Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
121 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 121 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα,εμενα συνηθως απο κρεας τρωει λιγο πιο μεγαλο απο το καρυδι ενα κομματακι...απο το κοτοπουλο τρωει μισο μπουτακι περιπου και μπιφτεκι ενα μετριο ή λιγο περισσοτερο απο το μισο ενος μεγαλου...
εσεις ψαρι ποσο δινετε και καθε ποτε???
εμενα εχει μονο ενα δοντακι

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Happiness καλημερα!!
Τρώτε μη αλεσμένα με ένα δοντάκι??Καλό είναι αυτό!!
Εγώ ψάρι δεν έχω ξεκινήσει, αν και η παιδιάτρος μου το έχει επιτρέψει από το 10ο μηνα.Τωρα περιμένω να το ξεκινήσω, που θα έρθουν τα φρέσκα μπακαλιαράκια Very Happy !Μου είπε η παιδίατρος να το κάνω 3 μερες με ρύζι για τυχόν αλλεργία.Μέχρι στιγμής δεν είναι αλλεργικός πουθενά, είδομεν!!
Οταν όμως το ξεκινήσω, θα δίνω μία φορά την εβδομάδα για αρχή, καλά δεν είναι? εσύ τι ψάρι δίνεις και και πόσο συχνά?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω δεν βρισκω φρεσκα μπακαλιαρακια και παιρνω λαβρακι μεγαλο και το κανω στο φουρνο με πατατουλες...κι εγω εκει δινω μια φορα τη βδομαδα,αντε καθε 10 μερες το πολυ

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mangio και η δικιά μου 10 δόντια έχει. το μοσχάρι της το δίνω σε μπιφτέκι ή σε κιμά με χυλοπίτες, λαχανικά (το πιο αγαπημένο της με κρέας είναι κιμάς, καρότο, κρεμμύδι, κολοκύθι, χυλοπίτες) δεν της δίνω κομμάτι ολόκληρο. Ψάρι επειδή της αρέσει αρκετά τρώει 2 με 3 φορές την εβδομάδα και της παίρνω ότι να ναι για ψητό αρκεί να το έχει ψαρέψει εκείνη την ημέρα (έχει δικό του καΐκι)

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κουκλιτσες....
ο μουργακος εβγαλε και το 2ο δοντακι του....
ερωτηση:πως τα πανε με τα αλλα παιδακια,ειδικα τα μεγαλυτερα???
εμεις εχουμε ενα θεματακι και σκεφτηκα αφου δεν εχει καποιο κεντρο δημιουργικης απασχολησης εδω κοντα,να τον παω στο ιδ.παιδικο 2 ωριτσες 3 φορες τη βδομαδα για να ερχεται σε επαφη με παιδακια,βεβαια η υπευθυνη του παιδικου ειπε να τον πηγαινω στην απογευματινη βαρδια που θα ειναι μονο 2 παιδακια στην ηλικια του...τι λετε???

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Dim κai Happiness, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!
Happiness ,με γεια το νέο σας δοντάκι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 215994 !!
Ο δικός μου(τώρα είδα ότι είναι 2 μέρες μεγαλύτερος από το δικό σου, είμαστε κοντά!)τρελαίνεται όταν βλέπει άλλα παιδιά! Φανταζομαι ότι τα περισσότερα μωρά έτσι κανουν! Εννοείς ότι δεν θέλει τα άλλα παιδιά ή δε βλέπει καθόλου? Δέχονται σε ιδιωτικό σταθμό να τον πηγαίνεις μόνο 2 ωρες 3 φορές? Στην απογευματινή βάρδια σου φαίνονται λίγα τα 2?
Εμένα γενικώς μου φαίνονται πολύ μικρουλια για σταθμό, τον δικό μου σκέφτομαι να τον πάω 3 χρονων.Τωρα που επέστρεψα στη δουλειά έχω βάλει γυναικα(γνωστή, εμπιστοσύνης).
Απλά για απασχόληση θέλεις ή δουλεύεις κιόλας? Σε ρωτάω γιατί είμαι νηπιαγωγος και πριν διοριστώ δούλεψα σε σταθμους, αλλά δεν είχε τύχει να φέρνει καποιος το παιδι του τοσο αραια.
Καλό βράδυ να έχουμε, πρέπει και να ξυπνήσουμε πρωι!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Dim κai Happiness, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!
Happiness ,με γεια το νέο σας δοντάκι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 215994 !!
Ο δικός μου(τώρα είδα ότι είναι 2 μέρες μεγαλύτερος από το δικό σου, είμαστε κοντά!)τρελαίνεται όταν βλέπει άλλα παιδιά! Φανταζομαι ότι τα περισσότερα μωρά έτσι κανουν! Εννοείς ότι δεν θέλει τα άλλα παιδιά ή δε βλέπει καθόλου? Δέχονται σε ιδιωτικό σταθμό να τον πηγαίνεις μόνο 2 ωρες 3 φορές? Στην απογευματινή βάρδια σου φαίνονται λίγα τα 2?
Εμένα γενικώς μου φαίνονται πολύ μικρουλια για σταθμό, τον δικό μου σκέφτομαι να τον πάω 3 χρονων.Τωρα που επέστρεψα στη δουλειά έχω βάλει γυναικα(γνωστή, εμπιστοσύνης).
Απλά για απασχόληση θέλεις ή δουλεύεις κιόλας? Σε ρωτάω γιατί είμαι νηπιαγωγος και πριν διοριστώ δούλεψα σε σταθμους, αλλά δεν είχε τύχει να φέρνει καποιος το παιδι του τοσο αραια.
Καλό βράδυ να έχουμε, πρέπει και να ξυπνήσουμε πρωι!
του αρεσουν τα αλλα παιδακια και θελει να παιζει μαζι τους αλλα αν βρεθει με λιγο μεγαλυτερα και περισσοτερα πχ3 και φωναζουνε ή γενικα τον πλησιαζουνε αρχιζει και κλαιει και ερχεται στην αγκαλια μου,δεν δουλευω και δεν θελω να τον παω παιδικο,περισσοτερο θα ηθελα να βρω ενα κεντρο δημιουργικης απασχολησης,ωστε και να εχει αλλα παιδακια και να ασχολειτε με κατι...οσο για τον παιδικο,επειδη τωρα το χειμωνα δεν εχει πολυ δουλεια,δεχτηκαν να το κανουμε αυτο,αλλα παλι ο αριθμος των παιδιων που θα εχει ειναι λιγος και τα λεφτα που ζητανε αρκετα για τις ωρες που θα πηγαινει και δεν θα τον ταιζουν ουτε θα τον κοιμιζουν εκει,αποφασισα να μην τον παω...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασικα το θεμα μου ειναι να ερχεται σε επαφη με παιδακια ...να γινει λιγο πιο κοινωνικος και να μην φοβαται...

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Happiness, γεια σου και πάλι!!
Αποφάσισες τελικα να μην τον πας ε?
Αν δεν ειμαι αδιακριτη, πόσα λεφτα σου ζητουσαν ? Δεν ξέρω αν μενεις Αθηνα, αλλά εδώ στο Ηρακλειο (Κρήτης),οι παιδικοι παιρνουν περιπου 320-350 ευρω(δεν ξερω αν εχω μεινει πισω!).Αρα αν πηγαινε 3 φορες απο 2 ωρες, δεν θα σε συνεφερε.
θα κοινωνικοποιηθει σιγα σιγά, μη σε αγχωνει αυτο! Και ειναι φυσιολογικο να ζηταει τη μαμα του! Και γω τωρα που ξαναγυρισα δουλεια, φευγω με βαρια καρδια, χτυπιεται στο κλαμα! Θα συνηθισουν! Το καθε παιδι ειναι διαφορετικο, το ξερεις, δε σου λεω κατι καινουριο!
Μια χρονια, οταν πρωτοδουλεψα σε παιδικο σταθμο, ειχα ένα κοριτσάκι που για 3 μηνες δεν εβγαζε ούτε κιχ, οι γονεις ειχαν απελπιστει.Μιλουσε το παιδακι, απλά μπροστα στον κοσμο τιποτα! Και μια μερα άκουσα ξαφνικα τη φωνουλα της να με φωναζει κυρια, τρελάθηκα! Μετα απο αυτό, παρχισε να μιλαει συνεχεια, οι γονεις με ευχαριστουσαν λες και εκανα θαυμα! Αλλά τους έλεγα ότι δεν ειμαι εγω υπευθυνη, ήταν η ωρα του να μιλησει, ετσι απλά!
Ετσι και σενα θα ξεφοβηθει! και μενα, οταν δε βλεπει το μπαμπα του, ειναι κολλημενοςπάνω μου! μετά που έρχεται ο μπαμπας κολλάει σε αυτον Very Happy !

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πες μου οτι μενεις Ηρακλειο...χαχαχα,μενω Μαλια...
λοιπον μου ζητησε 70 €...αλλα για παραδειγμα στην κυψελη(κεντρο προσχολικης δημιουργικης απασχολησης) με 80 € αν δεν κανω λαθος ειναι 4 ωρες 5 μερες τη βδομαδα(αυτο ειναι Ηρακλειο δεν μπορω να κανω αυτο το δρομολογιο καθε μερα)

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Χαπινες!
Ναι , μένω Ηρακλειο! Συντοπιτισσες λοιπον! Δεν ξερω την Κυψελη να σου πω την αληθεια ,σιγουρα συνέφερε οικονομκα από τον άλλο, αλλά τι να το κάνεις αμα έχεις τοσα χιλιομετρα να κανεις?
Να σου πω, μπαμιες εχεις δωσει στο μωρο σου?
Εμας ειναι μεσα στη γκρινια τωρα, βγαζει καπακι και το 11ο δοντι κ κλαιει στα καλα καθουμενα.Εχω παρει τη mundisal,αλλά τιποτα δεν κανει και ντεπον δεν θελω να δινω συχνα.
Τωρα που ειπα ντεπον, ποσο καιρο κραταει στο ψυγειο?
Καλο βραδυ!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι δεν του εχω δωσει ακομα μπαμιες(δεν τις μαγειρευω και ιδιαιτερα συχνα γιατι δεν αρεσουν στο συζυξ)ουτε λαχανο,ουτε μπροκολο
το ντεπον κραταει νομιζω μεχρι 3 μηνες στο ψυγειο,να σου πω την αληθεια δεν εχει χρειαστει να το ανοιξω ακομη,οποτε δεν ξερω και ποσο ακριβως κραταει,αλλα ρωτα σε ενα φαρμακειο ή τον παιδιατρο να σου πουμε σιγουρα

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="mangio"]Happiness καλημερα!!
Τρώτε μη αλεσμένα με ένα δοντάκι??Καλό είναι αυτό!!quote]
και εμείς έχουμε σταματήσει τα αλεσμένα από 10 μηνών και έχουμε μόνο 2 δόντια!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="lenaki1982"]
mangio έγραψε:Happiness καλημερα!!
Τρώτε μη αλεσμένα με ένα δοντάκι??Καλό είναι αυτό!!quote]
και εμείς έχουμε σταματήσει τα αλεσμένα από 10 μηνών και έχουμε μόνο 2 δόντια!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι καλυτερα ετσι νομιζω,καταλαβαινουν και τις γευσεις καλυτερα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
xairomai para poly poy brhka mia omada mamadwn!egw gennhsa 20 aygoystoy .NA MAS ZHSOYN TA MPOYMPOYKIA MAS ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:xairomai para poly poy brhka mia omada mamadwn!egw gennhsa 20 aygoystoy .NA MAS ZHSOYN TA MPOYMPOYKIA MAS ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 417472

Καλώς ήρθες και εδώ,λοιπόν!!!Και εγώ χαίρομαι που μεγαλώνει η ομάδα μας!!!!Κατά καιρούς χανόμαστε,βρισκόμαστε σε άλλα θέματα και ξανα-μανα-βρισκόμαστε εδώ χαχα!!!!!!Όλα τα παιδάκια να είναι γερά!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 379767

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
alikaki moy ,to mwroylinh soy esena prepei na einai sxedon stin idia hlikia me to diko moy,skeftomai na ergastw meta apo 13 mhnes alla to skeftomai giati den thelw natin apoxwristw

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zoyzoynitsa moy έγραψε:xairomai para poly poy brhka mia omada mamadwn!egw gennhsa 20 aygoystoy .NA MAS ZHSOYN TA MPOYMPOYKIA MAS ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 417472
Καλώς ήρθες!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου Very Happy !!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
eyxaristw poly Laughing

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσακι να σου ζησει το μωρακι...
οι υπολοιπες τι κανετε???
εχω νεα κοψαμε την πιπιλα...και σχετικα πολυ ευκολα...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου και καλως ηρθες στην ομαδα μας.σε τι φαση ειναι το μωρακι σου?περπαταει?ποσα δοντακια εχετε?

lenaki1982

happiness έγραψε:καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσακι να σου ζησει το μωρακι...
κόψατε την πιπίλα???τόσο γρήγορα? για πες τεχνικές να ξεκινήσουμε και εμείς...
και στον ύπνο την κόψατε?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να μας ζήσουν!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 215994
Ζουζουνίτσα η μικρή μου γεννήθηκε 29 Αυγούστου!!!

happiness έγραψε:καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσακι να σου ζησει το μωρακι...

happiness μου εμείς τα 'παμε και στο άλλο θεματάκι... Smile Μπράβο που καταφέρατε και την κόψατε τόσο εύκολα!!! Τώρα είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις! Wink ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 893968
Όσο για εμάς, τελικά ποτέ δεν πήραμε πιπίλα, οπότε μια έγνοια λιγότερη!!! Προς το παρόν παλεύουμε ακόμα να κόψουμε το ζιζί... Σήμερα της άλλαξα πάλι μπιμπερό (έπινε από της nuk αλλά τελικά άρχισε να πίνει όλο και λιγότερο) και ήπιε από chicco. Νομίζω ότι το προτιμάει τελικά! Ήπιε πολύ περισσότερο και φάνηκε να πίνει πιο άνετα... Θα συνεχίσω με αυτό προς το παρόν...
Όσο για τη δραστηριότητα, η μικρή πλέον κυκλοφορεί πολύ άνετη μέσα στο σπίτι. Νωρίτερα παίξαμε κρυφτό. Έκανα ότι έτρεχα και με ακολουθούσε. Κρυβόμουν τελευταία στιγμή πίσω από τις κουρτίνες, ξέροντας ότι με έχει δει κι εκείνη ερχόταν κατά πάνω μου και... τσα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 14 215994
Επίσης, σήμερα ο άνδρας μου βίδωνε μια παπουτσοθήκη και παρέα βίδωνε μαζί του και η μικρή! Του πήρε το κατσαβίδι και έκανε ότι το έστριβε πάνω στη βίδα! Μα τι άλλο θα δούμε από αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια; affraid Laughing Laughing Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
γεια σου και καλως ηρθες στην ομαδα μας.σε τι φαση ειναι το μωρακι σου?περπαταει?ποσα δοντακια εχετε?

Τουρτίτσα εμείς έχουμε κολλήσει ακόμα στα 2!!! Μα έλεος, 4 μήνες τώρα δε λένε να σκάσουν... Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις