1 Διαιτα στην εγκυμοσυνη...ναι η οχι;; Σαβ Δεκ 25, 2010 4:28 am
ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεια σας και Χρονια μας Πολλα!!!θελω να σας ρωτησω κατι...ειμαι στον εκτο-εχω παρει εξι κιλα(ξεκινησα με 56) αλλα νιωθω απαισια!!εδω και λιγες μερουλες ειμαι αποφασισμενη (απο αυριο κιολας)να ξεκινησω μια...διατροφη (ας το πω κατι σαν διαιτα)...με μικρα και συχνα γευματα αλλα ακρως υγιεινα!του τυπου γαλα με φρυγανια πρωινο,δεκατιανο-απογευματινο φρουτο,μεσημεριανο-βραδυνο ψητο η βραστο με σαλατα...
λετε να επηρεασει αρνητικα το μωρο μου το οτι δεν θα τρωω πολυ;;;;επισης πιστευετε μαυτην την διατροφη να χασω κανα κιλο η τουλαχιστον να μεινω στασιμη;;;το πρωτο θα με βολευε καλυτερα βεβαια!(παρεπιμπτοντως ο γιατρος στη β επιπεδου μου ειπε τα καλυτερα για το μωρο μου κι οτι ειναι καλοθρεμενο κι οτι "τρωει με χρυσα κουταλια!!!"
για πειτε ρε κοριτσια τη γνωμη σας,ειναι εφικτο να χασω αυτα που εχω παρει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και ας παρω μονο τα κιλα του μωρου ή λεω βλακειες η κομπλαξαρα;;;...
λετε να επηρεασει αρνητικα το μωρο μου το οτι δεν θα τρωω πολυ;;;;επισης πιστευετε μαυτην την διατροφη να χασω κανα κιλο η τουλαχιστον να μεινω στασιμη;;;το πρωτο θα με βολευε καλυτερα βεβαια!(παρεπιμπτοντως ο γιατρος στη β επιπεδου μου ειπε τα καλυτερα για το μωρο μου κι οτι ειναι καλοθρεμενο κι οτι "τρωει με χρυσα κουταλια!!!"
για πειτε ρε κοριτσια τη γνωμη σας,ειναι εφικτο να χασω αυτα που εχω παρει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και ας παρω μονο τα κιλα του μωρου ή λεω βλακειες η κομπλαξαρα;;;...