1 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες Παρ Δεκ 24, 2010 1:51 pm
giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν ξέρω αν υπάρχει σαν θέμα δεν μπόρεσα να το δω όλα. Σκέφτηκα να γράψουμε εδώ διάφορες ιστορίες από την περίοδο των γιορτών. Με τα παιδιά μας, ή όταν ήμασταν εμείς παιδιά, τους πρώην μας κλπ κλπ κλπ. Όμορφες στιγμές που θυμόμαστε να γελάσει και λίγο το χειλάκι και σε κάποιες μαμάδες που δεν είναι και τόσο καλά. Εγώ σε γενικές από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ωραία πέρναγα τις γιορτές. Ας ξεκινήσω όμως τις ιστορίες με τα δύο τελευταία χρόνια που έχω και τα παιδιά. Πέρσυ τα Χριστούγεννα ο γιος μου είναι ενός έτους και κάτι. Ντύθηκα λοιπόν άγιος βασίλης για να του πάω τα δώρα, γιατί ο άντρας δεν το πολυέχει. Χτυπάω το κουδούνι κι ανοίγουν μαζί με τον άντρα μου. χοχοχοχ merry christmas εγώ. Αλλά μάλλον τρόμαξε λίγο ο κακομοίρης έτσι που με είδε απότομα.χαχαχαχα Φέτος που είναι πιο μεγάλος και μιλάει κανονικότατα και τα καταλαβαίνει όλα, χάσαμε τα γένια του άη βασίληχαχαχαχ. Του έβαλα κάτω από το δέντρο μια μικρή σακούλα jumbo. Αύριο τα υπόλοιπα. Του έλεγα συνέχεια αυτές τις μέρες θα φέρει ο αη βασίλης δώρα στο δέντρο για να μην το χαλάσει. Είμασταν μισή ώρα στο δέντρο και δεν έλεγε με τίποτα να δει την σακούλα.χαχαχ Στος τέλος του λέω θα μας φέρει δώρο από το jumbo o αη βασίλης. Για δες μήπως έφερε καμιά σακούλα jumbo? Με τα πολλά την είδε.χαχαχ Τα άλλα τα αυριανά θα τα βάλω σε πολλές σακούλες για να τα δει σίγουρα. Της μικρής που είναι 7 μηνών της πήρα κάτι καλτσάκια κουδουνίστρες. Θέλω να την τραβήξω βίντεο όλο τα πόδια της θα θέλει να πιάσει που θα κάνουν θόρυβο.