Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Ιαν 28, 2011 6:12 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν κανω κι εγω παιδακι που να παιρνει τοσο ωραια κιλακια οχι μονο δε θα φοβαμαι μη γινει υπερβαρη αλλα θα κανω παρτυ!!!!!!!!!!!η μικρη μου ειναι 18 μηνων σχεδον και ειναι 9050γραμ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!ποτε θα βαλει κανενα κιλο?!?!?!?!?!θελω κι εγω ενα παιδι που να μου λενε οτι ειναι πιο πανω απο τις καμπυλες!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ερρικα εσυ ολα καλα?εχεις καιρο να μας πεις νεα σου!

27fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Ιαν 28, 2011 10:16 am

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala eimai euaki eixa kati provlhmatakia k den eixa k to laptop Smile alla twra tha mpainw pio suxna

28fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Ιαν 28, 2011 10:31 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
errika έγραψε:kala eimai euaki eixa kati provlhmatakia k den eixa k to laptop Smile alla twra tha mpainw pio suxna

με τον αντρα σου ολα καλα?συγγνωμη αν γινομαι και αδιακριτη αλλα επειδη το συζητησαμε σε ενα θεμα...και φυσικα αν θες μου απαντας καμια παρεξηγηση και συγγνωμη και παλι...

29fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Ιαν 28, 2011 11:56 am

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

με τον αντρα σου ολα καλα?συγγνωμη αν γινομαι και αδιακριτη αλλα επειδη το συζητησαμε σε ενα θεμα...και φυσικα αν θες μου απαντας καμια παρεξηγηση και συγγνωμη και παλι...[/quote]

ola kala euaki prostoparon kati provlhmatakia eixame alla eftaiksa k egw den mporoun me tpt na kanoun oi andres upomonh mexrh na sunelthoume plhrws psuxologika apo thn egkumosunh k th genna k genika exoume mia psuxologia periergh emeis oi nees mamades to suzhtagame se ena allo post (amfivolies gia to an eimaste kales mamades k alla ) apla dn mporoun na to katalavoun ...Sad
twra eimaste kapws kalutera alla ksereis ti lene o antrwpos den allazei

30fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Κυρ Φεβ 13, 2011 7:40 am

nouka

nouka
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δεν εχω διαβασει ολες τις απαντησεις αλλα αυτο που μου λεει εμενα ο γιατρος ειναι πως ενα παιδι που θηλαζει αποκλειστικα δεν μπορουμε να το χαρακτηρισουμε ποτε παχυσαρκο! ας τρωει οσο θελει.. και λεει πως αν το μωρο ειναι πχ 7 κιλα απο θηλασμο εχει διαφορα απο το μωρο που ειναι 7 κιλα απο σκονη (απο οτι καταλαβα το "μωρο θηλασμου" κανει λιγοτερο λιπος μα περισσοτερους μυς)

31fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Κυρ Φεβ 13, 2011 7:49 am

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
errika τρελενομαι για το κοριτσακι σου,τη μπουτια ειναι αυτα,τι μαγουλα ειναι για φαγωμα,εγω πραγματικα θα χαιρομουν να ειχα τετοιο παιδι!!!Να την χαιρεσαι! fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 215994

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

32fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Τετ Φεβ 16, 2011 12:29 am

lenaki1982

μη σταματήσεις το θηλασμό γιατί με το ξένο παίρνει περισσότερο βάρος.
εμείς που δεν θηλάσαμε καθόλου 6 μηνών ήμασταν 8,500 κιλά και 67 εκατοστά.
αλλά γεννήθηκε 3110 και 49 εκατοστά.
μια χαρά είναι το παιδί σου,θα δεις όταν ξεκινήσει να κινείται θα τα χάσει...

33fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Τετ Φεβ 16, 2011 1:21 am

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ερρικα μου η μπεμπουλα σου ειναι μια κουκλα!!!!!!Μην ανησυχεις καθολου!!!Εμενα η ανηψια μου ειχε την αναπτυξη της κορουλας σου και επινε μονο ξενο γαλα γιατι η μαμα της δεν μπορουσε να θηλασει.Μολις ξεκινησε τις κρεμουλες απλα η παιδιατρος της ειπε να μην της δινει μπισκοτοκρεμα που παχαινει και στη θεση της να της δινει γιαουρτακι!Με το που περπατησε η μπεμπα μας εγινε κορμακι και βεβαια παντα φαινεται μεγαλητερη λογο του υψους~!!Να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις !!!

34fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 9:55 am

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nena1988 έγραψε:errika τρελενομαι για το κοριτσακι σου,τη μπουτια ειναι αυτα,τι μαγουλα ειναι για φαγωμα,εγω πραγματικα θα χαιρομουν να ειχα τετοιο παιδι!!!Να την χαιρεσαι! fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 215994

axaxaxa egw n deis

35fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 12:25 pm

τιγρακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το ιδιο ανχονομουν και εγω... ελεγα που θα φτασει;τωρα ειναι 7 μηνων και ειναι 11 κιλα τι να το κανω αφου δει κουταλι κλαει Razz αλλα απο τοτε που αρχισαμε στερεα τροφη βλεπω πως αρχισε να ηρεμει αλλα τι να σου πω πιανεις μωρο και το αισθανεσαι Razz μια χαρα ειστε μην σκευτεσαι τετοια κουκλα ειναι η μικρη σου να χαιρεσαι που ειναι φαγου εμενα η κορη μου με εβγαλε την ψυχη 70 γρ ετρωγε μονο και εσκαζα τωρα ομως με το μικρο θα βγαλω τα σπασμενα Razz Razz Razz

36fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 12:53 pm

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα καταχραστώ λίγο το θέμα σου και θα πω πως σήμερα που ήμουν στους γονείς μου, "κορόιδευαν" τη μπουμπού μου και μου έλεγαν ότι θα γίνει χοντρή... Crying or Very sad

Αυτοί τώρα έχουν συνηθίσει το μωράκι της αδερφής μου που είναι πίτσικο, και η δικιά μου τους φαίνεται τεράστια!!! (όχι ότι δεν είναι εδώ που τα λέμε, δεν την κάνεις με τίποτα για 2,5 μηνών...)
Τις βάλαμε δίπλα δίπλα και ήταν η μία το small και η άλλη το extra large των μωρών!!! Laughing

Αλλά γιατί ρε κορίτσια με κάνουν να νιώθω άσχημα??? ΔΕΝ είναι χοντρό το μωρό μου! Είναι ένα μικρό φραντζολάκι όπως όλα τα μωράκια!
Αν την έβλεπα παχιά, ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ θα πρόσεχα λίγο παραπάνω...

Θα ξεχυλώσει το στομάχι της!! μου φώναζε η μάνα μου. Αν είναι! ρε κορίτσια... Γάλα πίνει! Από τη μία μπαίνει κι την ίδια στιγμή βγαίνει!
Παρόλαυτά έχω αγχωθεί... Και μετά ήρθε και ο αδερφός μου να βάλει το κερασάκι στην τούρτα...

37fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 1:02 pm

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

oso kathestai kai dinetai simasia se afta pouy sas lene to mono pou katafernetai einai eseis na stenaxoriestai kai kanenas allos......emena synexeia mou legane stin arxi oti einai xontro to paidi kai tora poy einai 7 minon kai 24 imeron zygizei 9250 kg alla exei ypsos 82 cm oloi mou lene oti einai ena kanoniko moro oxi pos an mou legane to ntrithetop tha edina simasia alla thelo na sas doso na katalavetai oti lene logia tou aera oloi tous

Έχει επεξεργασθεί από τον/την argyro 2 στις Παρ Φεβ 18, 2011 4:30 am, 1 φορά

38fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 2:37 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην νιωθεις ασχημα τζιζ!Δεν φταις εσυ γιατι το καθε παιδι εχει την μοναδικοτητα του!Καταρχην οταν θα αρχισει να μπουσουλαει δεν θα βαζει τοσο βαρος!Δηλαδη εχεις ενα υγιες παιδι που τρωει και θα πρεπει να δικαιολογεισαι γιατι της αδερφης σου δεν ειναι ετσι και ειναι το δικο σου!!!Τι να πω δεν ξερω!!!

δηλαδη τι θελουν να παιδευεσαι να ταιζεις το παιδι σου καινα μην τρωει?Καπως ετσι ειναι τα παιδια μου!ο μεγαλος μου δεν θηλασε και ακομη και τωρα δεν ειναι του φαγητου ,ο μικρος μου θηλαζει και ειναι μπουλουκος! fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 679259
Και φυσικα μην ελαττωσεις τα γευματα του!Να τον ταΐζεις οσο θελει και οποτε θελει και να μην ακους κανεναν οποιος και να ειναι αυτος!

39fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 3:46 pm

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sasanath έγραψε: ...Και φυσικα μην ελαττωσεις τα γευματα του!Να τον ταΐζεις οσο θελει και οποτε θελει και να μην ακους κανεναν οποιος και να ειναι αυτος!

Δεν της τα έχω ελαττώσει.
Απλά τώρα μπορώ να πω -τις τελευταίες δυο-τρεις βδομάδες- ότι έχει στρώσει το πρόγραμμά της (ύπνος, μπάνιο και ώρες φαγητού/αλλάγματος). Έτσι ξέρω και της δίνω συγκεκριμένη ποσότητα κι εκείνη δε δείχνει να παραπονιέται για παραπάνω. Αντέχει τετράωρα και σπάνια κλαίει για φαί νωρίτερα.
Έχει αρχίσει να έχει το νου της περισσότερο στο παιχνίδι και την παρατήρηση και ξεχνάει το φαί! χιχιχι!

40fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Φεβ 17, 2011 11:07 pm

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο παιδιατρος του γιου μου λεει οτι καλυτερα ενα παιδακι να ειναι αδυνατο(οχι ελλιποβαρες)παρα παχυ!!!!ΑΛΛΑ πριν τον χρονο δεν μπορεις να κανεις τιποτα.δεν νοειται να σκεφτεσαι απο 2 μηνων οτι μπορει να γινει παχυ το μωρο.ο γιος μου τρωει τα παντα και σε μεγαλη ποσοτητα αλλα στα κιλα του εινναι νορμαλ.δε θα ηθελα να εχω χοντρο παιδι και λεω παιδι γιατι ειναι ηδη 22 μηνων.κατσε να αρχισει η κορη σου να περπαταει με το καλο και θα δεις που θα πανε τα κιλα και οι διπλες.γερο να ειναι το παιδακι σου κουκλα μου και μην ανησυχεις μοντελο θα γινει και θα το δεις!

41fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Μαρ 10, 2011 9:36 pm

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
OK
EXW ARXISEI NA TROMAZW UPERVOLIKA AN TH DEITE THA ORKISTEITE OTI EINAI PANW APO 7 MHNWN KAI EINAI MOLIS 4WN :p
einai 69 ekat kai peripou 8800 kg
h paidiatros m leei na sunexizw na thulazw
exw arxisei na pisteuw pws einai kairos na rwthsw k allous paidiatrous genika exei pio grhgorh anaptuksh se ola ta themata apo 3 mhnwn krata paixnidakia k mila sth glwssa ths k tsirizei
enw twra pou nai 4wn leei otan nustazei h peinaei leei mama sunexeia den sas kanw plaka
Rolling Eyes
to xw k se video (ok mporei na mhn katalavainei ti shmainei)

k parathrhsa pws den tous sumpathei olous (auto einai kati akuro mia aplh aporia p xw )ti na kanw vre koritsia me to thema tou varous
kserw pws ftaiw egw k mono gt dn thelei pipila apo neogennhto k thelei na koimatai me to sti8os sto stwma h se periptwsh p tromaksei k ksupnhsei prepei na ths vazw th roga sto stwma k ksanakoimatai kateutheian
axxx dn kserw ti ftaiei ??? Rolling Eyes Rolling Eyes thn hmera dn trwei omws polu mono otan koimomaste

42fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Πεμ Μαρ 10, 2011 9:59 pm

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολις αρχίσει να περπαταει θα πεσουν ολα αυτα που φοβασαι..
η αληθεια ειναι οτι τα εχει τα κιλακια της..σκεψου εμενα ειναι φαγανιαρα και ειναι 8900 , 9,5 μηνων μωρο και την προσεχω πολυ..
και εμενα θηλαζει αποκλειστικα ακομα...

μην της αλλαξεις τις συνηθειες φαγητου, θα γινει ακομα πιο χοντρουλα....

προσπαθησε να τηρησεις ενα ωραριο στο θηλασμο αυξανοντας σιγα σιγα τα διαστηματα μεταξυ των θηλασμων..σιγα σιγα ομως...

αν δεν εχετε κληρονομικο θεμα παχους να μην φοβασαι...

http://www.kordelitsa.com

43fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Μαρ 11, 2011 1:40 am

momirene

Εμενα γεννηθηκε 4350 και 53 ποντους!
Να ξερεις οτι ο θηλασμος εχει τα συν οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΙ το μωρο. Ειναι φτιαμγενο μονο για εκεινη Very Happy Το ετοιμο το γαλα ειναι εμπλουτισμενο και κανει τα μωρα να μην πεινανε γρηγορα. Το μητρικο το χωνευουν γρηγορα και ζητανε κι αλλο! Παντως ναι διαιτα δεν μπορεις να το κανεις ομως αν ξεκινησεις ετοιμο γαλα θα κρατας σταθερες τις ποσοτητες και τις ωρες γιατι αλλιως θα ανοιξει το στομαχακι της και συνεχεια θα θελει να φαει. και τοτε θα αναγκαστεις να κανεις διαιτα και ας μην το θελεις. Υπομονη...μολις περπατησει θα γινει σουπερ κοριτσαρος! Τωρα η μικρουλα σου μονο τρωει και κοιμαται. γω παρακαλαω τωρα να φαει και δεν τρωει Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την momirene στις Παρ Μαρ 11, 2011 12:06 pm, 1 φορά

44fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Μαρ 11, 2011 5:56 am

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
momirene έγραψε:Εμενα γεννηθηκε 4350 και 53 ποντους!
Να ξερεις οτι ο θηλασμος εχει τα συν οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΙ το μωρο. Ειναι φτιαμγενο μονο για εκεινη Very Happy Το ετοιμο το γαλα ειναι εμπλουτισμενο και κανει τα μωρα να την πεινανε γρηγορα. Το μητρικο το χωνευουν γρηγορα και ζητανε κι αλλο! Παντως ναι διαιτα δεν μπορεις να το κανεις ομως αν ξεκινησεις ετοιμο γαλα θα κρατας σταθερες τις ποσοτητες και τις ωρες γιατι αλλιως θα ανοιξει το στομαχακι της και συνεχεια θα θελει να φαει. και τοτε θα αναγκαστεις να κανεις διαιτα και ας μην το θελεις. Υπομονη...μολις περπατησει θα γινει σουπερ κοριτσαρος! Τωρα η μικρουλα σου μονο τρωει και κοιμαται. γω παρακαλαω τωρα να φαει και δεν τρωει Crying or Very sad

k emena 4160 gennhthke k 56 ekatosta fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 215994

45fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Μαρ 11, 2011 1:10 pm

Stacy

Stacy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
errika έγραψε:geia sas koritsia exw na sas kanw mia erwthsh gia to thema varous tou mwrou mou
gennhthke parapanw kilakia 4.160kg
kai ston 1 mish mhna zughze 6.659kg
exei kseperasei ligo ta oria ap oti m pe h pediatros alla dn mporw na kanw k aliws peinaei sunexeia k vasika den thelei oute to kseno oute thn pipila
twra einai 2 mhnwn k mia vdomada alla dn exoume paei akoma gia zugisma einai polu ta 6659 gia ena mwro 2 mhnwn twra tha xei paei 7 logika
alla einai kai psulh thn gennhsa 56 k twra tha nai panw apo 62 ??
peite m ti na kanw angxonomai polles fores thn afhnw na peinasei mpas k parei to kseno alla dn to thelei trwei ligo k meta to ftunei fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 215994

Χωρίς να είμαι ειδικός, ένα τόσο μικρό μωρό πρεπει να τρώει όσο πεινάει, άποψή μου Smile
Βασικά αφού θηλάζεις, φρόντισε εσύ να τρως σωστά και να αποφεύγεις γλυκά και κορεσμένα λίπη.
Μια χαρά είναι το παιδί σου! Σιγά μη κανουμε δίαιτα και στα βρέφη! (μακάρι να έτρωγε και η δικιά μου έτσι, που την παρακαλάω να ανοίξει το στόμα!)

46fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Παρ Μαρ 11, 2011 1:40 pm

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.[b] ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΓΑΚΙΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΑΝ ΤΗΣ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΗ. ΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΒΟΥΡΟΤΡΩΕΙ;;
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΤΡΑΠΑΧΗ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑΙΖΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 4 ΗΜΟΥΝ ΠΑΧΟΥΛΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ. ΤΑ 57 ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,70.

47fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 Empty Απ: fovamai mhn ginei upervarh ??? Κυρ Μαρ 13, 2011 7:49 pm

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax ti na kanw vre koritsia thelei na koimatai enw th thulazw den koimatai aliws exei mia neurikothta k den hremei me to pianei th roga kleinei ta matia alla den stamata na trwei Embarassed
ax kourazomai me to thema auto alles fores apla thelei na exei th roga alla th pipila den trwei gt parathrhsa oti den katapinei opote den trwei mhpws thn trone k ta oula ths ..k ena akomh thema den koimatai monh ths an den me noiwthei panw apo 30 lepta k polu lew den koimatai fovamai mhn ginei upervarh ??? - Σελίδα 2 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις