το μωρακι σου. Very Happy Very Happy

panagiota 12

panagiota 12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tatijana έγραψε:Κοριτσια θα κανω καισαρικη..Το θεμα ειναι να κανω ολικη η επισκληριδιο?εχω ακουσει οτι εχεις καποια προβληματακια στην μεση με την επισκληριδιο...Κι απο την αλλη...Ολικη?Στο Ιπποκρατειο της Θεσσαλονικης θα γεννησω.
kalhspera egw ekana kaisarikh sto elena emena den m eipan gia episkliridio o sugkekrimenos anaisthisiologos m eipan gia oliki h isxiakh pou ginete pio panw kai moudeiazei h koilia protimhsa oliki bebea

panagiota 12

panagiota 12
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
panagiota 12 έγραψε:
tatijana έγραψε:Κοριτσια θα κανω καισαρικη..Το θεμα ειναι να κανω ολικη η επισκληριδιο?εχω ακουσει οτι εχεις καποια προβληματακια στην μεση με την επισκληριδιο...Κι απο την αλλη...Ολικη?Στο Ιπποκρατειο της Θεσσαλονικης θα γεννησω.
kalhspera egw ekana kaisarikh sto elena emena den m eipan gia episkliridio o sugkekrimenos anaisthisiologos m eipan gia oliki h raxiaia pou ginete pio panw kai moudeiazei h koilia protimhsa oliki bebea

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
panagiota 12 έγραψε:
panagiota 12 έγραψε:
kalhspera egw ekana kaisarikh sto elena emena den m eipan gia episkliridio o sugkekrimenos anaisthisiologos m eipan gia oliki h raxiaia pou ginete pio panw kai moudeiazei h koilia protimhsa oliki bebea
egw poy ekana raxiaia moydiasa apo to stomaxi kai katw mexri kai ta podia.oxi mono h koilia an ayto ennoeite.to mono poy moy eipe h anais8hsiologos einai oti meta th narkvsh na mhn shkwnw tokefali moy etsi opws eimai ksaplwmenh para mono deksia kai aristera ligo ligo.giati na kanei kapoios olikh?de 8eleis na akoyseis to paidaki soy thn wra poy gennietai?ennoeite oti de blepeis ti kanoyn oi giatroi mprosta soy.exeis ena pani kai apla sou milane oloi oi ypoloipoi gia na ksexniesai ligo. Smile

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω στην αρχή έκανα επισκληρίδιο αλλά βρε κορίτσια δεν με έπιασε και έτσι μου έκαναν ολική νάρκωση, Να σου πω την αλήθεια επειδή είμαι και λίγο φοβητσιάρα μόλις άκουσα ότι θα μου κάνουν ολική ανακουφίστηκα, αλλά γέννησα και για κανα 15ώρο ο μπεμπάκος ήταν πολύ ήσυχος και οι νοσοκόμες μου είπαν ότι είναι από την νάρκωση που μου εκαναν.

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επισκληρίδιο με τα χίλια!

Στις 17.30 μας κατεβάζουν στο χειρουργείο μαζι με τον Ντομάτο ντυμένο με τα χειρουργικά. Μισή ώρα για να κάνουν ξυλοκαϊνη τοπικά, την επισκληρίδιο και τα τεστ ώστε να δουν ότι με έπιασε. Ξεκινάν. Μέσα ο γιατρός, η νοσοκόμα, μια μαία, ένας φοιτητής (με την άδειά μου) και οι δυο αναισθησιολόγοι που βαριούνται που ζουν (είναι εκεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά). Ασχολούμαστε με το playlist, ο ένας αναισθησιολόγος βγάζει το iphone, βάζει λάτιν. Όλη αυτή την ώρα οι υπόλοιποι χειρουργούν. Πάνω στο 20λεπτο ακούγεται ένα κλαμματάκι. Παθαίνουμε σοκ εμείς, ξεπλένουν λίγο το μωρό, το δίνουν στον Ντομάτο. Η νοσοκόμα μας βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του. Παίρνουν το Ντομάτο που ακομα κρατάει το Ντοματίνι μέσα, για να το ζυγίσουν και να το εξετάσουν. Ξαναβγαίνουν ο Ντομάτος με το μικρό, μου τον δείχνει. Τελειώνουν με το ράψιμο, με πάνε στην ανάνηψη και μου βάζουν τον μικρό πάνω στο στήθος για κανένα μισάωρο. 7μιση το βράδυ ήμουν στο δωμάτιο.

Την αλλη μέρα περπατούσα κανονικά και μπορούσα να φροντίσω το μωρό
. Όταν έκανα την εγχείρηση για τα ινομυώματα με ολική, δεν μπορούσα να σηκωθώ μια βδομάδα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου για βδομάδες.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επισκλιριδιος με χιλια........
η διαφορα μου με την μαμα τοματο ειναι οτι δεν ακουγαμε λατιν αλλα καρρα...... ιδιωτικη κλινικη ..... οτι θες ακους...... δεν πονεσα καθολου..... κανω 20 παιδια ετσι....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις