Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
192 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 192 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:06 am

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
απο ολα αυτα που διαβασα που κατα τα αλλα σας φαινονται πολυ αστεια καταλαβα οτι το ενα παιδι ανοιγει τα προφυλακτικα,το αλλο παρακολουθει τη μανα του που βαζει ταμπον και η αλλη καθεται αμεριμνη με το στρινγκ να περισσευει και δεν παιρνει χαμπαρι.πραγματικα πολυ αστειο...εως τραγικο...

52ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:12 am

path_83

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αννα-μαμα έγραψε:απο ολα αυτα που διαβασα που κατα τα αλλα σας φαινονται πολυ αστεια καταλαβα οτι το ενα παιδι ανοιγει τα προφυλακτικα,το αλλο παρακολουθει τη μανα του που βαζει ταμπον και η αλλη καθεται αμεριμνη με το στρινγκ να περισσευει και δεν παιρνει χαμπαρι.πραγματικα πολυ αστειο...εως τραγικο...

Μμμμ πολύ επικριτική... προφανώς και δεν είναι ωραίο τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε αντικείμενα που αφορούν μεγάλους, αλλά πες μου εσύ αν έχεις παιδάκια ή οταν κάνεις με το καλό, θα μπορείς να τα έχεις όλα αυτά κρυμμενα? Η θα τσεκάρεις την όποια καλεσμένη στο σπίτι σου αν φαίνεται το εσώρουχό της όπως κάθεται? Ή τα ντουλάπια σου θα είναι όλα τόοοοοσο ψηλά που δε θα τα φτάνει το παιδί? Ή μήπως πιστεύεις ότι δεν είναι στη φύση των παιδιών να ψάχνουν και κυρίως να ανακαλύπτουν???
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος αλλά τι να κάνουμε δεν τον έχουν βρει όλες οι μαμάδες ή προφανώς κάτι κάνουν λάθος ε?

53ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:23 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αννα-μαμα έγραψε:απο ολα αυτα που διαβασα που κατα τα αλλα σας φαινονται πολυ αστεια καταλαβα οτι το ενα παιδι ανοιγει τα προφυλακτικα,το αλλο παρακολουθει τη μανα του που βαζει ταμπον και η αλλη καθεται αμεριμνη με το στρινγκ να περισσευει και δεν παιρνει χαμπαρι.πραγματικα πολυ αστειο...εως τραγικο...

μαλιστα..... οχι που δε θα το σχολιαζει καποιος. λοιπον δε θελω να χαλασω το θεμα αλλα και γω το σκεφτηκα αυτο. παρολα αυτα ας μεινει ως εχει και να μη κρινουμε τηνκαθε μητερα τι κανει και γιατι. σε αυτα τα θεματα ο καθενας το χειριζεται διαφορετικα και οπως θεωρει σωστο. και γω που ανεφερα πιο πανω τη φαση με τα ''μπαλονια'' μονο του σκαλιζε και τα βρηκε. δεν τον ειπα φυσικα τι ειναι. οσο γιατα σερβιετες κτλ τωρα εχει ενα χρονο δηλ απο το δημοτικο που ας πουμε ξερει μονο η κορη μου ως κοριτσακι τι ειναι και γιατι το χρησιμοποιει μια γυναικα. εγω λοιπον αυτο θεωρω σωστο. αλλη μανουλα κατι αλλο. μη χαλασουμε την ατμοσφαιρα ομως Αννα μου. με ολη την καλη διαθεση στο λεω Smile

54ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:26 am

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
path_83 έγραψε:

Μμμμ πολύ επικριτική... προφανώς και δεν είναι ωραίο τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε αντικείμενα που αφορούν μεγάλους, αλλά πες μου εσύ αν έχεις παιδάκια ή οταν κάνεις με το καλό, θα μπορείς να τα έχεις όλα αυτά κρυμμενα? Η θα τσεκάρεις την όποια καλεσμένη στο σπίτι σου αν φαίνεται το εσώρουχό της όπως κάθεται? Ή τα ντουλάπια σου θα είναι όλα τόοοοοσο ψηλά που δε θα τα φτάνει το παιδί? Ή μήπως πιστεύεις ότι δεν είναι στη φύση των παιδιών να ψάχνουν και κυρίως να ανακαλύπτουν???
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος αλλά τι να κάνουμε δεν τον έχουν βρει όλες οι μαμάδες ή προφανώς κάτι κάνουν λάθος ε?

εχω ενα αγορακι 2 χρονων και σε πληροφορω πως αποφευγω να ξεντυνομαι μπροστα του και οταν παω τουαλετα του λεω η μαμα θα κανει τσισα τωρα και κλεινω την πορτα και περιμενει απο εξω.και επισης αλλο να βρει κατι σε ενα συρταρι(οπως κι εμενα πειραζει ταμπον κλπ)και αλλο να ξερει και που μπαινουνε.για να το ξερει σημαινει οτι αλλαζεις σερβιετες και ταμπον μπροστα του,ελεος...καποιες εικονες μενουν και οταν ειναι 1-1μιση δεν πειραζει αλλα δυστυχως καποιες εξακολουθουν και το κανουν και οταν τα παιδια μεγαλωσουν κι αλλο,ειτε να πηγαινουνε μαζι τουαλετα ειτε να κανουν μπανιο μαζι...ποιος ο λογος?

55ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:28 am

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΚΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ,ΕΜ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ....

56ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:31 am

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΛΕΕΙ ΕΚΛΑΙΓΕ..........

57ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:36 am

path_83

αννα-μαμα έγραψε:
path_83 έγραψε:

εχω ενα αγορακι 2 χρονων και σε πληροφορω πως αποφευγω να ξεντυνομαι μπροστα του και οταν παω τουαλετα του λεω η μαμα θα κανει τσισα τωρα και κλεινω την πορτα και περιμενει απο εξω.και επισης αλλο να βρει κατι σε ενα συρταρι(οπως κι εμενα πειραζει ταμπον κλπ)και αλλο να ξερει και που μπαινουνε.για να το ξερει σημαινει οτι αλλαζεις σερβιετες και ταμπον μπροστα του,ελεος...καποιες εικονες μενουν και οταν ειναι 1-1μιση δεν πειραζει αλλα δυστυχως καποιες εξακολουθουν και το κανουν και οταν τα παιδια μεγαλωσουν κι αλλο,ειτε να πηγαινουνε μαζι τουαλετα ειτε να κανουν μπανιο μαζι...ποιος ο λογος?

Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Κι εγώ έφτασα που λέει ο λόγος γυμνάσιο για να μάθω τι είναι το ταμπόν και προσωπικά δε θα ήθελα το παιδί μου να το ξέρει από τα δύο του, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Όμως είναι γεγονός, ότι δεν το χειρίζεται κάθε μάνα ή γονιός με τον ίδιο τρόπο αυτό το θέμα και ο σκοπός δεν είναι να κατακρίνουμε κάτι τέτοιο. Οι περισσότερες εδώ αναφέρουν περιστατικά που ήταν υπεράνω των δυνάμεών τους να συγκρατήσουν. Πόσο να κρύψεις μια σερβιέτα σε μια τσάντα, ή στα ντουλάπια του μπάνιου? Ή ακόμα και το ότι φαίνεται το εσώρουχο κάποιας άλλης! Προσωπικά και το να αλλάξει μια μαμά μπροστά στο παιδί της, ούτε κι εγώ το θεωρώ ωραίο, αλλά δε θέλω να κατακρίνω κάποια που ίσως έχει τους λόγους της να το κάνει ή δε δίνει τόση σημασία. Γενικώς καλό είναι να ξέρει ένα παιδί ότι οι πόρτες είναι και για να κλείνουν λίγο, είτε της τουαλέτας είτε του δωματίου.
Απλά το ύφος σου ήταν λίγο καυστικό και προσωπικά θεωρώ ότι δε χρειαζόταν. Άποψή μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την path_83 στις Πεμ Σεπ 13, 2012 2:36 am, 1 φορά

58ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:36 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αυτο που κανω στα δικα μου ειναι απλα να σεβοντε το δωματιο της μαμας. δεν μπαινουν εκει χωρις λογο και φυσικα δεν σκαλιζουν γιατι ειναι προσωπικος χωρος οπως θα ειναι και το δωματιο τους σε λιγο καιρο. αυτο το λεω τωρα δηλ που ειναι 5,5 και 7,5 χρονων. πιο πριν τεχαν σε ολο το σπιτι. στο μπανιο εννοητε δεν μπαινω με παρεα! δε θελω να μαθουν ετσι. ξερω ζευγαρια που ο ενας ξυριζεται και η αλλη κατουραει να μη πω και το αλλο... εε για μενα στα ματια μου αυτο ειναι απαραδεκτο. οσο για το ντυσιμο εχει τυχει να ντυθω μπροστα τους γιατι το ειχα ψαξει και τελικα θεωρητε λαθος να το κανουμε να δειχνει ''ενα μεγαλο μυστικο'' το σωμα μας. αλλα και αυτο δεν το εκανα κατεξακολουθηση. απλα καμια φορα οσο απαγορευμενο θεωρητε κατι τοσο πιο πολυ το ψαχνουν. καλα για τα υπολοιπα τα κανω μονη μου στο μπανιο και δε θελω βλεματα. το πολυ πολυ λιγη θεωρια και στα προφορικα μια πληροφορηση αρκει. αυτα ομως ειναι οι δικοι μου κανονες και δε σημαινει οτι ειναι οι σωστοι για ολους!

59ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:38 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αννα-μαμα έγραψε:ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΛΕΕΙ ΕΚΛΑΙΓΕ..........
ανα μπραβο αυτο ηθελα να πω και ξεχασα. αυτο το εκανα και εγω. κοντα στον χρονο στη φαση εκπαιδευσης τουαλετας που η μιμηση μου φανηκε η πιο ευκολη μεθοδος να μαθει να πηγαινει το μικρο. στο κοριτσι. στα αγορια ο μπαμπας.. Wink

60ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:44 am

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ούτε κι εγώ αλλάζω μπροστά στον γιο μου και φυσικά πηγαίνω μόνη μου στην τουαλέτα. Εκείνος όμως ρωτάει και εγώ του απαντάω στις ερωτήσεις του. Ακόμη δεν έχει ρωτήσει για τις σερβιέτες αλλά όταν θέλει να μάθει τις διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών του τις εξηγώ όσο πιο κομψά μπορώ. Η κάθε μητέρα αντιμετωπίζει το κάθε γεγονός διαφορετικά και δεν μας πέφτει λόγος να κρίνουμε.

61ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:47 am

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Nena έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing
Ναι μωρέ, είναι τόσο γλυκούλια όταν μας κάνουν ρεζίλι Razz Razz Razz Razz

Μια φίλη μου φοράει ταμπόν γενικά στην περίοδο, και η μικρή της είδε κάτι μικρά άσπρα κεράκια στο τραπέζι της γιαγιάς της και φωναξε δυνατά "η μαμά μου αυτά τα βάζει στον κώλο της"!!! Shocked Shocked Shocked Embarassed Embarassed Embarassed

Χαχαχαχαχαχαχ....Θα γεννησω με αυτο που διαβασα....Τι θεϊκο κοριτσακι..Ακομη γελαω!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 40746 Απιστευτα ειναι τα μικρα!
Ομως ρε κοριτσια μηπως δε θα επρεπε να ειναι μπροστα τα μικρα οταν αλλαζετε σερβιετα η ταμπον???Εγω δεν νομιζω να πηγαινω τουαλετα μαζι με το παιδι.

62ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:51 am

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

63ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:56 am

path_83

αννα-μαμα έγραψε:ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Ωραία τα λες... γελιοποιείται καθε συμμετέχουσα στην κουβέντα γιατί κάποια χ άλλαξε ταμπον στο παιδί της μπροστά και κάποια ψ στεκόταν έτσι ώστε να φαίνεται το εσώρρουχό της.
Αλλά έχεις δίκιο. Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει. Και για το ύφος του, να συμπληρώσω.

64ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 3:08 am

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="path_83"]
αννα-μαμα έγραψε:ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Ωραία τα λες... γελιοποιείται καθε συμμετέχουσα στην κουβέντα γιατί κάποια χ άλλαξε ταμπον στο παιδί της μπροστά και κάποια ψ στεκόταν έτσι ώστε να φαίνεται το εσώρρουχό της.
Αλλά έχεις δίκιο. Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει. Και για το ύφος του, να συμπληρώσω.[/qΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ.ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΧΙ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ?ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

65ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ Πεμ Σεπ 13, 2012 3:32 am

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 920316 ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 38160 ,ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ,ΤΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΜΟΝΟ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ?ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΙΡΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 209536

66ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 5:33 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxaxaxaxaxaxaxa ponaei h koilia mou apo ta gelia ti telies istorioules xaxaxaxaxa anipomonw na ta zisw kai egw auta xaxaxaxaxaxaxaxaxa Laughing

67ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΚΟΥΣΤΕ!! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:07 pm

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 2Η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΠΕΙΓΩΓΕΙΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ!!ΜΑΜΑ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΛΙΤΣΑΚΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΙ?ΩΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΕΣΕΙ,ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ..Η ΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΓΙΑ Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ.... Embarassed ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΦΑΣ??ΤΟΝ ΠΟΛΥΛΟΓΑ?? ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 429657

68ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Πεμ Σεπ 13, 2012 2:39 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιιιιιιιιιιιιιιιιι θα παω να τα μαζεψω ολαααα παναγια μου,κοριτσια εγω ολοκληρη γαιδουρα,οταν ειμουν στο λυκεια ειχα σερβιετες στην τσαντα μου κ ειχα βαλει κ το πασο για το κτελ κ περναει ο ελεκτης κ μου λεει το πασο το εχεις ναι λεω κ παει η αναθεματισμενη σερβιετα κ κολαει πανω στο πασω ε καλα το τι ντραπηκαααα δνε λεγεται εφυγε ο ανθρωπος ετοιμος να σκασει στο γελιο κ εγω δνε το ειχα δει γτ μιλουσα ταυτοχρωνα.ποσο μαλλον ενα παιδακι

69ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 2:27 am

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πάντως μερικές φορές αναγκάζεσαι να τα έχεις μαζί σου αννα -μαμα. Εγω πχ έμενα μόνη μου με την κόρη μου από τότε που ήταν 1,5 χρονων. έτσι την έπαιρνα μαζί μου όταν έκανα μπάνιο, καθόταν σ'ένα σκαμνάκι δίπλα στη μπανιέρα. Όταν πηγαίνα τουαλέτα είχα πάντα την πόρτα ανοιχτή για να μπορώ να βλέπω τι κάνει. Κ επίσης όταν ντυνόμουν. Αλλά να σου πω ότι τώρα που είναι 10 χρονών είναι απόλυτα εξοικιωμένη με όλες τις "γυναικείες υποθέσεις" - σερβιετες,ταμπόν, περίοδος, στήθος - γιατί μεγάλωσε θεωρώντα τα κάτι φυσιολογικό. Της απαντούσα όμως σε κάθε της ερώτηση, με μέτρο βέβαια την εκάστοτε ηλικία της. Και τώρα που έχω ένα γιο 10 μηνών πολλές φορές τον παίρνω μαζί μου γιατί απλά δεν μπορώ να τον αφήσω πουθενά μόνο του - είναι θεριό ανήμερο... Τι να κάνουμε οι έρμες οι μανούλες Smile

70ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 2:53 am

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ έχω πεθάνει από τα γέλια. Ο δικός μου προχθές πηρε την κρέμα ημέρας μου και την πηγε στην πεθερά μου και έλεγε : μαμας μαμας. και τον ρωτάει η πεθερά μου τι ειναι αυτο? και λεει ο μικρός: κεμα γιαγια κεμα. Κρέμα? ρωτάει η πεθερά μου. ναι γιαγια κεμα. μαμα γκωλο της!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η πεθερά μου πέθανε απο τα γελια. το καημενο βλεπει που του βαζουμε κρεμα στον πωπο για την πανα. τι να πει μετα?
οσο για το αν πρεπει ν αλλαζουμε ή να κανουμε μπανιο στα παιδια μπροστα εχω να πω ενα: εξαρταται κοριτσια. Ο δικός μου ειναι θηριο. οταν εχω βοηθεια πολυ απλα θα τον αφησω στον αντρα μου ή στην πεθερα μου και θα κανω τι ειναι να κανω. αν ομως δεν εχω κανενα (και το μπανιο σε μενα ειναι εκτος σπιτιου στο μπαλκονι) πως να τον αφησω μονο του και να φυγω εξω απο το σπιτι ?εδω στο διπλα δωματιο πηγα και τον βρηκα σκαρφαλωμενο στο τραπεζι του σαλονιου να χοροπηδαει!

71ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 2:57 am

mhtsaina

mhtsaina
Μια φίλη μου μου έλεγε ότι πριν μερικά χρόνια πήγαινε το γιο της νηπιαγωγείο. Μια μέρα, η νηπιαγωγός μετρώντας τα παιδάκια, διαπίστωσε ότι έλειπαν δύο, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Τα βρήκαν πίσω από το κουκλοθέατρο, μόνο με τα βρακάκια τους, ξαπλωμένα δίπλα δίπλα, κι όταν τα ρώτησε έντρομη η δασκάλα τι κάνουν, αυτά είπαν:"Παίζουμε τηλεόραση!". Εγώ γέλασα, δεν ξέρω αν έκανα καλά, η φίλη μου πάντως άλλαξε νηπιαγωγείο στο παιδί της.

72ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 3:01 am

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mhtsaina έγραψε:Μια φίλη μου μου έλεγε ότι πριν μερικά χρόνια πήγαινε το γιο της νηπιαγωγείο. Μια μέρα, η νηπιαγωγός μετρώντας τα παιδάκια, διαπίστωσε ότι έλειπαν δύο, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Τα βρήκαν πίσω από το κουκλοθέατρο, μόνο με τα βρακάκια τους, ξαπλωμένα δίπλα δίπλα, κι όταν τα ρώτησε έντρομη η δασκάλα τι κάνουν, αυτά είπαν:"Παίζουμε τηλεόραση!". Εγώ γέλασα, δεν ξέρω αν έκανα καλά, η φίλη μου πάντως άλλαξε νηπιαγωγείο στο παιδί της.
Δε νομίζω να έφταιγε το νηπιαγωγείο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πρέπει να είμαστε όλες πολύ προσεκτικές στο τι βλέπουν τα παιδια μας στη tv

73ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 3:02 am

elenidek

elenidek
συγγνώμη αλλα το νηπιαγωγειο δεν έφταιγε, μαλλον οι γονεις των παιδιών έφταιγαν που αφηνουν ν βλεπουν τα παιδια οτι να ειναι. αν και οπως ειχει γινει η τηλεοραση την καντι καντι να βαλεις που λεει ο λογος σεξ θα δεις μεσα

74ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 3:26 am

mhtsaina

mhtsaina
vacky και elenidek, συμφωνώ απόλυτα. Τι φταίει το νηπιαγωγείο; Το θέμα είναι τι γίνεται στο σπίτι. Αλλά και πάλι, πώς να μπορεί ο γονιός να προφυλάξει το παιδί του, αφού όπως σωστά είπες elenidek μου ακόμη και τα κινούμενα σχέδια έχουν γεμίσει με υποννοούμενα σεξ και βία και και και;;; Ζούμε δύσκολες εποχές για μεγάλωμα παιδιών...

75ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! Τετ Οκτ 10, 2012 3:31 am

mom Natassa

mom Natassa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑ Razz Razz Razz Razz Razz ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΕΛΙΟ....
ΑΣΤΑ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙ.... Embarassed
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΜΗ ΠΑΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις