26 Απ: se poia vdomada gennisate....??? Δευ Δεκ 27, 2010 11:27 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
εμεις γεννηθηκαμε σις 40+1 ημερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
φωτεινουλα έγραψε:35+4 προγραμματισμενα γιατι ηταν μεγαλο μωρο κ δεν θελαμε στην πρωτη εγκυμοσυνη να βγει "υπερβαρο"!Μεσα σε 4 ωρεσ την κρατουσα αγκαλια
Με το καλο κοπελα μου να κρατας το μωρακι σου και να ναι γερο!marilu33 έγραψε:φωτεινουλα έγραψε:35+4 προγραμματισμενα γιατι ηταν μεγαλο μωρο κ δεν θελαμε στην πρωτη εγκυμοσυνη να βγει "υπερβαρο"!Μεσα σε 4 ωρεσ την κρατουσα αγκαλια
tuxeroula!!! ego ti na kano pou anipomono na genniso k den skeftomai oute ton pono,oute tipota!tin teterti pao kard/grafo proti fora!!!
marilu33 έγραψε:φωτεινουλα έγραψε:35+4 προγραμματισμενα γιατι ηταν μεγαλο μωρο κ δεν θελαμε στην πρωτη εγκυμοσυνη να βγει "υπερβαρο"!Μεσα σε 4 ωρεσ την κρατουσα αγκαλια
tuxeroula!!! ego ti na kano pou anipomono na genniso k den skeftomai oute ton pono,oute tipota!tin teterti pao kard/grafo proti fora!!!
fay_b έγραψε:[b]koritsia kalispera!!!!!!!!!! se poia vdomada gennisate to prwto sas paidaki ???? sas etyxe fusiologika i me rantevou???
Depy23 έγραψε:Γέννησα στην 39η εβδομάδα φυσιολογικά!Πήγα στο νοσοκομείο 7 το πρωί και 10:10 είχα στην αγκαλιά μου τον μικρούλη μου!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης