26 Απ: Πως να τη φωναζουμε??? Τετ Ιαν 05, 2011 8:03 am
kallia28
Πανταχού παρούσα!
Ομολογώ πως μολις διαβασα τον Γεωργια - Μαρία το Μαγια μου ηρθε αμεσως στο μυαλο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
xa xa eina afto pou sou egrapsa oti epatha me tin koumpara mou pou pire ena skilaki pou to legane idi magia kai tora pos na vgalo to pedi magia na fonazoume kai na erxete to skili kai to pedi?xa xa ego akoma to skeftomai giati trelenomai gia afto to onomaMaya έγραψε:Το μονο προβλημα κοριτσακια που ξεχασα να αναφερω, ειναι οτι Μαγια, λεμε και το σκυλακι μας.. Που να το φανταστω πριν 6 χρονια που τη βαφτιζα... Γι αυτο καπως μου ρχεται τωρα..
μιμή έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ?
mamamia2 έγραψε:ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΕΩΡΓΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.
Εχω μια γνωστη μου που την λενε ΜΑγια και μου αρεσει πολυchristina80 έγραψε:mamamia2 έγραψε:ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΕΩΡΓΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.
κ εμενα μου θυμιζει το μαγια μελισσα αλλα τα μικρά μας δεν την ξέρουν την ηρωίδα...χαχαχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης